Пречиствател за въздух мнения

• 84 108
  • 298
  •   2
Отговори
# 165
Имам един единствен въпрос и той е ще отваряте ли прозореца да проветрявате и жената ще излиза ли извън стаята?
Grinning явно много тъпо съм си задала въпроса.
Ще се проветрява, разбира се. Но все пак става на въпрос не за София, а за планинска къща и там си е студеничко сутрин и вечер, дори лятото.
Не сте си задала тъпо въпроса Simple Smile
Исках да кажа, че не виждам никакъв смисъл от харчене на пари за такава джаджа, при положение, че отваряте прозореца и отново влизат фини прахови частици, че жената излиза навън и диша...., че просто живее в този свят...
Казвате планинска къща, което предполага по-чист въздух: ами нека си пие противоалергичните и мисля, че това ще е достатъчно.

# 166
  • До сърцето...
... ами нека си пие противоалергичните и мисля, че това ще е достатъчно.
Не ми се влиза в подробности, а и няма смисъл. Аз искам да й помогна и смятам, че един пречиствател ще е добър вариант.
Все пак въпроса е за техниката, а не как да я избегнем.

# 167
... ами нека си пие противоалергичните и мисля, че това ще е достатъчно.
Не ми се влиза в подробности, а и няма смисъл. Аз искам да й помогна и смятам, че един пречиствател ще е добър вариант.
Все пак въпроса е за техниката, а не как да я избегнем.
Добре. От личния ми опит с такъв уред (споделяла съм и преди), но не портативен, знам, че не върши никаква работа. За София става дума. В началото светва в червено, показва някакви високи стойности, и след това показва, че в всичко е в норма. Файда няма. Мъжът ми го беше домъкнал заради племенника, който по едно време живееше у нас и се бореше със сенна хрема. А пък за това малкото уредче съвсем се съмнявам, че ще помогне с нещо.

# 168
  • До сърцето...
Благодаря!

# 169
  • в 1001-та нощ
Пречиствателите за десетина минути филтрират въздуха в помещението, нормално е в началото да има частици, а след това да показва, че "няма".

Радика, не става ясно какъв пречиствател гледате. Така по картинка няма да гадая аз, но гледайте за какво помещение и какви филтри има.

# 170
  • До сърцето...
Радика, не става ясно какъв пречиствател гледате. Така по картинка няма да гадая аз, но гледайте за какво помещение и какви филтри има.
Не разбрах какво точно ме питате, но поради лаишките ми знания, изискванията бяха само 2 - цена и кубатура (мисля, че в първия си пост съм го посочила и защо е така).
Вече поръчах Xiaomi Smart Air Purifier, Петя ме отказа от малкия портативен (благодарности Hug ). В последствие мога и на София да го замъкна, ако остана доволна Grinning

# 171
Не разбрах какво точно ме питате, но поради лаишките ми знания, изискванията бяха само 2 - цена и кубатура (мисля, че в първия си пост съм го посочила и защо е така).
Вече поръчах Xiaomi Smart Air Purifier, Петя ме отказа от малкия портативен (благодарности Hug ). В последствие мога и на София да го замъкна, ако остана доволна Grinning
Чакаме мнението ви.

# 172
  • До сърцето...
Давам отчет за покупката си.
От Емаг си поръчах Xiaomi Smart Air Purifier, пристигна бързо, веднага го включих, но според мен никакъв ефект няма. Светна в зелено от самото начало и както си "хладеше" въздуха, така си и остана. С цигара до него го пробвахме - никакъв ефект. С печка на дърва две вечери се гряхме, прах и пепел си имаше (не много но все пак, еле па и при първо палене), пак никакво реагиране.
За мен си е бутафорен, не съм доволна. Подадох заявка за връщане, ще се купува по-висок клас за апартамента.

# 173
  • в 1001-та нощ
Хм, има нещо. Аз точно ба Xiaomi съм тествала с цигара и полудя. Датчикът е отзад, но не следва да има значение. Като си суша косата със сешоар също полудява. Често пъти филтрите са опаковани с найлон. Трябва да се разопаковат. Това не следва да влияе на датчика, но има нещо нередно - да показва все в зелено.

# 174
  • До сърцето...
... но има нещо нередно - да показва все в зелено.
И аз така предположих, затова го върнах.
ПС. Филтъра не беше в найлон.

# 175
Моят е Mi Air purifier Pro, стои в спалнята най-често. Като си суша косата, хем в банята, пък тя е през един коридор от спалнята - полудява, цигари, миризми веднага ги усеща.

Може би просто е имало дефект в твоя.
Сега качвам снимка на чисто нов и на 100% използван филтър. 😂

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 13:26 от LieToMe

# 176
Моя е Mi Air purifier Pro, стои в спалнята най-често. Като си суша косата, хем в банята, пък тя е през един коридор от спалнята - полудява, цигари, миризми веднага ги усеща.

Шумен ли е?

# 177
На нормален, автоматичен режим и на нощен режим изобщо не го чувам, но при замърсяване на въздуха или ако аз го пусна на Manual режим се чува все едно излита. 😂

# 178
Моят е Mi Air purifier Pro, стои в спалнята най-често. Като си суша косата, хем в банята, пък тя е през един коридор от спалнята - полудява, цигари, миризми веднага ги усеща.

Здравейте, мога ли да попитам този филтър колко време е ползван преди смяна и задължително ли е всеки път да се подменя, или може да се почиства по някакъв начин?

# 179
Пречиствателите на Dyson, който действат и като охладител как
са като качество? Някой имали наблюдения?

https://www.dyson.nl/luchtbehandeling/luchtreiniger-verwarming-v … zU15fwpm2J0qE_BWs

Общи условия

Активация на акаунт