Чудна февруарска новина! Най-после появи се втора бебешка черта!

• 32 045
  • 775
  •   1
Отговори
# 45
Lilac*  стискам палци Hands Thumbsup

# 46

Никакъв помен от втора черта Sad Отписвам и този месец

# 47
Горе главата - Влизаме в месеца на любовта Heart
Тогава всички ще е идеално и ще се зарадвате двойно

# 48
Аз искам да се оплача- бях си в Бг, разболях се, като куче, в момента чакам пред Джипи-то, със запушено ухо от полета, най-вероятно ушна инфекция. Пак ще има антибиотик. Напоследък съм зле здравословно, знаех, че е или хашимотото, или анемия. Ами бях права- много, много ниско желязо, под долната граница. Зле съм, доста. Пак ще се пие ударна доза желязо, месеци наред, дано ме спаси. Зъби, всичко ми е леш, имах и гъбички, всичко породено от анемията. Мъжос е с лоша спермограма, мисля, че надежда за дете няма- никаква. Подрани ми с 2 дни, зацапване, днес нищо. Положението е трагично, нямам сили и да се оплаквам вече.

# 49
Според мен намери сили и направи тест щом днес няма нищо. Според мен трябва да ти прелеят кръв, послв да почнеш да пиеш ферофолгама мисля че беше, Б12 има и една добавка Желязо мисля че беше. Яж много спанак, коприва, лапад

# 50
Знам, че има тема за хранителни добавки, но някоя пие ли Pregnacare Before Conception? Според вас някакъв ефект има ли, или следващият месец да си взема една обикновена фолиева к-на само?

# 51
Пеегнакеър е добра, възстанови ми овулацията заедно с Витекс добавката.

# 52
И аз пия Pregnacare от 1 месец, даже купувам Pregnacare him and her и заедно с ММ си ги пием по 1. Незнам дали имат ефект още, но за един месец прием немога да кажа. Четах много и накрая избрах тях.

# 53
Мила julliana, кураж! Знам че всичко изглежда страшно и сложно, но ще вярваме че всичко е наред и нашите бебета ни чакат. Дано всичко бъде наред за теб много скоро и ни изненадаш напук  на всички проблеми.
На мен напоследък сякаш ми се подуват лимфни възли под езика и сякаш щитовидната ми реагира. Пак трябва да пускам изследвания и много се притеснявам. Уж УНГ каза, че няма нищо, а аз усещам че ми е надуто Rolling Eyes

# 54
Благодаря ви, мили мои. Аз анемията си я имам от 2013, но идва и си отива. Сега пак се е завърнала с пълн сила. Имам си хапчета, почнах ги снощи. Вит Д и Б са ми в референциите, но пак ниски. Започнах и тях в по-голямо количество. Всичко ми е безсмислено, в Англия никой не ни обръща внимание. ММ е със проблемна спермогрсма и висок пролактин и си го пратиха вкъщи, без лечение, ще го лекуват, ако се навием за инвитро. Wtf!!! Пощуряла съм. Сега трябва да ходим до личния и да се надяваме, че някой ще се трогне да го прати я на ендокринолог, я на уролог. Но нямам голяма надежда.

# 55
Съжалявам, Джули, дано бързо се съвземен и психически и физически! ❤ 

Бърз ъпдейт: днешния тест за ову е с по-бледа черта. Най-вероятно в неделя ми е била О, а тогава упражнявахме креватно джудо, че и незнайно си полежах (по принцип не го правя, защото или ще стане или не) 😁 Дано плувците да са добри, че преди това 3 дни се въздържахме... Ех, мечти... ☺

# 56
Страхотна тема.Пожелавам си след 5-6 февруари да мога да ви се похваля тук с положителен тест. Днес ми е първи ден след О и от сега се вълнувам дали е станало чудо Simple Smile Следя ви и желая успех на всички,които чакат през любовния месец да станат мамчета. Това ще е най-хубавия и запомнящ се подарък плод на любовта между двама  Simple Smile

# 57
Лелеееее🙈 цели четири страници, вие не спите ли ?
Много е хубава темата !Браво за старанието, Peoney 🤗

По повод на Чхг, ранно тестване, бледа черта, светне с фенерче (аз гледах с лупа...пълно ку-ку) и т.н методи за откриване на ВТОРАТА се чудих дали да покажа теста и реших да го постна.  
9 ден след трансфер на 2 бластоциста.  Чертичката се яви за 20 секунди. Знаете с две бебета съм и пак не е толкова наситена.(поне според мен)
 За това не бързайте да тествате (освен ако не приемате лекарства)
Всъщност може да видите как се е променяла чертата.  Да не говорим,че този розовия тест е съвсем блед а е на 11 ден . Вярно , че е малко по- сух когато е правена снимката , но така бледо си беше и в деня на теста.

Чакам много такива ,като  от последните на снимката ми 💞

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 14:43 от 💙ROSSE💙

# 58
Момичета снощи 7 ден след овулацията имах полов контакт с мм и по време на акта аз свърших, има ли опасност ако е започнала имплантация от контракциите на оргазма да се прекрати. Много  съм притеснена. Вече и секс не можем като хората да правим ,откачам тотално Disappointed Relieved

# 59
  • Пловдив
Момичета снощи 7 ден след овулацията имах полов контакт с мм и по време на акта аз свърших, има ли опасност ако е започнала имплантация от контракциите на оргазма да се прекрати. Много  съм притеснена. Вече и секс не можем като хората да правим ,откачам тотално Disappointed Relieved
Не се тревожи няма такава опасност Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт