Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 905
  • 283
  •   1
Отговори
# 240
Честито и на именяците днес!

# 241
Честит ражден ден на Хрис! Ина, да ти е жив и здрав малкия палавник, да ви радва много!

Честит имен ден на всички празнуващи!
 Искам да почерпя за именния ден на моя мъж.  beer cheers Wine Glass Popcorn
Да ми е все така прекрасен.

Пете, обувките с твърда подметка ги купих по съвет на педиатърката, преди месец-два, но те са само за навън. Иначе у дома си щъкат боси.

# 242
  • София, център
Абе кофтито е, че тя категорично отказва да спи навън, а ако не спи, настава истински ад.

А, че на гостите няма да обръщам внимание, то се подразбира.
Така на питката не можех да си спомня кой е бил, и кой не, та гледах снимки, за да се ориентирам!

Мисля си, дали е удачен вариант да си напрява кръщенето в удобен за мен час, а после да поканим гостите на вечеря, ама пък така ще ги разкарвам 2 пъти.

Уф, аман.

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИС!
Честит имен ден и на всички празнуващи!
Галя 2,аз също много се радвам на дивотиите и щуротиите на моя внук.Майка му беше също много палава и тогава това по-вече ме ядосваше , отколкото ме радваше Сега той я надминава по-всички показатели,но тази негова енергия ми пълни душата.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 12:31 от babi

# 244
Честит рожден ден Хрис. Много слънчеви усмивки на личецето ти.  newsm59 Ина честито и на теб, да ти е жив и здрав.
Бренин, честит имен ден, нека името ти носи само щастие и късмет в живота.
Пете, честит имен ден, със здраве да си носиш името.
Ние сме момченца, но да си кажем мерките от онзи ден 9500г. и 80см. Скромни, но така е като само солети, кремчета и йогурт ядем.
Бубе и аз съм пропуснала тази подробност около Яна, радвам се, че всичко е наред вече. Също съм изпуснала, че вече сте ходещи или ти си скромничела и не си ни уведомила. Пожелавам й смели крачки, които да я водят все нагоре.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 15:30 от villy

# 245
Честит рожден ден на Хрис!!!

Честит имен ден и на Татко Бренин!!

Ето малко снимки от нас:
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=8281&AlbumId=57928

# 246
Бубе и аз съм пропуснала тази подробност около Яна, радвам се, че всичко е наред вече. Също съм изпуснала, че вече сте ходещи или ти си скромничела и не си ни уведомила. Пожелавам й смели крачки, които да я водят все нагоре.

а-а-а! не съм аз от скромните  Mr. Green
за Яна - на Бети съм проглушила ушите, нали тя ме галеше по главичката още от родилното, когато се разбра; във форума писах есента покрай предишния преглед - дано зло ме забрави, както вие забравихте  hahaha; не е нужно да се помнят лошите неща!  Naughty
много ви обичам!   bouquet

# 247
  • София
Честит Рожден на Хрис! Д е много здрав, игрив и все така чаровен!

Честито, Ина   bouquet

Честит Имен Ден на Петя и Бренин! Весело изкарване на празника!

И аз да почерпя, мама има Рожден Ден днес  cheers

Бубе, браво, много хубава новина  Grinning Цункай Яна от мен  Heart Eyes
Нансен, Кръщенето на Емма ще бъде в 11 часа, след това ще се съберем вкъщи да празнуваме рождения й ден. Ще бъдем само най-близките, ние, майка ми и свекърите. Не обичам данданиите. Детският РД ще си е на самата дата.
Рали, кажи, моля те какви са тия въпросителни на кю-то!

# 248
                                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ХРИС!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!
               Момичета,благодаря ви за вниманието към Гинко.Ще има и снимков материал.Баби,като чета писаното от теб,все едно чета свои мисли,явно бихме си допаднали.Не се обиждай,че обикновено обръщението ми е към момичетата -не те пренебрегвам,приятно ми е да общувам с всички.Весел и приятен ден!

# 249
  • София
Сега гледах списъчето отпред. Само Косара и Емма още на са празнували РД  Grinning
Като се сетя миналата година по това време на какъв хал бях  ooooh! С големия тумбак в адските жеги, пред компа, тотално изнервена и без никакъв признак за скорошно раждане  Close Ходи бременей пак  Mr. Green

# 250
  • София
На Петичка и тате Петьо, честит имен ден. Много да ви радват и обичат най-близките ви хора, да бъдете винаги здрави и доволни.

На Хрис - честит рожден ден, волно и щастливо детство, после - още по-щастливи години.

Прекарахме 3 часа в поликлиниката, Ивайла как не лудна не знам. Мислех си и че ще заспи, но нъцки - дори и като се прибрахме реши, че трябва да се катери. Снощи се изкатери върху пианото - малко по баща си, гепи се за главата му, стъпи на раменете му - той беше поседнал до пианото, и ареее хоп - щастливо се разположи върху капака. Иначе има хрипчета, спа кошмарно (силно казано спа де), не може да диша, има температура, въобще много гадно. Дадоха и антибиотик и един куп сиропища. Най ми е тъжно, че е отслабнала, но то и в тия жеги, а и кашлицата я мъчи и хич не иска да яде. Клечони си имаме ние. А така добре тръгнахме с кухнята, дано пак си прояде като оздравее.

Довечера ще има ли среща в същност? Ако се поразхлади мисля да изведа бебока и да дойда поне за едно Здрасти.

Ееее, Теди, как ще си ми проглушила ушите, нищо подобно. Много се радвам, че всичко е наред с детенце и дано и минава бързо кашлюкането.

И аз съм доволна от партито, въпреки че беше много кратко. То май на тия какички вътре не може да се разчита. Тя едната успяваше като че ли само едно дете да гледа, а другата основно се усмихваше, но здраве да е. Може да измислим пак нещо подобно, пък дори и на някоя катерушка в парка да е.
Жени, май вие си забравихте едно авентско шише с дръжки - аз го взех, трябва да се видим да ти го върна.
Аз май си хапнах Маринка, но си признавам, че като видях, че е тя ми се искаше да я пратя на Хамелиончето.

Елитата, ако се уговаряте нещо за басейни и плацикни - нещо ми се мярна за Дианабад, свирукайте. И на нас ни се ходи.

# 251
  • някъде ... тук ...
И какво стана сега? Аз се навих евентуално да дойда на срещата, а никой нищо не казва Rolling Eyes

Сънчо, не знам за Хотчето, но ние този уикенд нама да ходим напред-назад. Както писах преди Злати е на тийм-билдинг в петък и събота, в неделя чакам свекървата, а в понеделник я изпращаме заедно с Ради. Имам багажи да оправям и т.н. Ако ти се ходи на минерален басейн с топла вода - предлагам ти Белчин баня (Мона питаше за там), ако трябва пак ще обясня колко е далеч и къде е Wink

# 252
  • София, център

Да да!

# 253
  • София
що така, не ви ли се бременее? На мен ми се бременее, не знам ако не бях секцио дали вече нямаше да работим по въпроса.

Това с минералните бани звучи супер - ако детенце е добре и решим да ходим, ще разпитам подробно.

Те Али, Ериа и Хотчето бяха май желающите за довечера, или бъркам?

# 254
  • някъде ... тук ...

Другият път ги правете по друго време и ще стоите с големия корем в къщи на топло  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт