Не се женете за мамини мухльовци

• 5 006
  • 24
  •   1
Отговори
# 15
благодаря за отговорите. радвам се, че всичко е добре при теб сега и си гледаш детенцето. Simple Smile

# 16
Знаех за старата тема, но сега намерих време да я прочета отгоре отгоре. На последните три страници вече цвилех от смях.

# 17
  • Най-красивата страна
Честито!Радвай се,че си се отървала.
Ако Мунчо не иска родителски права-толкова по-добре за теб и за детето.

# 18
Честито!Радвай се,че си се отървала.
Ако Мунчо не иска родителски права-толкова по-добре за теб и за детето.
Ами в отговора на исковата молба се твърдеше, че той не спори правата върху детето да упражнявам аз. Можете ли да ми разясните какво точно значи това?

# 19
Знаех за старата тема, но сега намерих време да я прочета отгоре отгоре. На последните три страници вече цвилех от смях.
Когато я писах не ми беше особено смешно Simple Smile

# 20
Означава че родителските права са на теб, но това не значи че няма да има режим на виждане, както и месечна издръжка

# 21
Голяма грешка си допуснала да се омъжиш за човек, който допуска майка му да се държи така. Много свекърви не *харесват* снахите си, но такава простащина малко си позволяват. И не си права, че мъжете кото са живяли с майките си не стават. Някои учим синовете си да се отнасят към жените така както биха искали другите мъже да се отнасят с техните майки, сестри, баби, ...
Иначе - честито. Свободна си, детето явно ще си е само твое и няма да има зловредно присъствие в живота ви. Един съвет от личен кофти опит - уреди си нещата с пътуванията извън страната. Детето ти е много малко и 18 години ще е затворник.

# 22
Язък за апартаментчето.

# 23
В съда категорично заявих, че нямам претенции към апартамента 😂😂😂

# 24
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт