Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 966
  • 283
  •   1
Отговори
# 15
Галенце, направи си едно ледено фрапенце и сядай да четеш. Знам, че в момента най-малко ти е до това, но... няма как! Знам, че няма да се изложиш, ще стискаме палци!

Heart Eyes Heart EyesУФФФФФФФФФ, направих си, ама пак не ми се четеее Flutter Crazy Embarassed
Мами пловдивчанки! На 09.07. вечерта се телепортирам в Майненбург  Mr. Green Реших! Искам да спретнем едно срещиче, да ви видя всичките накуп! Със сигурност ще стоя една седмица, за повече не знам  Thinking

bowuuхАЙДЕ, ДЕ!  bowuu
Като подготовка можеш да отидеш на сауна за по няколко часа дневно hahaha Joy Heart Eyes  bouquet
Много ще се радвам да се видим и тук!

Бубеееееее, не се присмивай, а по-честичко ни навестявай Thinking Naughty Crossing Arms
Как беше онова - дрънне, звънне и офейка - и ти така - като копейка Wink Mr. Green Joy hahaha Joy

# 16
  • София
Бубе, я кажи сега коя е тая Бела  Mr. Green

# 17
  • София
Айде да се разпиша в новата тема!

Мами пловдивчанки! На 09.07. вечерта се телепортирам в Майненбург  Mr. Green Реших! Искам да спретнем едно срещиче, да ви видя всичките накуп! Със сигурност ще стоя една седмица, за повече не знам  Thinking
Ша ма умориш от смях! Joy Joy Joy
Фроска изчакай с изследванията на Флора!Може я утайка,я левкоцити да са променени, само ще се шашкаш.Особено утайката знам,че по-бавно се възстановява.
Преди години така на Алекс /на 4 години/ правим изследвания,всичко му е наред,само утайката висока,а детето съвсем здраво.И доктора седи и се чуди и познай...вечерта беше с отит.Явно утайката първо реагира.
А забравих,още повече е пораснала Флора на снимките!
Нансен имаше ли реакция след ваксината?Дано луси не пада повече!
мона ти къде зачезна пак?
За Бубанка е ясно след БКП конгреса и депешката среща хич и не се вясва!
Алекс дано само с уплахата се разминеш и всичко да е наред!
Съкровищнице човек,когато мисли,че има най-малко късмет тогава успява.Тъй че не се знае знае ли се!Късмет утре!

# 18
  • София, център
Али, не, няма за сега реакция от ваксината, но тя може да се прояви до 9-тия ден, така че ... обаче педиатърката ми каза, че реакция има в много редки случаи!

# 19
не е пък вЕрно, тук съм си!  Crossing Arms

Бубе, я кажи сега коя е тая Бела  Mr. Green

на младини се събирахме на  cheers и пеехме разни нецензорни песньовки  fiuuuuuu, та това е част от една от по-цензорните  moresmile, лошото е, че не си я спомням цялата  newsm27

# 20
сигурно сте го видели в Клю-то, но е много свежо, може някой да е пропуснал  Mr. Green

http://Бат' Бойко  perko

# 21
сигурно сте го видели в Клю-то, но е много свежо, може някой да е пропуснал  Mr. Green

newsm62eeee, лелеелееееее

smile3527как ад чета за кооперации и обявяване в несъстоятелности прочее........при такива четива в  нета!!!! smile3518 Weary smile3529 smile3529 smile3527

# 22
smile3527 как ад чета за кооперации и обявяване в несъстоятелности прочее........при такива четива в  нета!!!! smile3518 Weary smile3529 smile3529 smile3527

я отивай да четеш!

# 23
  • София

Аз не съм, естествено  Mr. Green
Бубано, няма ли да покажеш снимки от РД на Яна?

# 24
smile3527 как ад чета за кооперации и обявяване в несъстоятелности прочее........при такива четива в  нета!!!! smile3518 Weary smile3529 smile3529 smile3527

я отивай да четеш!

red red red хайде за да вземеш изпита Heart Eyes

# 25
Бубано, няма ли да покажеш снимки от РД на Яна?

снимахме само с камерата  newsm43

# 26
Честит рожден ден на всички набори Simple Smile
Да са живи, здрави и много непослушни!

Аз вече съм си в Бургас при рожденика и ви черпим с торта :

# 27
  • София
Бубана калпазана  Confounded

Стън, вашата торта е огромно изкушение, страшно апетитна и много хубава! Цунки на рожденика  Heart Eyes

# 28
Стън, страхотна торта! Да ти е жив и здрав рожденника Hug

# 29
  • Sofia
Стън мерси за почерпката. Да ти е здрав юнака и само радост да ти носи! Wine Glass

Общи условия

Активация на акаунт