❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

 • 26 610
 • 737
 •   2
Отговори
# 15
 • Мнения: 10 469
HeartBlue Heart

Asla vazgeçmem**

Heart Exl

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Broken Heart
Уауу..ЕМИ* направо ме остави без думи и дъх с
мъжете които обожаваш..все едно аз съм го писала..
Толга и Анас са  The Best **
Hands ClapHeart Eyes

# 16
 • Мнения: 14 089

      Велви, благодаря ти, че си пуснала подробностите около сватбата на Амине.  Май са се отказали от 3-те сватби. Сега - само в Лондон, но булката ще смени три тоалета. (третият тоалет сигурно ще бъде подобен на свекървата - забулена и с шалвари).
     Оххх, тази Амине пак ми образува нерви!

     За разтоварване и разнообразие реших да подготвя няколко поста, в които да припомня участието на Толга в различни сериали и филми. Няма да пропусна и Амине - ще я видим отново и като Суна в "Обичах и двамата".

Elveda Rumeli/Сбогом, Румелия
 (2007 - 2009)


В образа на Mustafa Tıbbiyeli - Толгахан Сайъшман

     Годината е 1896. Това е историята на баща, майка и пет дъщери, живеещи в близост до град Битоля, Македония. Животът им е изпълнен с много комедийни ситуации, много драматични, а и много трагични. Но през цялото това време те са сплотени и подкрепящи се един друг. „Сбогом, Румелия“ проследява тежката съдба на преселниците от родината в чужда територия.
     През това време в Истанбул стават престрелки и неочаквани нападения с цел от трона да бъде свален Султан Абдулхамид. Ранен в едно от нападенията, доктор Мустафа (Толгахан Сайъшман) бяга в Македония. Там се среща с любезния и гостоприемен Рамиз Ефенди, който веднага го подслонява.
     Действието се развива в Македония, а в последните серии има дори и в София. Всичко е много близо до нас – картината, поведението, традициите. Вижда се историята на Балканите през последните дни от владичеството. Е, действието се развива след Освобождението на България, но Македония още е османска територия. Това също е засегнато – често може да се чуе думата „bulgarca“ и така-нататък. Често се говори на македонски, дори на български, защото има много такива герои. Изобщо – представя ни се едно болезнено за нас време и от страната на завладяните народи, и от страна на завладелите. Болка, но и радост – интересни комбинации. А самият сериал предизвиква толкова много смях и след това толкова много сълзи у зрителя, че чувството е неописуемо. Има романтика, има екшън, има семейни отношения и прочие. И всичко това – на фона на историята на Балканите.
Заснети са три сезона и общо 83 епизода.

✨ В Турция Толга Сайъшман става много известен с участието си сериала "Сбогом, Румелия", в който изпълнява ролята на млад лекар, сподвижник на движението на младотурците.       

✨ "Сбогом, Румелия" има много висок рейтинг в Турция и е един от най-гледаните сериали.

✨ Поредицата, базирана на исторически събития, е наградена от турското министерство на културата.

✨ Турският президент Абдуллах Гюл отдели един ден от посещението си в Македония през април 2008 година, за да посети снимачната площадка на сериала „Сбогом Румелия“.

✨ Сериалът завършва с епизод 83 на 19 октомври 2009 година.

# 17
 • Мнения: 10 469
Flowers BouquetЕМИ* как да го харесам Толга облечен като селянин от едно време
сниман на каруца пред схлупена къща и гушнал селската красавица
 след като съм го
гледала в образа на Иит Козан..започвам да си мисля че не съм нормален фен..
Thinking Rolling Eyes


# 18
 • Мнения: 14 089

      Софи, напълно нормални фенове сме си! Не е задължително да харесваме Толгахан в различните му роли! Аз също не мога да го приема в образа на Мустафа, Али, Чънар, Кенан и т.н., но с удоволствие го гледам и се наслаждавам на таланта му като актьор.
      Пускам информация за Толга и Амине, защото никой друг не пише за тях, а доста момичета се интересуват и харесват тези двама прекрасни актьори.
      А вие знаете, че "коленете ми омекват" само и единствено като видя маминия сладък хубавец Ийт Козан!
      Четейки за сватбата на Амине се сетих за 39 епизод от Сезон 2:      

Revolving Hearts Sparkling Heart Revolving Hearts

   


# 19
 • Мнения: 10 469

Heartbeat
Cake В новата тема няма ли да пием следобедно кафе
и хапваме сладичко преди вечерния коктейл..
Yum
Revolving Hearts# 20
 • Мнения: 14 089
     Софи, благодаря за кафето и сладичкото! Традицията няма да я нарушаваме - задължително е присъствието ни и на следобедното парти! Броя ви и ще пиша неизвинени отсъствия!
     А сега ще заместя селското чедо Мустафа с Чънарко,
а вие ще галите окото ми с невероятния Ийт Козан!
Lale Devri/Сезони на любовта
(2010-2013)

В образа на Çınar Ilgaz  - Толгахан СайъшманКато в истинска история за невъзможната любов между две души, „Сезони на любовта“ разказва за бурната и трудна обич, за която си заслужава да се бориш. Две влюбени сърца търсят пътя едно към друго, въпреки трудностите и препятствията, които им поднася животът. Тайни, лъжи, две враждуващи фамилии и една истинска любов. Почти като в позната история за Ромео и Жулиета – главният герой Чънар намира любовта в лицето на едно момиче и решава да се бори за нея на всяка цена.
Турската продукция проследява живота на две фамилии в Истанбул, чиито различия са взаимно отричащи се, но в очите на децата им има само една истинска сила и това е любовта. Ляле е родена в семейството на заможна фамилия от Истанбул, но животът се оказва коварен и семейството й е изправено пред фалит. В друг богат род – Ългаз – единствен наследник е Чънар, който се справя с лекота във всяко едно начинание. Съдбата е отредила Чънар и Ляле да се влюбят и двамата решават да сключат брак тайно, без дори да се замислят за последствията в семействата им. От този ден нататък двете фамилии преплитат своите пътища и младите остават между техните спорове, интриги, конфликти и „кръстосан огън“.


✨Актьори и герои в „Сезони на любовта“:
Чънар Ългаз (Толгахан Сайъшман) – Наследник на фамилията Ългаз, образован, успешен и привлекателен мъж, който се влюбва в Лале още от пръв поглед. Животът обаче не му отрежда да остане с Лале и той се лута между чувствата си, търсейки единствената жена.
Ляле Ташкиран (Емина Сандал) – Дъщеря на Зюмрют от фамилията Ташкиран; Тя тайно се жени за голямата си любов Чънар.
Йешим Ташкиран (Серенай Саръкая) – Сестра на Лале, която й завижда заради Чънар. Йешим прави всичко възможно да спечели любовта на Чънар.
Топрак Ългаз (Селен Сойдер) – Пътят на Чинар го отвежда до Топрак, но възможна ли е тази любов и през какви трудности ще го постави?
Зюмрют Ташкиран (Хатидже Аслан) – Става глава на семейство Ташкиран; майка е на Лале и
Йешим; амбициозна и устремена да постигне целта си, Зюмрют няма никакво намерение да тъне в бедност.
Икбал Ългаз (Гюл Онат) – Майка на Чънар
Наджип Ългаз (Кенан Бал) – Чичо на Чънар

✨ Сериалът се състои от 4 сезона от общо 135 епизода. Снима се от 2010 г. до 2013 г. Lale Devri е преведен у нас като „Сезони на любовта“, но буквалният му превод е „Сезонът на Лалетата“.

✨ Typcĸият cepиaл „Сезони на любовта“ ce пoлзвa c изĸлючитeлeн интepec y нac. Сериалът започва на 29 април 2013 г. по Диема Фемили и завършва на 30 юни 2014 г
 
✨ Cтpacтнитe пoчитaтeлĸи нa „Ceзoни нa любoвтa” c paдocт ycтaнoвиxa двa фaĸтa: имa щacтлив ĸpaй и нямa дa гo видят пocлeдни, ĸaĸтo винaги.


✨Успехът на „Сезони на любовта“
До 2015 г. сериалът "Сезони на любовта" е продаден в близо 20 държави по целия свят, като навсякъде, където е продаден е постигнал огромен интерес. Поредицата е завладяла сърцата на зрителите от два континента - Европа и Азия. В Азия най-голям интерес е постигнала в Иран, Казахстан и Пакистан, а в Европа - в България, Чехия, Македония, Сърбия, Гърция, Босна и Херцеговина и в Испания, която започва излъчването на сериала през 2011 г., почти едновременно с излъчването му в Турция!  Още по-интересното е, че от Испания, Италия и Южна Америка са получили лиценз за направата на римейк по историята на "Сезони на любовта", който ще бъде вторият турски сериал, след "Забраненият плод", който е постигнал толкова голям успех, че да бъде пресъздаден от други държави и то толкова големи и известни със своите филмови постижения.
     Навсякъде, където се е излъчвала по света, поредицата на FOX "Сезони на любовта" е постигнала небивал успех и е донесла огромни постижения и признания за турската киноиндустрия! А младите надежди на турското кино Толгахан Сайъшман, Селен Сойдер и Серенай Саръкая се превръщат в любимци на публиката и в едни от най-харесваните турски актьори по света, които след участието си в този проект не спират да жънат успехи в други нови и нови поредици!


   

# 21
 • Мнения: 847
Ева, благодаря за следобедното кафенце и за сладичкото - не бих го пропуснала за нищо на света!
Хайде, заедно с Амине:
Ева, Еми, явно не сме от "нормалните фенове", защото и аз като вас харесвам най-вече Ийт Козан. Но пък в това ни е предимството и чарът - да сме различни. Гледала съм и други негови превъплъщения, но...............
Момичета, с ваше позволение ще публикувам всички интервюта на Амине Гюлше. Ще ги сложа в спойлер. Много от нещата вече ги знаем, други - не, в отделните интервюта част от информацията се преповтаря, но не мисля, че ще е проблем за тези, които искат да ги прочетат. Защо го правя? За да опознаем по-детайлно нашата красавица и да не я изоставяме встрани заради грозника Месут. Освен това Амине е зодия Телец - до болка са ми познати и не са от  хората, които няма да постигнат желаното от тях.

Скрит текст:
3 юли 2014 г.
Интервю с Hürriyet

• Учих в Швеция в Международното висше училище в Гьотеборг. Мисля, че трябва да продължа в колеж, но досега не мога да взема решение за специалността. Моята детска мечта беше да стана стюардеса - стори ми се  интересно.

• Когато бях на 17, за първи път се влюбих. Да, малко късно. Но всичко, което ме интересуваше, беше спортът и ученето. Аз имах приятел в Турция. Нашите взаимоотношения приключиха месец преди конкурса за красота. Сега в живота ми няма никой, трудно е да бъде спечелено сърцето ми.

 В детството бях много красива. Имам големи очи. Мама не се уморяваше да слуша от хората комплименти по мой адрес. Аз започнах да забелязвам красотата си едва в тийнейджърска възраст. Тогава отношенията ми с приятелите ми  се влошиха. Някои ми се обидиха. Някои ме изключиха от тяхната компания. Разбира се, броят на моите приятелки рязко намаля. Но благодарение на това станах силна и сега искам да им благодаря.

• От ранна възраст ме сравняваха с Адриана Лима. Причината за това бяха веждите и очите ми. В гимназията ме наричаха "Адриана". В социалните мрежи пишеха, че съм като Ирина Шейк. Приятно ми е да ме сравняват с тях. Но мисля, че турските жени по нищо не отстъпват на  Адриана и Ирина.

• Баща ми е от Ирак, от град Киркук. Той беше състезател по хвърляне на диск в Галатасарай. След преместването му  в Швеция, той остана там завинаги. Родена съм в Швеция. Детството ми беше прекрасно. Бях възпитавана като принцеса и усещах любовта към мен. Родителите ми не ми позволиха да забравя турската култура. Вкъщи всички говореха турски. Два или три пъти годишно посещаваме Турция.

• Швеция е много демократична страна. Там никога не съм имал проблеми заради това, че съм туркиня. Имам двойно гражданство. Има много големи различия между Турция и Швеция. Например, в Турция хората са много дружелюбни и и общителни, тук винаги е слънчево и топло. В Швеция е много студено. Това влияе на психиката на хората. Обичам историята и пътуванията. В Турция се опитвам да снимам всяко нещо, което виждам. Преди девет месеца майка ми и аз се преместихме в Измир. По-голямият ми брат остана в Швеция заради работата си. Аз възнамерявам да живея в Истанбул.

• Майка ми и аз видяхме рекламата на конкурса за красота по телевизията. Веднага изпитах желание да участвам.Преминах кастинг заедно с 250 красиви момичета на същата възраст. След това останахме двадесет и станах по-спокойна. До този момент не бях мислила за кариера на актриса или модел. След като спечелих конкурса, различни компании започнаха да ми правят предложения. Предстои ми да работя с тях.

Ако няма да ви е интересно, няма да го правя.


Последна редакция: ср, 23 яну 2019, 18:02 от Snezhana.

# 22
 • Мнения: 14 089
 

      Снежи, много се радвам, че ще публикуваш интервютата на Амине. Моля те, не ги слагай в спойлер - нека ги виждат всички посетители в темата и този, който се интересува да ги чете. Всичко, свързано с нашите любимци е полезно и интересно!


      

# 23
# 24
 • Мнения: 14 089

      Цвети,веднага направих гифчета. Благодаря ти за клипчето и хубавите снимки на Ийт Козан!
     Мамин разбойник, Kiss Нур го ядосва, а той си изкарва яда на другите. Фърат май най-много шамари отнесе!      
      

# 25
# 26
# 27
 • Мнения: 3 374
Добро утро.
# 28
 • Мнения: 847
Добро утро!
Нов ден, нови надежди, много усмивки и любов:


И нашите сладури:
Слагам и следващото интервю с Амине (за сутрешно четиво с кафето):

12.21.2014.
Интервю за Hürriyet

Турската жена е секси жена, какво мислиш?
- Да, много. Сега разбирам това добре. Израснах в Швеция, а пред мен беше само майка ми. Нейното поведение, походката, движенията бяха съвсем различни. Сравнявам майка си с турски жени и ми се струва, че са  много различни.
 • Какво е сексуалността за вас?
- На жените трябва  да им се  говори за тяхната сексуалност. Ако любимият ми или някой друг ми каже: “Ти си много секси”, аз ще се чувствам така.
• Когато ви избраха (за Мис Турция),  чувствахте ли се зле?
- Възможно ли е? Разбира се, аз се чувствам щастлива в такива случаи. Когато бях избрана сред многото кандидати, това те решиха, гледайки снимката ми. И на снимката бях наистина секси.
• Наистина ли не осъзнавате това?
- Осъзнавам своята привлекателност. Казват, че приличам на най-секси жените в света - Ирина Шейк и Адриана Лима. Но аз съм различен тип. Баща ми е иракчанин, имам тъмна коса и подпухнали устни от него. И зелени очи от мама, тя е от Измир.
• Искате ли да станете ангел от Victoria's Secret?
- Никога не съм имал такова желание. Никога не съм бил модел преди да получа титлата "Мис Турция". В момента съм фокусирана върху актьорството -  правя малки стъпки в тази област. Като начало започнах да уча актьорско майсторство, получавах уроци по сценична реч. Предстои ми да вляза в сериалния сектор, хората ще ме наблюдават. Като първата красавица на Турция, имам отговорности. Трябва да внеса култура у хората.
• Коя според вас е най-сексапилната жена на света?
- Миранда Кер. Харесвам лицето и тялото й. Мисля, че тя е интелигентна жена. Аз също харесвам Анджелина Джоли. Тя и Брад Пит са учудващо хармонична двойка. От турските актриси харесвам Tuba Büyüküstün.


Ако на някого не му се нрави това мое начинание, моля за извинение!

# 29
 • On the sea
 • Мнения: 1 849
Добро утро!

Голяма брада е пуснал Толгахан, да не вземе да заприлича на Бурак по някое време Anguished
Не знам защо някои от снимките, които сте качили не ми се зареждат Sleepy

Общи условия

Активация на акаунт