Пубертетът при момчетата - Тема № 4

• 42 417
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ааааа чакайте, чакайте, тук се получи някакво недоразумение. Ако визирате мен за цигари на 13г. аз само го тормозя и мърморя. До сега не съм го подозирала, но профилактично му набивам канчето и той заема защитна позиция. Още е с детски акъл и излиза да кара колело и скейтборд, за сега ми се струва, че е далеко от тези неща, но знае ли човек.

# 121
Моето снощи вчера и днес сутринта беше направо агънце ... Ходи да си подрежда стаята по собствена идея , ходи днес да донесе на брат си якето от колата с много малък протест.

# 122
  • Русе
Моето снощи вчера и днес сутринта беше направо агънце ... Ходи да си подрежда стаята по собствена идея , ходи днес да донесе на брат си якето от колата с много малък протест.

Аз бих се стреснала при подобна ситуация  Mr. Green Има нещо гнило тук. Разследвай  Joy

# 123
Lady Cassiopeia Duval,   в 5 клас може да не искат да се къпят и да мият зъби, ама ела да видиш в 11. Къпе се по два пъти на ден и зъби мие по 2-3 пъти. Като попораснат им е важно да са модерно облечени и чисти. Моят наскоро ми заяви, че личната хигиена му е много важна и държи на нея. Подозирам,че момичетата са причина за това Wink

# 124
Белла, нещо ще иска, да знаеш Grinning
Добричко си ми е гарджето, да го похваля класиран за втори кръг на олимпиадата по химия! И от известно време започна да чисти с прахосмукачка редовно в стаята. Подпитах каква е работата- ами той си влизал с обувки в стаята и килимът се набивал с пясък, а като си правел тренировките му било неприятно Joy Има разбира се по-лесен начин, просто да не влиза с обувки, но кой да се сети Joy

# 125

Аз бих се стреснала при подобна ситуация  Mr. Green Има нещо гнило тук. Разследвай  Joy

Е, не може ли просто да си ми е добро момченцето  Smiling Imp

Прахосмукачка моя не пуска. сутрин като излезе псукам след него робота да прахосмучи из стаята му.

# 126
  • Sofia
Ааааа чакайте, чакайте, тук се получи някакво недоразумение. Ако визирате мен за цигари на 13г. аз само го тормозя и мърморя. До сега не съм го подозирала, но профилактично му набивам канчето и той заема защитна позиция. Още е с детски акъл и излиза да кара колело и скейтборд, за сега ми се струва, че е далеко от тези неща, но знае ли човек.

Друга майка се беше оплакала малко по-напред в темата.

# 127

Тъкмо щях да напиша същото. Радвай се на това, но си имай едно на ум Simple Smile

Lady Cassiopeia Duval,   в 5 клас може да не искат да се къпят и да мият зъби, ама ела да видиш в 11. Къпе се по два пъти на ден и зъби мие по 2-3 пъти. Като попораснат им е важно да са модерно облечени и чисти. Моят наскоро ми заяви, че личната хигиена му е много важна и държи на нея. Подозирам,че момичетата са причина за това Wink

При нас на 100% "вина" имаха момичетата. Миналата година /края на 5 клас/, едно момиче му беше казала "Е как може толкова хубаво момче, а с такива жълти зъби". И от там се започна - къпане всеки ден, веднага след училище, сутрин лъскане на зъбите до блясък, прическата - перфектна, парфюма - задължителен. Даже вече не се налага да му казвам да си загащи тениската. Мъже - от малки все на жените разчитат да ги вкарват в правия път Joy

# 128
  • На топло в неговото сърце.
Ох,Лейди разсмя ме! Joy Да е ясно за всичко са виновни жените! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 129
Да. Майките на момичета трябва да се следят изкъсо и да осигуряват качество! Момичетата трябва да са на ниво! Smiling Imp

# 130
  • София
Ми да вземем един кооператив да направим... Може и срещу скромно заплащане, някое хубавко момиче да подметне на сина ми нещо такова  Grinning

# 131
Миа, на мен Скалата ми трябва, никакви момичета не важат Joy

# 132
Извинете директността ми, но елементарните хигиенни навици се усвояват и затвърждават в детско-градинска възраст. Зъби, душ, смяна на бельо би трябвало да са автоматизирани и да се подразбират от само себе си.

Появата на гаджета промениха и нашите момчета - в посока повече внимание към външния вид / дрехи, прическа/ , но хигиената им си остана същата, тоест нормална.

# 133
Ох,Лейди разсмя ме! Joy Да е ясно за всичко са виновни жените! Stuck Out Tongue Winking Eye

Така е. Момчетата, докато станат мъже ги гледаме ние, след това жените/ партньорките/гаджетата им. После се перчат, колко са добри в работата или др. А колко коси са побелели дотогава, не се признава. Благодарности не ща, но една добра дума, върши работа. А не да ми кажат: "Това си е моя заслуга, не е твоя!" или "Ти си мислиш, че ако не беше ти, аз нямаше да съм това,което съм ли?"  Все едно това, което е сега, никога не е зависело от това, което си направила за него. Такива ми ти работи. Трябва да ги  хвалим и ласкаем, а не да им се караме и да ги хокаме.

# 134
...елементарните хигиенни навици се усвояват и затвърждават в детско-градинска възраст. Зъби, душ, смяна на бельо би трябвало да са автоматизирани и да се подразбират от само себе си.
Момчетата ми имаха период, в който оказваха съпротива да влизат в банята. А не е като да не са къпани редовно. Като влязат веднъж , не можеш да изкараш оттам. Но съпротивата при влизане беше задължителна. Просто тъй, да пилят нервите ми.

Общи условия

Активация на акаунт