Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 392
  • 765
  •   1
Отговори
# 165
  • Русе
Моето Голямо нали беше болно тази седмица, от днес грипна = голям купон.

И днес беше денят на първият му купон. Само дето няма. Другите не ги пуснали, не знам си какво още и в крайна сметка само най-добрият му приятел е у дома. Поръчали си пица и играят на ПС. Идилия
Информаторите докладваха същото Simple Smile
Другото хлапе с нас - не можем да го изкараме от басейна. И той див и щастлив. Ние с ММ релаксираме...

Добре, че не си изгризах ноктите от притеснения предварително. Всичко за момента е ок Simple Smile

# 166
  • Варна
Здравейте, влизам и аз при вас с един пубер на 12г. Некъпещ се, намирисващ, косматичък и все още добричък и търсещ мама да го погали по къдрявата кратуна.
Не си дава зор в училище, няма приятели, играе на телефон, компютър, мързи го адски, не чете.
Иначе е прекрасно добро и наивно дете, все още.
Другото е на 5 и там е все още истеричен бебешки пуберитет.
Та от пубер на пубер скоро и в критическа ще вляза и ще летят глави!

# 167
  • burgas
Вчера купих самобръсначка на младежа - да си оправи подмишниците:grinning:Забравих да му кажа да сложи пяна за бръснене:blush:Бръснал до гладко милия,чак омекотяващата лентичка свалил,ама ще знае вече.

# 168
  • Sofia
Моят много си се кефи на мустакЯ  Crazy,пък аз го зоря да го подстрижем с тримера за лице,който съм му купила.Ама не ще.  Crossing ArmsХаресвал си се. Другите зони с баща си подстригват,чат-пат,лятоска,основно . Обаче за ароматизирането съм категорична-рол-он и парфюм,всяка сутрин,че и след душ вечер  Peace.

# 169
  • Варна
Моят също се кефи на всички косми. Драмата беше, че няма под мишниците, сега и там пораснаха, и миряса. Краката са джунгла, сяда и се глади по косъма. Това пуберите са най-смешно забавните същества, направо ми е жал каква хормонална буря ги тресе.
За парите, по 2 лв на ден. Телефони си купува сам още от 2 ри клас. Събира си пари от баби и дядовци. Лаптоп геймърски купи дядото, вдигнах скандал, но не ме отрази дядката. Сега двамата с ММ не мога ги отлепя оттам малкото искало телефон ама смарт и то нагло.

# 170
Моето се израдва за ваканцията,но тази седмица явно в очакването й,учителите са се подготвили и са правили по всичко контролни.Така ще ги оформят на време.
Освен с тел.и таблет,благоволи да излезе с приятел и се пързалят,а уж са МЪЖЕ,не деца,ха,ха,ха,поне малко на въздух.

# 171
  • София
Сега двамата с ММ не мога ги отлепя оттам малкото искало телефон ама смарт и то нагло.

Което ме подсеща за следния диалог: Аз, изнервена: Стига вече с тоя тъп телефон. Той, спокоен: Не е тъп, смарт е.

# 172
  • София
Вчера купих самобръсначка на младежа - да си оправи подмишниците:grinning:Забравих да му кажа да сложи пяна за бръснене:blush:Бръснал до гладко милия,чак омекотяващата лентичка свалил,ама ще знае вече.

какво има да им "оправя" на подмишниците? момче е все пак.
а ако толкова много се държи на обезкосмените мъжки подмишници, тогава покажи му подходящо средство.
бръсненето категорично не е подходящо за тази изключително деликатна зона - може да си докара сериозни проблеми.

# 173
  • Русе
Мъжките мишниците у нас се постригват с машинка за същото. Имаме една стара и съм я отделила за тази цел. С друга такава се бръснат. Самобръсначка няма още пубера.

# 174
Мъжки или женски, окосмените подмишници си създават дискомфорт (задържат пот, мирис). Не виждам нищо лошо да се почиства/подстригва където е необходимо.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 20:34 от beki8

# 175
  • burgas

Вашите младежи ползват ли защитни очила като са пред лаптопа или телефона.Всички момчета в класа имали сега и той да не изостане. Ще  минем преглед при офталмолог и ще поръчваме. Не че имам нещо против ,но ми стана интересно от този негов ентусиазъм да ползва очила.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:19 от Tatti

# 176
И двамата сме с диоптрични очила и с необходимата защита. До преди да сложи очила, не са ми препоръчвали да му купувам само защита (питала съм), но винаги са подчертавали, че общо игра на компютър/телефон и гледане на телевизия да не надвишава 1 час на ден.

# 177
Дъщеря ми е имала подут лимфен възел поф мишницата от бръснене. Масово е и не е приятно да си изкараш акъла заради това

# 178
  • Варна
А алтернатива на бръсненето?
За очилата и аз ще се съглася, очилата бяха необходими за старите монитори. Което не означава, че при денонощно дзверене  в монитора няма да има проблеми.

Ще помоля да запазим добрия тон, темичката е забавна и поучителна, да не я разваляме Simple Smile

# 179
  • burgas
Моята дъщеря имаше подут лимфен възел на сгъвката на крака горе,след кола маска.Хирурга с който се консултираме каза  преди и след обезкосмяване хубаво да се почистват местата които ще се третират.
Като алтернатива на бръсненето-депиатолар за тяло може би.Мои познати с момичета на тази възраст вече ги водят на лазерна епилация.

Общи условия

Активация на акаунт