Модни консултации 37

• 58 578
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Аз предпочитам кожени обувки и основно с такива ходя. Имам 2чифта маратонки, които обувам на 2години, веднъж. Simple Smile

# 91
За ходене и аз твърдо съм на кожени обувки/ боти/ ботуши с удобни подметки без високи токове. Ходя доста. Обичам. Затова много държа на обувките си -  удобни, от естествен материал, да не са твърди, да се огъват добре, с качествени подметки, които не се пързалят. Гуменките имат равни подметки и това ги прави неудобни при ходене.
За спорт и ходене по балканите - маратонки в топлото време и туристически обувки за студеното.

# 92
Последните няколко години нося предимно спортни обувки и единствените ми удобни гуменки са на Ed Hardy. На повече от 5 години са, като последните 2 ги нося усилено в двора. Шарени са, съответно са леко избелели и то предимно от пране, иначе не са мръднали. Simple Smile
При маратонките отпределено съм фен на Найк. Супер удобни са ми всички, които имам.Здрави са, като изключим едно бяло Huarache, скъса се отзад гумата, но грешката беше моя, черното ми е като ново все още. Адидас ми идват малко "дървени". Единствено моделите им за по-топло време ми харесват.

# 93
  • Mediterraneo
Най- удобните платненки/ гуменки, които съм обувала, са тези-
Пък нека съм платила само за марката. Тези пък са малко капризни относно съчетаването с дрехите, ама открих с какво да ги нося.

# 94
Всеки си плаща за каквото реши все пак.
За мен това е неудобна обувка заради равната подметка и ако ще без пари да ми я дават, пак няма да я обуя.

# 95
  • Варна
Huarache масово се късат отзад.
Нося и харесвам Nike, но далеч не всичко е удобно. Имам един класически бял Air Jordan, който е супер красив и изчистен, но уви, много дървен и неподходящ за по-дълго вървене пеша.
Последните ми спортни обувки са Asics, много комфортни и приятни на крака.
Следващите мисля да са Saucony.

Аз съм от тези, които все още купуват Converse, за мен те са си градска легенда и ги предпочитам, пък нека има подобни, които струват пет пъти по-малко. Vans не бих взела вече обаче.

# 96
Asics са страхотна марка за спорт. Синът ми тренира хандбал и са само с такива, вкл. и треньорът. Каза, че нищо друго не му е така удобно за тренировка.
За мен обувката трябва да е преди всичко здрава и удобна. Каква марка е - все ми е едно. Всякакви съм носила, вкл. и такива без някакви известни марки и надписи по тях. Случвала съм много качествени най-обикновени обувки.

Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 13:34 от Judy

# 97
  • Бургас
Аз предпочитам кожени обувки и основно с такива ходя. Имам 2чифта маратонки, които обувам на 2години, веднъж. Simple Smile

И аз съм така,маратонки не нося.

# 98
  • Варна
На мен половината ми време преминава на открито с малкото дете. Освен спортни обувки и ниски сандали през лятото, друго не мога да обуя.

# 99
  • Street of Dreams
Относно по-доброто качество на Конвърс в сравнение с no name - няма такова, притежавам и от двете. Даже имам страхотна снимка на евтините си гуменки на една от най-яките гледки в Европа. Това е моят протест срещу марките в последните години - не купувам както преди, само ако някой модел ме впечатли, независимо дреха или обувка. В последните години се чувствам предадена като клиент и за етикетите им вече не плащам. Но всеки има право да си иска бранда на гуменките. Газелите и аз ги харесвам и имам зелени. По това време от Адидас бяха пуснали и страхотни горници - камуфлажни, с трите бели ленти на ръкава и огромно цвете отзад. Бях купила на ММ, но в неговия стил не изглежда никога Анцугмен. Но пък ще му прочета статията Joy

# 100
 ADIDAS Gazele са страшно удобни ,даже гледах да ди взема още един цвят от тях .Blush

# 101
Днес си взех обсъждана от вас марка кецове на платформа Converse.Просто ми харесаха и ги взех. Сега не е много студено и няма сняг и киша и мога да ги нося ,но нямам подходящо зимно яке за тях.Другото ми зимно яке е късо но в цвят бордо и не си подхожда.Инъче от пролетните ми якета със всички си поджодат ,но със зимното немога да преценя та моля и вие да си кажете мнението.Ще ви бъда благодарна.Като аксесоар към тях мога да добавя черна чанта.

[/img]

# 102
Как без маратонки!? А спорт, ходене/тичане/планинарстване/каране на колело/спринтиране след дребни и вредни, омазани със шоколад същества!?

Имам още един чифт със иконик статус, които на моите калпави крака са не особено удобни (за половин Европа обаче са напълно удобни!) Ta си стоят новички и белички и ги обувам по 2/год!

За Asics и аз потвърждавам, че съм с чудесни впечатления! Имах чифт за трибой, супер леки, комфортни, 2 години тренировки издържаха и удариха в земята и Адидас и Найки! Но пак е до крак - 30+ год основно Адидас нося, но има и техни модели, които не са ми удобни... Найки като цяло не ми пасват, но имат модели, които са брутално удобни! ДО голямото четене и мерене е пак!

Последните години крос моделите на маратонка и гуменка от мемори пяна са с удобството на стар пантоф, но бързо се разпадат, гадовете, или поне при моето ходене (25 000 крачки/ден средно през лятото)

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 17:27 от bubanka

# 103
  • Някъде там
За мен са си о.к с якето Simple Smile
Само чантата не ми харесва , но аз  не харесвам о баг , иначе и тя си е о.к Simple Smile

# 104
И на мен ми изглеждат добре с якето.
С уговорката, че не виждам добре модела на кецовете, но ми се струва, че с дълга жилетка и палто също ще си ходят.

Общи условия

Активация на акаунт