Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 410
  • 765
  •   1
Отговори
# 150
И ние ползваме само избелващи пасти, водата за уста също е избелваща.

# 151
  • Пловдив
Може ли марката?

# 152
  • Перник
Нашата е Лидл-ската Денталукс. По принцип не купувам една и съща марка, а каквото ми хване окото в момента Simple Smile

# 153
На всички избелващи пише над 12 години. Дъщеря ми е маниачка и сме купували всякакви

# 154
  • burgas
Закачвам се и аз тук, с почти 14 годишен младеж,седмокласник.
Добричък ми е, нямам оплаквания  Hug.
Докладвам:

Скрит текст:
1.Спорт-тенис на корт-тренира три пъти седмично през учебно време и всеки ден през ваканциите.  Peace

2. Учене- в събота е на подготвителна школа-мат. и англ. Харесва му,полезно му е,чувства се все по-уверен и подготвен.
В училище си е отличник.Внимава в часовете и спестява от домашна подготовка.

3.Хигиена-
Къпане, ако не всеки ден,през ден-задължително. Дезодориране и парфюмиране-под моя зорък контрол, задължително  Mr. Green.
Категорична съм за личната хигиена. Миене на зъби по 2-3 пъти на ден+почистване с конец, ментови дъвки винаги има в раницата/джоба си. Понякога и вода за уста ползва ,както и избелващи пасти. Обещала съм му и  професионално избелване на зъбите по-натам.
За подстригването ми мрънка,ама като "светне" след подстрижка и му правят комплименти...му минава  Mr. Green.

4.Свободно време-
разцъква игри с другарите онлайн-CS,FIFA,Тривиадор...
Комп-ът му е в хола и ограничава викането и нецензурните изказвания.
Все още се "навива" да идва с нас в събота вечер на кино и вино, както и на кратки почивици през уикенда и екскурзии в чужбина. Ама това е,'щото сме готЕни и забавни (и скромни,очевидно  Whistling), бъзикаме се и се хилим.

5.Интерес към другия пол-не особено голям. Не му се занимава, изморително и скъпо било да имаш гадже, пък сексът даже не бил гарантиран  Mr. Green Не знам от къде има такива категорични наблюдения.  Mr. Green

6.Хранене- няма проблем с храненето, яде средни към малки количества. Висок и слаб е (майичко bowuu). 170 на 52 кг. Ограниава си сам вредностите.

7.Джобни- не харчи никакви пари в училище, с малки изключения. Винаги има 10-15 лв. в портфейла си. Но всъщност сам не ходи никъде. Ние го развозваме.

8.Другари- от популярните деца е,има няколко другари в класа и се търсят и си другаруват. Peace

9.Роднински взаимоотношения-с нас си е в чудесни взаимоотношения...с бабите много не се спогажда. Оосбено с едната. Не му се ходи на гости, тя се сърди... Crazy.Аз пък го защитавам.

10.Акне и пърхот- за сега съвсем слабичко. Но аз съм му осигурила всякакви мазила и го наглеждам дали ги ползва...а и го настисквам понякога. Пърхот поимва,редуава няколко шампоана.

Въх,да си го заплюя,пу-пу,добричкият ми той  Heart Eyes

Ще се допълвам, по-натам bowuu

Все едно за моя син /13 годишен/ е описанието:grinning: само дето отличния успех ни се губи !

# 155
Ухааа,имало и разбрани деца!Всички са страхотни,сигурна съм,че един ден ще са стойностни мъже,ама до тогава......
да са ни живи и здрави!

# 156
  • На топло в неговото сърце.
Да така,ние обаче дано да устискаме !

# 157
  • София
Уфф, върна се мокър от дъжда, през цялото време разнасяйки чадър в раницата си. Мързяло го да го потърси.

# 158
Уфф, върна се мокър от дъжда, през цялото време разнасяйки чадър в раницата си. Мързяло го да го потърси.

Леле, наистина всички са еднакви. Или поне 90 %. Днес синковеца ми звънна да отида да го прибера, че му е лошо. Отивам аз и го заварвам да стои с качулка на главата, обаче на дъжда да го вали - изобщо не се сеща да застане под навеса на спирката, докато ме чака. Беше целия мокър, като се качи в колата

# 159
  • Пловдив
При нас удължиха ваканцията...голям купон Stuck Out Tongue Winking Eye после как ще наваксат идея нямам...
Само да са здрави!

# 160
Аз паднах от смях, като чух новините. Обявили са грипна ваканция за София-град, като преди това са били изпратени около 4000 писма с молби и заплахи до Йорданка Фандъкова Joy А вчера по новините ги даваха, че са и стачкували пред училищата

# 161
  • Русе
 И моят тийн днес е писал на кмета по месенджър с молба да каже няма ли да обявят грипна ваканция и в Русе. Кметът не само че му отговорил , но и му обещал да му съобщи резултатът от заседанието два часа по-късно. Та ние знаехме за ваканцията преди официалното и обявяване. Като гледах диалога констатирах липсата на запетайки от наша страна, но пък имаше пожелания за Приятен и Позитивен ден. Smile

# 162
  • Пловдив
Joy Joy
Когато им отърва са много изобретателни!

Моят синковец днес беше на върха на щастието, че им отпускат още седмица. После как ще наваксват....

# 163
  • В царството на игрите:)
Аз не знам как ще наваксат тази измислена и напълно ненужна ваканция. В класа на дъщеря ми /4 клас/ има 3 болни деца, а на сина /7 клас/ 4. Сега ще са по улиците и моловете и голяма превенция ще падне.  Криво ляво са го оформили, но не съм сигурна, че ще съм доволна.

# 164
  • Sofia
Много сте мили ,момичета!  Hug
Надявам се да приемете моя пост като "има надежда"   Peace.
Сигурна съм, че не е изключение моят син, както и че няма да е все бял и добър.
Таман го поФалих тук и се сдърпа с баща си, който се смята за много кууул,ама явно не е  Crazy Mr. Green.

Избелващи пасти ползвамe няколко марки -Hollywood smile, Beverly Hills smile, Janina,G.U.M.
Най-накрая ваканция и за софийските дЯца  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт