Инвитро в клиника "Селена" - Пловдив, тема №18

• 59 853
  • 760
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета! Някой правил ли е икси + Имси в Селена? Колко от вас успяха чрез прилагането на двата метода?

# 571
Здравейте може ли мнение за др Даниел Ставрев става въпрос за проследяване на бременността след инвитро може и на лични
Много зависи .....аз съм IFV при Старши, но често ме преглежда и ми е правил процедури младши. И когато бях бременна се записах при него, ноооо ...
Сравнявам двамата - неизбежно е. Старши е много спокоен, внимателен при процедурите, разговорите с него се свеждат до пожелаване на добър ден и на приятен ден. Аз си планувам и правя път в мойта глава, той в неговата- това ме напряга- не знам какво замисля Simple Smile. При него относно процедури и манипулации съм спокойна.
Младши- много ме напряга с неговата хиперактивност. Да говори и то много, но по време на прегледи не спира да говори по телефони, все бърза, уговорки с лекари, коментиране на процедури и през това време преглежда. Прави ми амниоцентеза- бях много спокойна до момента в който в кабинета в един момент се оказаха 5-6 човека, говори по телефона с лекари и обяснява къде е вика ги да дойдат- и всичко това докато се опитват да сложат водача и иглата- ами не мога да ви обясня спокойствието ми в какво прерасна- изнервеност, притеснение. Процедурата всичко ок, но ....смятам, че това в кариерата му ще изиграва на моменти лоша шега. Млад и надъхан, но неконцентриран и ще пропусне нещо важно.
Вие си решавате...аз ходих един път месечно при старши и ми беше намерението до края да е така (бременността приключи в 18 г.с) и по- каса за рутинни изследвания се записах при младши.

# 572
Аз другият месец ще започвам нова процедура при Д. Ставрев, за сега съм доволна но момичето по горе много добре е описало всичко около доктора. Вярно е и друго, че му звъня и пиша и винаги отговаря. Винаги е любезен, внимателен и доста жени винаги чакат пред кабинета му (много бременни има). Успех!

# 573
  • Пловдив
Здравейте.Идвам при вас.Онзи ден бях на преглед при Д.Ставрев,ще я започваме от някъде.Успех на всички! Relaxed

# 574
Момичета, доволни ли сте от д-р Минев? Аз останах много разочарована. Всичко в тази болница ми се струва, че се прави за пари. Приема много пациенти, бърза и съответно пропуска някои работи, които на някой може да му коства много.

# 575
Момичета, доволни ли сте от д-р Минев? Аз останах много разочарована. Всичко в тази болница ми се струва, че се прави за пари. Приема много пациенти, бърза и съответно пропуска някои работи, които на някой може да му коства много.
За кое по-точно, сподели?

# 576
И от други момичета съм го чувала това мнение за д-р Минев. Като цяло потока от клиенти е голям и пришпорват много. Аз бях при д-р Даниел Ставрев. Не успя да ми помогне за съжаление и се отказах от тази болница. Много неща пропусна,5 мин преглед,вечно забързан и разсеян..иначе плащаш като поп. 5 мин-50 лв

# 577
Tedi871 -ти към коя болница се насочи?

# 578
Турция. Д-р Тургут.

# 579
Иначе прегледът при Минев е 55 лв само за ехограф, а като прегледа вагинално става 70лв, точно както казва Теди за 5 минутки. Все едно ние тези пари ги намираме на земята- и то хайде както и да е - ако ти помогне добре. Но като не ти помогне и си просто разбит от цялата химия от хормони и само си си дал парите на вятъра. Няма проблем да си ценят труда, но поне този труд да дава резултат, като не дава резултат, за какво плащаме?
Теди, в коя болница е това _ Мемориал ли? И колко е там цената на прегледа?

# 580
Иначе прегледът при Минев е 55 лв само за ехограф, а като прегледа вагинално става 70лв, точно както казва Теди за 5 минутки. Все едно ние тези пари ги намираме на земята- и то хайде както и да е - ако ти помогне добре. Но като не ти помогне и си просто разбит от цялата химия от хормони и само си си дал парите на вятъра. Няма проблем да си ценят труда, но поне този труд да дава резултат, като не дава резултат, за какво плащаме?
Теди, в коя болница е това _ Мемориал ли? И колко е там цената на прегледа?

И аз съм при него.
Какво те е разочаровало?

# 581
Като цяло тръгнахме с големи очаквания към болница Селена,но постепенно започнах да се разочаровам от лекари, отношение, ембриология...др Ставрев...какво да кажа за него... Прегледите минават много бързо и виждаш как доктора става и вече си те напраща едва ли не,нямаш възможноста да питаш нищо.. аз имам два трансфера при него и след първия ми неуспешен въобще не ми обясни защо не е имало имплантация и евентуално какво допълнително бихме могли да направим за да увеличим шанса при следващия трансфер. Нищо... Не ми пусна допълнителни изследвания, които в последствие разбирам,че са много важни . Витамин д ,пролактин и мн други. Много разсеян и прибързан. Не можах да го усетя като моя лекар, затова си казах че изгубих достатъчно време тук и се насочих към д-р Тургут. Имаше безплатни консултации в София миналата седмица и отидохме да се срещнем.  Работи в Момарт. Цената е около 5000 лв.  Незнам , всеки си преценя за себе си,но наистина идва момент в който ти писва да се въртиш в някакъв омагьосан кръг, времето си лети и просто искаш вече да се случват нещата и да затвориш тази страница. На всички желая от сърце успех и здрави бебенца.  Simple Smile Flowers Four Leaf Clover

# 582
Като цяло тръгнахме с големи очаквания към болница Селена,но постепенно започнах да се разочаровам от лекари, отношение, ембриология...др Ставрев...какво да кажа за него... Прегледите минават много бързо и виждаш как доктора става и вече си те напраща едва ли не,нямаш възможноста да питаш нищо.. аз имам два трансфера при него и след първия ми неуспешен въобще не ми обясни защо не е имало имплантация и евентуално какво допълнително бихме могли да направим за да увеличим шанса при следващия трансфер. Нищо... Не ми пусна допълнителни изследвания, които в последствие разбирам,че са много важни . Витамин д ,пролактин и мн други. Много разсеян и прибързан. Не можах да го усетя като моя лекар Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
С Д-р Ставрев- старши разговори е трудно да водиш, но аз не съм се отказала....причини всеки има!
А, защо е нямало имплантация, не мисля че има доктор, който може да отговори на този въпрос- ако беше така нямаше да имаме по 3, 5, 7 трансфера. Всички щяхме да успяваме ако не от първия, то от втория път.
Пожелавам ти Успех с новата клиника, дано там е късмета ти.
Аз също съм имала разочарования и ми е трудна комуникацията с него, но оценявам професионализма му и решенията за процедурите и затова още не съм се отказала и вярвам.

# 583
Момичета, д-р Минев има много пациенти. Да, цените са доста високи, но пак бих отишла при него. Дайте шанс, знае, какво прави. Резултат при нас има от първия път - в момента суче Simple Smile Проследи цялата ми бременност и родих нормално при него.

# 584
Като цяло тръгнахме с големи очаквания към болница Селена,но постепенно започнах да се разочаровам от лекари, отношение, ембриология...др Ставрев...какво да кажа за него... Прегледите минават много бързо и виждаш как доктора става и вече си те напраща едва ли не,нямаш възможноста да питаш нищо.. аз имам два трансфера при него и след първия ми неуспешен въобще не ми обясни защо не е имало имплантация и евентуално какво допълнително бихме могли да направим за да увеличим шанса при следващия трансфер. Нищо... Не ми пусна допълнителни изследвания, които в последствие разбирам,че са много важни . Витамин д ,пролактин и мн други. Много разсеян и прибързан. Не можах да го усетя като моя лекар Simple Smile Flowers Four Leaf Clover
С Д-р Ставрев- старши разговори е трудно да водиш, но аз не съм се отказала....причини всеки има!
А, защо е нямало имплантация, не мисля че има доктор, който може да отговори на този въпрос- ако беше така нямаше да имаме по 3, 5, 7 трансфера. Всички щяхме да успяваме ако не от първия, то от втория път.
Пожелавам ти Успех с новата клиника, дано там е късмета ти.
Аз също съм имала разочарования и ми е трудна комуникацията с него, но оценявам професионализма му и решенията за процедурите и затова още не съм се отказала и вярвам.

И аз съм при старши, наистина много тегаво е с комуникацията. Понякога питам и просто си оставам без отговор или с нещо от сорта на ще видим, или в лаборатория ще ти кажат. Говорим за пускане на имунологичен пакет, праща ме към лабораторията, взимат кръв, плащам разбира се и накрая разбирам, че имам пусната и тромбофилия основен пакет, а аз имам разширен и даже сме коментирали терапиите и т.н. Това много ме подразни. Предстои ми ЗЕТ, дано поне да има резултат.

Общи условия

Активация на акаунт