Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 213
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Тя и да има той пубера като не е зает  Mr. Green

Надявам се като се постопли времето да излиза и да забрави за компа...

# 316
Аз все още търся начин за справяне с геймърството...ММ е на път да се откаже,ама аз Не!

При нас това ще е доста трудно, защото и ММ е геймър /не от най-запалените/. Аз лично не го намирам за нещо страшно и не се боря с това. В крайна сметка наистина няма кой знае какво време за игри.

Аз все още търся начин за справяне с геймърството...ММ е на път да се откаже,ама аз Не!
На пубера ще изключа рутера, баща му какво да правя?!!!!

Ние вкъщи сме с два рутера. И, ако преценя, изключвам рутера на синковеца. Но до сега ми се е налагало да го правя само два пъти Simple Smile

# 317
Пубера заминава с приятели на кино. На времето от 6 годишни ни учиха на белот и табла и все имахме какво да правим като се събирахме след училище.

# 318
  • На морето!
Аз пък се кефя на геймърчетата, работя с доста такива на по 23 - 27 години, изобщо не са асоциалните невротици, както е в масовата представа, готини са, имат отличен английски /защото игрите го налагат/ и в пубертета са пропуснали голяма част от "забавните" истории с висене по задимени кафенета с часове и боища по дискотеките.
Ако не пречи на социалния живот, ученето и спорта, то геймърството е един добър начин да се разтоварват децата. Аз не бих претоварила моите до такава степен както са разказали момичетата преди мен, но ваканциите без устройства са нещо наистина чудесно и все по-често срещащо се, стига обаче да не са самоцелни и да се намери достатъчно интересен и наистина пълнценен вариант за почивка за всички членове на семейството, при нас обикновено това са екскурзиите на планина, дългите уикенди на плажа или празниците.

# 319
Истината е, че всеки си почива по различен начин. Аз обичам да чета или да гледам филм, ММ обича да играе на компа, синковеца също, дъщерята пък обожава да оцветява. Затова съм на мнение, че не мога да налагам на някой как да си почива, защото това, което е почивка за мен, за друг може да си е натоварване и обратно. Все едно мен някой да ме опъне да карам колело 15 км, защото той така си почивал /примерно/.

# 320
  • България
Всичко е индивидуално разбира се, но откакто няма толкова мобилни устройства откри, че има брат и можем да си говорим. Чудо Simple Smile

# 321
  • На топло в неговото сърце.
Ох и моя е пристрастен към компютърните технологии!Наказан е,но не знам колко време още ще устиска-без интернет и кабелна е всеки ден от Понеделник до Петък от 8,30 до 18,30.

# 322
  • На морето!
В къщи правилото е: След 19ч телефоните се ползват само за обаждания. Без игри, чатове и пр. Най-често хващам ММ в нарушение. Smile

# 323
  • На топло в неговото сърце.
А след 18,30 има и кабелна и нет,през уикенда има всичко,но аз съм си вкъщи и след като се върне от уроци почива около два часа и се захващаме с учебниците!

# 324
  • Варна
Изплува бележника със срочните и му потъна всичко останало! Тройки, четворки, потрес! Прибирам рутера, ще вадя телефона с копчета и отива при дядо си да решава задачи! Който купи лаптопа, сега да бере плодовете! Триста пъти казах да не се купува, не! Изтръшка 2 бона да ми прави напук свекъра, ми сега да действа! Довечера ще го навикам и прибирам всичко, беше предупреден.
П.с какви нощници, бре?! От 4 месеца бронхит след бронхит карам, не знам къде се намирам...

# 325
А, тя докато котката боледува мишките ... правят каквото им хрумне.
И моя докара неособени оценки, но споко, детския лекар каза че е нормално, напасва се човека ... ще се оправи.

Ами тогава слагаш пухкав халат отгоре от скъпа бяла мека вълна и едни меки лапки ... чорапки ... това за като изпратиш пубера при дядото.

И помоли половинката вместо да играе игри да ти инсталира една сауна в гардероба. Това е новата мода.

# 326
  • Варна
Пуберът ще го изпратя да живее при баба си! Тя без това много бойна, да я видя! Яхна метлата повече от мен. Ама с тия пари, които пръска да му плаща английския, Шекспир трябваше да е, а той четворка. Как може такова безхаберие, ама мъничко съвест да имаше тоя младеж. Че и още един ме чака, сигурно ще е още пи-зле като му гледам 5годишната кривотийщина!

# 327
  • Пловдив
Аз се ядосах за оценката по История...след една 4-ка и две 5-ци как има за срока 4  newsm78
Писах днес на класната...да питам кво става?Да не би да има нещо ненанесена оценка или...Написа ми само - Да,така е...и замлъкна Naughty

# 328
За оценки и аз се ядосвам, а знам че не трябва и гледам да не го показвам, че като види реакция и се започва... Иначе и по физическо ми е носил в един ден златен медал от волейбол и 2-ка от часа - госпожата казала да направи еди колко си клека, на него му доскучало и направил вместо клекове бърпита. Еми заслужил си е двойката, какво да споря. Днес и по английски донесе една, пак щото на интересен се е правил. Никой не е длъжен да му търпи лиготиите (освен мен предполагам)...

# 329
И при нас случая е такъв. Вече втора седмица остават след часовете целия клас с класните за превенция за мобинг в нета и се оказва , че едно момченце за това сменя училището и сега са активирали класните им. В къ=и се пише домашно за правилното ползване на уотсап , носи се двойка по английски при съвсем научен материал и го слагам да пише диктовка по немски, нали следва ... а го хващам с телефона под крака ... след като му бях казала да го остави на етажерката ... Последва голяма караница и аз съм тъпа майка . Ама може и да съм тъпа...  да ме разиграва с някакъв телефон.

Общи условия

Активация на акаунт