Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 260
  • 765
  •   1
Отговори
# 390
Lady Cassiopeia Duval питайте госпожата, не може така. Детето се е старало и си е заслужило 6-цата. Тез оценки по усмотрение нещо взеха да ме изнервят.

Учителката им е нова. Замества временно класната. И честно казано не ми се разправя с нея. Ще следя нещата, обаче и, ако и на следващото контролно пак има нещо подобно, ще отида на консултациите за родители, за да видя какъв точно е проблема. Най-малкото, за да може да се работи над него. Че така само тя си знае, защо е махнала по 1 единица от точките на всяка задача, без последната

# 391
  • На топло в неговото сърце.
Постнах го в седмокласната тема,но е и за тук!

# 392
В тон с последната публикация, ще публикувам и аз една картинка с текст. В нея има голяма доза истина, за съжаление.
https://pravoslaven-sviat.org/2014/11/25/13023/

# 393
Какво ще кажете за спане на музика? Моето дете има този навик, непрекъснато се разправяме. Мисля, че така мозъкът не може да си почине нормално.
Иначе, за ел устройствота има строги рестрикции и поради това няма и навик "да си го търси". Ако е хубаво времето, предпочита на футболното игрище и на тротинетката, вместо на компютъра.

# 394
Какво ще кажете за спане на музика?
                  Зависи от музиката! Моите четирима внуци от бебета бяха научени да спят на музика и сега ,като големи- също.Просто следя музиката,която слушат да е мелодична и по-спокойна,а не хард.Сега са се побъркали по кей поп и гледам поне да слушат на по-ниски децибели.Аз също спя на музика и като спре се събуждам. Yum Не виждам причина да не си отпочива когато спи на музика.

# 395
На същата възраст и аз спях на музика. Обожавах леката класическа музика. Успиваше ме много бързо. И аз мисля, че не е проблем да спи на музика. Някои хора спят на музика, други на телевизор. АЗ имах колега в университета, който учеше на музика

# 396
Аз обожавам тишината и никога не съм разбирала понятието Фон. Ако съм сама, не пускам ТВ или музика, освен ако не искам да слушам нещо конкретно. Синът ми обожава
музика, той ако е на комп, слуша вузика, свирил е на пиано о, а сега на китара от две години. Обаче, спане на музика ми се струва прекалено

# 397
Момичета, минавам да дам отчет след първия урок по БЕЛ със синковеца. Ами доста добре мина /учудващо за мен/. Очаквах сърдене, цупене, пуфтене и всякакви възможни странични занимания, които просто да убият времето, обаче не. За 1 час буквално разкостихме "Радини вълнения". Прочете го още веднъж /чете го и в събота/ на глас, след това прочете обяснението от памагалото за това как се прави сбит преразказ на текст, направихме план и подробен план на текста, след това прочете от същото помагало една много добре направена разбивка на текста, в която са обяснени доста добре образите на различните герои. Много съм доволна, а гледам, че и той е така. Даже ме е яд, че по-рано не ги поръчах тези помагала. В петък са правили изненадващо контролно - сбит преразказ на "Радини вълнения". Ако ги бях поръчала по-рано, щяхме да сме го минали и със сигурност щеше да се справи добре. Днес ще тръпна в очакване на оценката, която съм сигурна, че няма да ми хареса. Но това е положението.

# 398
  • Варна
Lady Cassiopeia Duval в кое помагало има разбивки на текстовете?

# 399
Lady Cassiopeia Duval в кое помагало има разбивки на текстовете?

Ето тук, в началото

https://www.book.store.bg/p209204/pomagalo-po-bylgarski-ezik-i-l … -sevdalinova.html

Има и обяснение затова как се пишат преразкази. Ето съдържанието

Скрит текст:

# 400
  • Варна
Благодаря, ще погледна дали го има като вариант за 7-ми клас.

# 401
Благодаря, ще погледна дали го има като вариант за 7-ми клас.

Добавих в скрит текст и съдържанието

# 402
Аз също,като ученичка спях на музика.Сего обаче си държа на тишината.

# 403
И аз така. Но при едно боледуване с много висока температура, започнах да чувам гласове. Така се бях уплашила, че дълго време не си пуснах вкъщи нищо за слушане, за да съм сигурна, че повече не чувам гласовете.

# 404
  • Пловдив
Уф, как ме ядоса моят тийн преди малко!!!!!
След няколкомесечно прекъсване най-накрая всеобщо решихме, че днес ще ходи на тренировка. Не сме го пипали много, защото е много натоварен откъм учене заради тия пусти матури. Но вчера и той най-накрая се съгласи. Бил си научил и за днес по повечето неща. И се прибира в 13,30, ядем и т.н. и му казвам, айде, малко почивка и към 14,30 да тръгнеш. Става 14,30, подканям го - Ставам! Ц! Ставането отнема минимум 5 минути. Казвам - оправяй раницата, вода и да тръгваш. Слага си той водата, това го чувам, и тишина... Чакам, чакам, времето си минава, те тренировките са му докъм 16, а тя тренировката (гребане), ако и гребе на Гребната база, отнема поне час и половина. Отивам в кухнята - аз ей сега! Ама как ей сега... Ами аз чакам нали да ми кажеш... Каквооооо? Мале като го впрегнах и му дръпнах една караница. Очите му се насълзиха чак! Направо жал ми стана, ама нали трябва да сме твърди родителите... И сега ми е криво едно такова... Sad

Общи условия

Активация на акаунт