Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 21

• 108 532
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Телиш/Плевен
Живеехме в къща с много саксии с цветя на двора. Преди едно рязко застудяване, жената прибра много от тях вътре, за да ги запази. Оказало се, че един малък смок се бил сгушил в едно от цветята. Когато бил внесен вътре и се стоплил, се раздвижил и жената го видяла да пропълзява под дивана. И надала невероятен писък. Аз, който в това време си взимах душ, изтичах гол в коридора да видя какво става. Тя ми каза, че има змия под дивана. Коленичих гол на пода, за да проверя. В този момент явно дошло кучето и ми завря студения си нос отзад, както правят кучетата. Аз обаче реших че змията ме е ухапала, изкрещях, подхлъзнах се и паднах на пода. Жената помисли, че съм получил удар, извика "Бърза помощ", покри ме с покривка и ми каза да не мърдам. Докторите нахлуха, не обърнаха внимание на протестите ми и ме понесоха на носилката. Точно тогава смочето реши да се размърда под дивана, един от екипа го видя и изпусна своя край на носилката, което обяснява счупения ми крак. Жената повика на помощ съседа, който се въоръжи с навит вестник и започна да ръчка под дивана. След известно време явно реши, че всичко е наред и каза на жена ми, че змията я няма. Тя с облекчение се тръшна на дивана и смочето, явно покатерило се между възглавниците, се размърдало. Тя, явно го усетила, изкрещя и припадна. Съседът се втурна да ѝ прави изкуствено дишане и точно тогава жена му влезе и го видя с устни върху тези на жена ми. Развика се като Джеки Чан и му нанесе страшен удар с пазарската чанта, от което пък и той припадна. Сега вече и полицията вече беше дошла. Видяха двамата на пода, жена му с окървавена чанта и рекоха да арестуват всички, но ние обяснихме защо е цялата патардия - заради едно смоче. Те не ни повярваха, но точно тогава смочето реши да докаже истината и изпълзя. Единият от полицаите се стресна, подскочи и се преобърна през прозореца върху кучето, което пък на свой ред се стресна и драсна към улицата, където някакъв явно се опита да го избегне и се натресе в полицейската кола, която взе, че се запали.Викнаха и пожарната, която в бързането си отнесе два стълба и спря тока и телефоните на целия квартал. Но пък загасиха патрулката. След време ме изписаха от болницата, оправихме прозореца, кучето се върна, полицаите си взеха нова кола. Мина известно време, с жена ми гледахме телевизия и по новините казаха, че се очаква рязко застудяване. Жената ме попита дали да не вземе да внесе саксиите вътре... И тогава, господин съдия, я застрелях.

# 196
  • тук, на мястото си
Бразилец от Амазония се връща от пътуване до Англия. Първата му работа е да отиде при шамана на племето.
- В Лондон има велики магьосници. 22-ма мъже застават на една поляна и започват да гонят топка. Максимум след 10 минути започва да вали...

# 197
Надпис в тоалетна:
Препоръчваме ви да не оставяте след себе си органични следи. Чистачката владее вуду магии.

# 198
откраднах от един блог

- Чапаев влязал с хората си в гората. Там били белите! Изгонил ги?
После белите се върнали .Изгонили Чапаев!
Чапае се върнал и изгонил белите!
Те се върнали и го изгонили!
Накрая дошъл горският! И изгонил и белите , и Чапаев!

- Петка много искал да стане висшист!  Допитал се до Чапаев, какво да учи? Чапаев му казал, че намира за него най-подходяща Историята на Рим!
Записал Петка " История на Рим" ! Чете, обаче нищо не му влиза в главата.  Отива при Чапаев и му се оплаква ,че материята е неразбираема!  Ето,  например едно изречение , от което и бъкел не схваща!
" Патриции правели оргии с матрони"?
Чапаев казал ,че нещата са прости1  Матроните са пропаднали жени, оргиите са спявки,но на патриции се затруднил Мислил и казал, че вероятно става дума за печатна грешка! Сигурно имат предвид партийци!?

- Петка бил запален по археологията, нали учел " История на Рим" !Даже се интересувал и от подводна археология! Един ден Чапаев му казал, че знае къде има потънал римски кораб ! Ще съчетаят нещата .Той, Чапаев, ще лови риба, а Петка ще се гмурка ,да тършува из кораба.....
Така и направили
Но Чапаев веднага уловил златна рибка! Примолила му се тя, да я пусне, като в замяна ще изпълни три негови желания ! Чапаев се съгласил .
Първото било, да спечелят той и другарите му гражданската война! Второто, картечарката му да си реши проблемите. И третото било за Петка ! Като казал името му  и обмислял какво да пожелае за него, Петка изскочил бесен от морето и казал:

- Чапаев, сто бика да ти го начукат, затова ,че ме излъга, че тук има потънал римски кораб!

# 199
  • Fairbanks, Alaska
- Ало, кабинетът за женска консултация ли е?
- Да, кажете.
- Педалът на спирачките отдясно ли е или отляво?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Осемдесет процента от жените харесват мускулести мъже, а 80% от мускулестите мъже - не харесват жени...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- ЗАЩО БЪЛГАРИНЪТ ПИЕ РАКИЯ?
Отговорът на този въпрос от векове е закодиран в името РАКИЯ - съставено от думи от старобългарския речник:
- „РА“ - означава слънце, Бог, владея;
- „КИ“- вътрешна енергия;
- „Я“ - аз.
Обобщено, става:
- „АЗ ОВЛАДЯВАМ ВЪТРЕШНАТА ЕНЕРГИЯ“.
Забележка:
- Това се наблюдава при по-малки количества. При по-сериозна консумация, енергията става много голяма и допринася за развитие на фолклора. Тогава думата „ракия“ има друг прочит:
– „Вътрешната енергия овладя мен“.
Разликата между двата превода е около 500 грама. Наздраве!

# 200
Една мутра си кара джипа и гледа трима „колеги”. Двама хванали третия и го влачат. Спира и ги пита:
- К'во праите, бе? Що влачите Картофа така?
- Счупи му се джипа и сега го учим да ходи.

# 201
  • тук, на мястото си
 Отче прости ми , съгреших! Ето в Понеделник отивам аз при съседката от 1-вия етаж , лаф-мохабет и я натаковах!
 - Нищо чадо! Помоли се на Бог и Той ще ти прости.
- Ама отче аз и във Вторник така отидох при съседката от 4-тия етаж и нали знаеш , лаф-мохабет и я натаковах...
- Нищо чадо! Помоли се на Бог и Той ще ти прости и този грях.
- Ми то отче аз и вчера бях при съседката от 6-тия етаж и като се досещаш завързахме лаф-мохабет и я натаковах!
- Виж сега чадо , мисля че е време да си ходиш!
- Защо така бре отче!?
- Ами ние много лаф-мохабет направихме бре чадо!

# 202
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
   Съдия към подсъдимия ловец:
- Защо застреляхте жертвата?
- Помислих, че е глиган.
- А кога разбрахте грешката си?
- Когато глиганът отвърна на огъня.

Горският:
- Не знаете ли, че сега ловът на зайци е забранен?
   Ловецът:
- Ама аз стрелях при самоотбрана...

Водач на сафари заеква. Повежда групата из джунглата и
  изведнъж вижда хипопотам, готвещ се за атака.
  Ужасен, започва да вика:
- Хип... Хип... Хип...
- Ура! - дружно отговаря групата.

Мъж тръгнал на лов. Изчезнал и на седмия ден
  звъннал в къщи от някаква кръчма:
- Жено! При мене всичко е наред! При вас?
- И при нас. Какво става мъжо?
- Един месец месо няма да купуваме, да знаеш!
- Браво! Да не си убил елен?
- Не! Изпих заплатата!

# 203
# 204
  • София
- Да ви се намират кандила, свещи, тамян?
- Господине, намирате се в данъчното! Тук няма нищо свято.

Свидетел:
- Г-н съдия, тази жена е вещица!
Съдията:
- Как разбрахте, че е вещица?
Свидетеля:
- Пет пъти съм се женил, разбирам от вещици повече от Инквизицията!

- И помни, моето момиче, мъжете трябва да се избират по полилея!
- Е, как така, ма мамо?
- Ако след първата ви интимна среща помниш как е изглеждал полилеят в спалнята, значи мъжът нещо не го бива!

# 205
В автобуса пътник показва на контрольора карта.
- Но това е ученическа карта? - удивлява се контрольорът. - За десетгодишен ученик!
- Ами, само си представете колко дълго чаках вашия автобус!

Полицай спира на улицата пиян човек:
- Къде отивате?   
- Не отивам никъде, а се връщам от гости. Празнувахме Нова година!
- Но сега е вече март!
- Затова и бързам. Не ме задържайте, защото жена ми сигурно вече се безпокои!

Една жена в пътническо бюро:
- Един билет за Ню-Йорк!
- С чия компания искате да пътувате? Има няколко компании за Ню-Йорк?
- Не искам компания, сама ще пътувам.

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 14:58 от Sun_Shine016

# 206
# 207
  • София
Само любов не била достатъчна... требвАло и нек'во гадже да имаш...

Виждал съм те на живо и съвсем не си 126 лайка за 17 минути.

В САЩ снеговалежи, температурите отиват към -40! Е тва е - само за 2 години Тръмп реши проблема с глобалното затопляне.

Стои си катаджия на пътя и вижда как срещу него лети "Майбах" с поне 200. Катаджията веднага вдига палката, Майбахът отбива вдясно. Пътният се приближава, стъклото се сваля и а-ха да каже "Главен сержант Иванов, документите за проверка" и в този момент от стъклото се подава банкнота от 20 евра.
- А... такова, нищо не е станало, нещо радарът не е в ред - можете да продължавате! - запелтечил катаджията.
От колата се подала втора банкнота от 20 евра.
- А след седем километра има втори пост, но сега ще им се обадя, и можете да карате с удобна за вас скорост!
Нови 20 евра полетели от прозореца.
- Всъщност, днес можете да карате с каквато си искате скорост, ей сега ще съобщя на колегите!
Още 20 евро преминали през прозореца.
- Знаете ли, ще се обадя на колегите да не ви закачат поне месец, не се безпокойте...
Ръката през прозореца подала следващи 20 евро. Полицаят прибрал и тях, стегнал униформата, оправил фуражката и колана, и се изпъчил:
- А сега - стихове!

# 208
Жена се качва в такси:
- Към родилното.
- Ама не карайте като луд. Аз работя там.

Професорът пита свой студент:
- Колега, какво ви е отношението към висшата математика?
- Ами? нещастна любов.
- Какво имате предвид?
- Аз я обичам, но тя не ми се отдава.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт