Рождени дати идват час след час, ще празнува ЮНЧЕТО в захлас!

• 11 923
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Кой питаше за баня на балкона?
/от вчера е  Sunglasses/

с любимия тоалет на ягоди от кака /мама не дава да пипам там и аз си го знам  Mr. Green/

и аз имам бебееее! само кака Хотче не искаааа!  hahaha

# 271
Еиииии Бубе страшни са мацките   Grinning . Елена много прилича на теб  Flutter
И Стилян изглежда се е държал добре на кръщането Simple Smile Браво на него, голямо момче Simple Smile
И аз се преброявам за срещата. Малкия няма температура днес и е много по добре. Научи се да влиза в една дупка зад дивана  Rolling Eyes . Сега ми крещи да го извадя ... и цял ден така  Mr. Green
Новите юнки също са се отчели добре на 23-ти  Grinning . Явно си е плодовита дата Simple Smile

За заведението, там има доста пицарии и бирарии, но е възможно да е доста населено. Предполагам на място ще го решиме Simple Smile

# 272
Ваня, страхотни снимки, честито ви християнче!

Бубе, снимката на терасата е  coolcool

Фирмата ни ще прави тийм билдинг на 15 и 16 юли та ще ходим на рафтинг някъде около Кресна. Идеята супер ми допада. Та искам да питам ако някой е бил на такова нещо да каже за някои полезни нещица, които да взема. Ще сме на полеви условия и ще спим на палатки. Единствено знам, че фирмата ни подарява спални чували, иначе нямам идея какво ми трябва.

# 273
Бубе, снимката на терасата е  coolcool

всичко оляха /както се вижда Mr. Green/ и на съседката ужасно й потече Embarassed, така че едва ли ще повторим  Rolling Eyes

приготви си крем срещу комари  Laughing

# 274
  • София, център
...И мокри почистващи кърпи

# 275
  • София
Ми, Бубе, то при такива красавици как няма да искаш трета, а  Mr. Green Почвай да тренираш премигването  Wink

Лилу, ние много сме ходили, но днес мозъкът ми е тотално блокирал, както се вижда  Rolling Eyes

# 276
и слънчезащитен, но за това вероятно си се сетила
фенер за в палатка
вестници за разпалване на огън
шалтета/ ако не ви осигуряват/
превързочни материали - задължително!

# 277
  • някъде ... тук ...
Hot`че, мозъкът ти чака бирата  Mr. Green

Лилу, не мога да помогна, но ако питаш за рафтинг в  "На път, море, почивка, екскурзия" - там може да ти помогнат Sunglasses

# 278
... но днес мозъкът ми е тотално блокирал, както се вижда  Rolling Eyes

стига блокира, пускай нова тема!  Mr. Green

# 279
Бубе, момите са страхотни  Heart Eyes Ах, тези сини очи  Flutter
Ваня, Стилян е много сладък, много ме кефи, но много ситни тези снимки.
Аз пък бързо забравих за проблемите по време на бременността и си мисля вече за момиченце, даже често си мечтая и се моля да е женско второто, но засега мисля да изчакам поне две години.
Лилу, не мога да помогна със съвет, но пък ти пожелавам приятни преживявания и много емоции.
Хамелионче, ама ти се съмняваш, че Ина може да не е сладка ли  Crossing Arms Толкова е сладка, че и не във вид на толта ще я хапна.
Сладка, сладка беше. То май има още в хладилника, но мисля, че е от Акси.
Само не разбрах Ицко кой го изяде или престоява в нечии хладилник  Rolling Eyes

# 280
  • София
Пущам.
Много ми хареса мацката и си я сложих за аватар  Mr. Green
Ваня, много са хубави снимките  Peace

# 281
  • София
Айде, ключ-заключ  topicclosed

# 282
Лилу, ние много сме ходили, но днес мозъкът ми е тотално блокирал, както се вижда  Rolling Eyes

нищо-нищо, той аватара сам говори  Wink

Мерси мацки,
 за половината неща нямаше да се сетя   bouquet

# 283
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

Общи условия

Активация на акаунт