Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 31 999
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Изследвания съм правила без имунулогични.Имам 2 хванати БХ само,може и още да съм имала.Имам лапаро на киста преди 7 години ,вече не правя нямам пкя яйпниците са ок хормони ок.Последно имаше сянка съмнение за полип от октомви но като ходих миналата седмица на узи  според аг всчко ми е наред Blush Имам час за хомеопат в неделя и умувам да ходя ли аз щях заради полипа ама сега като не се видя не знам.....Момичета  ужасно се чувствам май се разболявам Disappointed тресеме прежълтяла съм хапнах една леща и така ми се повръща съжалих 1000 пъти CryCryCry Мерих темперарурата 37 е точно явно нещо ме е полазило мамка му.Иначе тази нощ сънувах че съм бременна и ми зацапа и сутринта ставайки ми се привидя кафява жилка но сега няма нищо като чишам ....да минават тия болести и гадости че аманннн ....не стига че няма хубости ми и всичко да в на опаки Rage

Здравейте, не съм изчела всички страници и се извинявам ако се повтарям. Исках да ти кажа относно полипите - действат като спирала и пречат на забременяване. Понякога суспектната формация , която се вижда на ехограф е просто лигавицата, която трябва да се излющи при менструацив. Тоест , когато следиш полипи трябва да ходиш на преглед първите чисти дни след цикъл, така е най-акуратно.
Извиянвай ако съм досадила, акушерка съм и работя в гинекологичен кабинет. Следим полипи по цял ден, 90% изобщо не са полипи в крайна сметка 🤗

# 616
Скорпи, вие успяхте ли да хванете периода на О. този месец?
Ако сте го хванали, това са все хубави симптоми. Grinning
Кога чакаш цикъла?
То и мен нещо ме наболява гърлото и се чудя дали да не си направя някакво билково чайче.

Иначе, да се похваля... след 3 дена търсене, най-накрая си намерих Престо. Grinning Даже си взех две кутийки, да си имам. Голям зор беше.

# 617
  • Габрово
Инна благодаря много супер полезна ми е информацията и съм толкова щастлива да го узная ,да ходила съм в дните след менструация.А аг в софия защо ми каза че само по време на менструация се виждали .....много странно ми стана.
Рокетче не съм засичала ову тоя месец но според сопола който пльокна като плацента в тоалетната и по хартията беше точно когато ММ си дойде за 2 дни.А преди 8 дни имах кървене з 2 дни и аг каза че съм във 2 фаза и ову е минало и може заради това да съм изкървяла.Нямаше следа от кръв на прегледа а на монитора всички органи ок. Май ще се напаря че съм на лед а климатика на 6.
Рокет мислех да ти взема от тука и да ти пратя в СТЗ GrinningHug
Ина палчета до ден два да си видиш хубавите 2 чертички Hug

# 618
Скорпи, значи има съвсем реална възможност. Simple Smile
Влизай да се париш, че ако има бременност, да не я почваш с настинка.
Знам, че ще ми се караш обаче не се сдържах и направих едното престо (за мое оправдание да кажа, че имам още 3 Grinning). Разбира се, на 100% отрицателно. Другото си го оставих за утре сутринта. Трябва да ставам доста рано и знам, че няма да се стърпя. Flushed

# 619
  • Габрово
Еее няма карам ти се знам го пусто любопиство Joyвечер е и много малко дни след зацапването трябва време да се отдели в урината повечко хормон .Както знаете графиката на 4седмица за чхг Мин е 5 и така може до 5 седмица да откъпе ако бавно се покачва всеки организъм е различен Blushтестовете ловят на 20.

# 620

Днес вече е положителен, нали? И левия яйчник ме боли от сутринта... хванах ли я тази пуста овулация? 🙄 Извинявам се за рязкото включване 😘

# 621
E.T., положителен е днес. Давайте сега, газ. Laughing
Хубаво е все пак и утре да си направи О. тест, защото те се правят от отрицателен до отрицателен.
Също така, наличието на повече от 2 положителни теста, може да показва някои отклонения в яйчниците.
Успех и стискаме палци. Simple Smile

# 622
Rocket благодаря за бързия отговор. Слагам секси пенюара и го чакам от вратата ММ  😂😂😂 няма вечеря няма нищо, само да се прибере от работа 🤣🤣
Ще правя до - със сигурност, че изчетох един тон неща и за ПКЯ
Нали правилно съм разбрала следващите 2 дена да са най-важни? Проблема е само, че се прибира късно от работа Sad дано не изпуснем момента 🤞🤞

# 623
  • Габрово
Е.Т екстра положителен хвана я в следващите часове ще е действайте Heart

# 624

Днес вече е положителен, нали? И левия яйчник ме боли от сутринта... хванах ли я тази пуста овулация? 🙄 Извинявам се за рязкото включване 😘

С теб се движим заедно 😊 и аз днес съм в овулация ще пробваме... Даноо се получи 🤩 даа започнем с добър старт годината 🍀

# 625

Това е моя от днес, ЦС в изобилие , болка в десния яйчник а току що АГ ми каза от ляво дф 22мм... О евентуално в четвъртък най-късно
 Rolling Eyes  пусна ми още една кофа изследвания този път и хормони... А утре ще правим цветна снимка...

# 626
Ако бяхме бременни , днес трябваше да се е понаситила чертичката , а тя си стои една и съща
А, не е така, изобщо не си го представяй така. ЧХГ в кръвта се удвоява на 24 до 36 часа, но в урината е много по-разредено. Аз след като бях с установена бременност продължих да си правя пикливи тестове (исках да видя една силна втора мазна черта поне веднъж в живота си след толкова самотни единични черти). Еми така и не успях, даже и при ЧХГ от типа на 300 тия черти си бяха бледи като на първият ми тест, при който ми беше 40 ЧХГ-то. Така че  пикливите тестове не стават да се следи насищане на ЧХГ. Отивайте в лабораторията за такова нещо. Те са само , за да се установи, че (май) има бременност. Да не говорим, че някои даже ставаха по-бледи от по-стари тестове. Добре, че си следях и ЧХГ-то в лабораторията, та не се филмирах.
Ако наистина не е станало този месец, пожелавам успех на следващия! Ето ти малко син прашец и малко кураж!!

# 627
  • Габрово
На Дани майка му и аз да се запася със синичко може ли за вбъдеще да си имам Blush Как сте в коя седмица си липсваш ни Hug
Тинти успех утре на ЦС да нямате проблем никалви Hug е баш на овуто ли ще ти я правят ммммм чак ме хваща яд мен.

# 628
Скорпи активизирам се на максимална скорост, пък каквото стане 🤞😝
Sevi, Tinti ами даваме старт на любовния период 😝😝😅 и дано този месец да ги залюбим тея плувци с яйцеклетката ахахахаха ❤❤❤ Успех момичетааа, стискаме палци и след 12-15 дни ще ще похвалим, дай Боже 🤞❤

# 629
  • Габрово
Е.Т силно палчета да я хванете яйчеклетката и стане човвче Hug
Хора нормално ли е любимата ми риба да мирише на неизмит Г*з с извинение.Щерка ми туко що отвори един пакет и такава смрад се разнесе а като я подуших отблизо щях да повърна....гледах срока ама е добре до март е и е супер вакомирана.Тя си прави сандвич с нея и авокадо и каза ,че е вкусна нищо и няма и ме кара да опитам само като ме доближи щях да повърна още ми седи миризмата в синусите Joy а я обожавам така ми се ядеше Angry

Общи условия

Активация на акаунт