Къде в Русе? - 11

• 52 029
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, знаете ли къде мога да отида на оформяне на вежди и горна устна с конец? Благодаря!

Не съм ходила, но във фейсбук ми беше излязло, че във фризьорски салон Вили стил има такава услуга. Това е телефонът, който са посочили - 088 8005677. Може и да намерите страницата на салона във фейсбук и да разгледате.

# 646
Някой знае ли басейните на Мечка дали работят? Колко е тази година входната такса ?

# 647
  • Русе
Здравейте, знаете ли къде мога да отида на оформяне на вежди и горна устна с конец? Благодаря!

Не съм ходила, но във фейсбук ми беше излязло, че във фризьорски салон Вили стил има такава услуга. Това е телефонът, който са посочили - 088 8005677. Може и да намерите страницата на салона във фейсбук и да разгледате.
Да, сега се сещам, че и там има, но не знам подробности. Мисля, че веждите са 5 лв. Ходя там да се подстригвам и последния път видях в ценоразписа такава услуга.

# 648
  • КиТ
Здравейте,
Видях,че има рок фест или нещо подобно...и продават там бабъл гофрети.Къде точно да ги намеря?Искам да ги пробвам Simple Smile
Май и на Александровска имаше от тях,ама дали пък там работят...

# 649
Здравейте, в кои магазини да търся детски сандали с мека и гъвкава подметка, р-р 25-26

# 650
Рок феста е в района на музея по транспорт.
На центъра изгоря " битката" , където правеха такива гофрети
За сандали- проверете в Доналд Дък или детския магазин в комплекс Дунав

# 651
За сандали-Вълшебството на центъра, Доналд дък и има един детски магазин по главната, срещу ДМ.

# 652
Здравейте!
От къде в Русе могат да се купят чехли за еднократна употреба?

# 653
Здравейте!
От къде в Русе могат да се купят чехли за еднократна употреба?
Фирмения магазин на завод Юта. Имат и он- лайм магазин. Фен съм им от как видях цените на продукцията им. Пазарувала съм там неколкократно.

# 654
Аз си взех от Кауфланд за 3 лв за болничен престой. Нося и хвърлям.

# 655
Здравейте, моля препоръчайте ми фризьор и маникюрист. 🙂А някой знае ли къде в Русе поставят прозрачни алайнери и къде. Благодаря

# 656
За маникюр мога да препоръчам моята маникюристка - https://www.facebook.com/manicureruse/

# 657
Здравейте момичета, съжалявам ако не е по темата, но знаете ли района около Сент Уан кой квартал се води? Търсих, но нищо не намерих. Благодаря предварително!

За маникюристка препоръчвам Юлия Стоянова, но при нея е пълно и трудно се намира час. Не препоръчвам Didi nails (до Пристан), оформи ноктите ми ужасно, заяви ми троснато, че не може да нарисува това, което искам и нарисува там каквото ѝ падне, изпуши си iqos-a в лицето ми и на всичкото отгоре лака се олющи след 4 дни. Ходила съм и във Визия и стил, там също става.

# 658
  • Русе
Кварталът е или е Веждата, или ЖП Гара Запад. Гугъл така го дава.
Колежката ходи на 18.06 на маникюр до Пристана. Като я гледах днес лака си е на ноктите все още. Не е мръднал, освен, че са и порастнали ноктите.
Не мога да дам препоръки за маникюристки. Не си падам по тези неща. За мен е кичозно. Предпочитам изчистено лакирани нокти в един цвят.

# 659
Да си кажа, че съм супер недоволна от сервиза в блок Калоян. Занесохме пералня, нищо ѝ нямало. Платихме си . Прибрахме я - не работи.

Общи условия

Активация на акаунт