Любители на кучета - 88

• 35 060
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • Bарна, морето, сините вълни
Правят се вече на мъжлета диваците. Той и нашия се прави на важен пред разни кучовци, ама лятото като го подгони един голям немец, беж краченца да бягаме. Grinning

И все пак кой би припарил до тази малката, с батко като него...хихихи

Той все още се страхува от нея, пък тя много му се радва. Не знам дали осъзнава какво вижда, гледа гледа човешки физиономии и изведнъж една голяма космата тиква. Grinning

# 676
  • Fort Worth, TX
Много са милички.В рамки снимки като тези.Оправи ми настроението за деня.

# 677
esstela на колко е калпазанина? Има един период след навършване на година, в който започват да се усещат големи и да искат да доминират над околните. По принцип започне ли, ако не предприемеш корекция и сериозно обучение по послушание си остава такъв заядливец. А и имай предвид и нрава на джаковете, който също не е от най-дружелюбните.
А снимките на куче и бебе са страхотни, особено каква усмивка на личицето при вида на този космат грамадан 😍

# 678
  • Варна
esstela на колко е калпазанина? Има един период след навършване на година, в който започват да се усещат големи и да искат да доминират над околните. По принцип започне ли, ако не предприемеш корекция и сериозно обучение по послушание си остава такъв заядливец. А и имай предвид и нрава на джаковете, който също не е от най-дружелюбните.
А снимките на куче и бебе са страхотни, особено каква усмивка на личицето при вида на този космат грамадан 😍

Сиви, на 12.02 направи 9 месеца. Никога не е бил заядлив, обаче днес, днес ми се сговни настроението и вместо да се радвам и разпускам аз се притесних с тея разкървавени ушета, извиних се хиляда пъти, ама това не променя нещата.

Куче и бебе Purple Heart

# 679
  • София
Идвам да дам един усмихнат плодов данък

Цял ден сме навън, Киви е супер щастлива, от 11ч сме по улиците.
В Борисова тича с един бийгъл, гониха пръчки, голяма игра!

# 680
  • On the sea
Здравейте на всички!
Доста отдавна не съм се включвала (не съм се обиждала на никого), а и май нямаше с какво да се похваля около моите растящи и дивеещи  магарета.
Despicable чудесни снимки Purple Heart
В момента се учим с Кайра да върви на повод, като до момента сме постигнали около 50% успеваемост. Притеснява ме обаче, че излезем ли от къщи започва изобщо да не чува, за изпълнение на команди пък да не говорим, явно трябва да бъда по строга.
Днес се възползвахме от хубавото време и ги разходихме в гората

Много рядко мога да ги хвана така неподвижни

Вчера имахме гостенин за кратко. Роки реши да се прави на мъж, Кайра също, но след като я подгони започна да скимти без дори да я беше докоснал.
Успях да го уловя в кадър Innocent
Скрит текст:
А сега се връщам да ви изчета, че мнооооого съм пропуснала

# 681
  • Bарна, морето, сините вълни
Леле, Кайра колко голяма е станала.
А това хъски да не би случайно да е вашето, с което е трябвало да се разделите?
Много са готини всички. Heart
Кивито направо е ухилена до уши.
EDIT: Какво става с проблема на Роки?

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 16:33 от despicable

# 682
  • София
И моята, дето е дребна и женска, втората година лятото се дървеше на всички - деца, мъжки, женски. Сега се укроти, улегна.

# 683
  • Fort Worth, TX
Моя не харесва деца освен брат си.Сашо кво го прави в процес на игра да не ви казвам.Обаче го търси само него да си играят така.Хапе му краката и го подканя.

# 684
  • София
Леле, фантастични снимки, кучета, бебета, разкош.Heart Exl

Но снимката на хъскито с детето е просто невероятна, като картичка, много красиво:)

# 685
  • под тепетата
На мен ми прилича на маламут. Прекрасни кучовци, в комбинация с деца са направо черешката на тортата  Two Hearts

# 686
Минавам да се оплача.. Бяхме в Борисова, на кучешката поляна, и съм пуснала Рейн да си играе с 2 бебе лабрадудъли, едни прекрасни чисто бели красоти. Изведнъж се появи млада двойка, с черно куче, средна порода любов, пуснато от повод. Та играе си моето там с бебетата, а това черното отиде направо на скандал и нападна Рейн. Рейн естествено отвърна и тръгна да се защитава, МП го хвана и го дръпна назад, ама това черното не спира да напада, стопаните някъде напред вървяха, та докато се усетят да дойдат - беше захапало МП и той го бе изритал Sad

Последна редакция: нд, 17 фев 2019, 17:54 от FlameV

# 687
  • On the sea
Мисля, че горе долу изчетох  темата, всички кучовци са прекрасни, душици златни, няма да изброявам имена, че със сигурност ще пропусна, и бебетата са разкош  Green Heart
Despicable, това всъщност е баща му, а наскоро видях и дядо му Smile.
Ей го като бебе
Скрит текст:

Роки да чукам на дърво е много добре, тича като обезумял, дори започна да си сяда на дупето, спряхме колагена за да не се пренасити организма по съвет на вет. Храни се балансирано, готвя почти всеки ден,  нали съм безработна и имам време, а гранулите сме ги оставили само за награди. Кайра на мен все ми се вижда дребна на фона на Роки, иначе преди месец беше 20кг., расте и дивее, злобна до безобразие, на пролет ще търсим треньор.
FlameV,  кофти случка, винаги съм се притеснявала ако се случи на нас как бих реагирала.

# 688
Velvet, за втори път ми се случва. Първият път Рейн беше на 5-6 месеца някъде, бебок. Ходим си в квартала на повод, изведнъж в гръб ни напада една акита ину, злобар тотален, известен агресор от квартала. Рейн тогава още не отвръщаше, а само пищеше, стопаните на другото куче ги няма, аз опитвам да си предпазя моя, та накрая ме ухапа мен онова проклетото..
Сега ухапваният беше приятелят ми, добре че е по-силен, та успя да отблъсне това черното куче днес, направо ми изкара акъла... И стопаните нищо не казаха - не питаха всичко наред ли е, има ли наранявания. Даже не се извиниха.. Уф, много гадно ми става така..

# 689
  • On the sea
Такива стопани са често срещано явление, няма извинявай, няма нищо, горкият Рейн WorriedSatisfied
Аз изобщо ме е страх да пускам Кайра когато има други кучета наоколо, може би и друг път съм споменавала, но много хора ни гледат странно и някак странят от нас, като вървим по улицата минават на другия тротоар, нали нашата порода е чудовищна, убива хора. Не знаех да се смея ли да плача ли, когато едно младо момиче ме попита как така сме си взели доберман, не ни ли било страх...... там като поникнела костта след години Satisfied, а едно момче от малцинството "како, това не е ли от онези кучета дето ядът хора?" , Satisfied Та, ако някой я нападне и аз съм сама, в последно време доста често си го мисля.

Общи условия

Активация на акаунт