Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 904
  • 283
  •   1
Отговори
# 30
Честит Рожден Ден мили рожденици днес!!!
Пожелавам ви безгрижно детство деца. И мама и тати много да ви слушкат.
 newsm59

# 31
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 32
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИКИ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГИНКО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВАСКО!

# 33
  • Sofia
Да ви се похваля днес на моето момиченце му е пробило 4-то зъбче! Преди 3 дни се показа 3-то. Вече имаме пълен кимплект заешки зъби!  smile3521 newsm44

# 34
  • гр.Варна, сега Германия
4естит рожден ден мили деца:
Дара
Гинко
Нико
Васко на Маги
Васко на баби
Бъдете винаги здрави и много усмихнати!Весел празник!

newsm59

# 35

newsm59 Честит Първи Рожден Ден на всички слънчица родени на днешната дата и на всички, които пропуснах newsm59

От все сърце им желая да са здрави и много щастливи!А на техните близки да се гордеят с тях!

Благодаря ви за поздравите и пожеланията от името на Васко  bouquet
 Заповядайте и се почерпете за негово здраве newsm38

При нас рожденият ден мина в задушевна обстановка у дома. Бях много напрегната от спомените, които ме връхлетяха и същевременно много щастлива. В неделя ще кръстим Васил и ще приложа снимков материал и от рождения ден Simple Smile
При мен малко работата ми дойде множко, а и за капак Софи прекара вирусно заболяване, което предаде и на Васил и така, куронът беше пълен Mr. Green
Hot Ели, ние ще се върнем в Пловдив към 12-13 юли. Ако искаш ми пусни тел. си на лични, за да се уговорим, когато се прибера.Много ще се радвам да се запозная с теб и Емма  Heart Eyes
Хубава вечер Hug

# 36
  • No Line On The Horizon
maggie, да разбирам ли, че няма да идвате утре  newsm78

# 37

Алекс, не се ядосвай. Радвай се, че си била без децата и че само с упралаха си се отървала. Неприятно е, че колата ти така са я смачкали, но това се оправя. Съжалявам, че няма да можете да дойдете. Не може ли да дойдете с колата на мъжа ти?
Фроска колата на мъжа е все още в магазина Mr. Green и не ни достигат около 20 хил. левчета да си я купим. Надявах се свекито да дадат тяхната, но отказаха Cry имали работа утре.

# 38
maggie, да разбирам ли, че няма да идвате утре  newsm78
Ами, няма Sad
Момичета, приятно изкарване!!!Целувки на малчовците Heart Eyes

# 39
Здравейте!

Честито на всички рожденници!
Влизам само за малко да ви се оплача, че Никол вече два дни е с температура около 39 градуса. Някакъв вирус е лепнала и неяма да може да дойдем утре. Аз вече не зная на кой свят съм. Повече от 48 часа будувам. Сменявам постоянно мокри чорапки, компреси и какво ли още не да държа Т по-ниска от 39. Само със сиропи нищо не става. Оплаках ви се. Толкова исках да дойдеме и тъкмо уредихме всичко останало и сега това. Дори да свали Т до утре не смея да я доведа и да зарази някое дететнце, защото си е вирус някакъв. Докторката каза, че по 15-тина деца на ден минават като нея.
Приятно прекарване и да разказвате после и много снимки чакаме. Целувки на всички.

# 40
  • Варна
Силве, дано Никол се оправи скоро!! Знам какво е, напраов е ужас детето ти да е болно!  Praynig
Честито на всички дечица навършили първта си най-важна годинка!! Да са живи и здрави и да имат най-прекрасното детство на света!
Гинко има прекрасна торта!! Hug
Жегите май вече съвсем почнаха, в тази връзка искам да ви питам кога разхождате дечицата? И по колко пъти на ден спят? Ние досега излизахме да си вземем кухнята на обяд и изкарвахме по цял ден навън, като Зара спи преди обяд един път и следобяд по време на разходката пак. Сега обаче май-ще трябва да илизаме сутрин и на обяд да се прибираме в къщи защото е ужасно топло #Crazy
И ние още сме с хрема и май ще и спирам капките за нос, защото вече 5 дни капя а хремата не спира. На всичкото отгоре в тях пише че са за деца над 2 години.... #Cussing out
Кажете нещо ефикасно за хрема?
Приятно изкраване утре на празника! и Чакаме снимки!

# 41
  • София
Честит Имен Ден на Яна на Бубанка! Да бъде здрава и усмихата чаровница!   bouquet

Черпя и аз, че и мама има Имен Ден днес  cheers

Силве, много неприятно  Confused Дано се оправи бързо Никол! Педито какво каза?
Маги, жалко, че няма да дойдете  Sad Но ще се видим в Пловдив, нали? Ще ти пусна телефона си на ЛС. А вие къде ще сте, на море ли?
Иле, ами ние излизаме вече сутрин към 11 до към 13, после Емма обядва и спи (най-често до 15.30-16), после хапва следобедната закуска и излизаме към 17.30, защото по-рано е кошмарно горещо. Кой е с хрема - ти или Зара?

# 42
Честит Имен Ден на Яна на Бубанка! Да бъде здрава и усмихата чаровница!   bouquet

Благодаря, Хотче! Да ти е жива и здрава мамата   bouquet  Hug

# 43
 newsm81 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye newsm81

Познайте-е-е-е-ее! Взех си последния гаден изпит! Сега чак септември ще почвам да уча за държавен, ама съм много щастлива!!!! Благодаря на всички ви за подкрепата!!!!! И то не по милост smile3521 newsm03 newsm62 newsm62
Черпяяяяяя! cook cook cook Wine Glass Wine Glass Wine Glass Drunk beer cheers beer2 beer3 beer Wine Glass

Бубе, да ти е живо и здраво малкото съкровище, а и голямото също, абе - цялото семейство да сте живи и здрави и много щастливи! Flowers Four Leaf Clover

Хотче, утре като се видим, ще се разберем да се видим в Майненско smile3521

# 44
Съкровище, честито!   smile3529
абе то, наш'то си е учено - в кенеф да го сложиш  smile3550, сладкарница ще направи!   food002
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт