❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

• 29 865
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92

Здравейте, момичета!

Каквото и да правите, забавлявайте се! Изпълнете деня си с жизнерадост и любов!

Много слънчеви мигове през почивния ден!

Да продължим със следващия филм на Толга!

Aşk Tutulması /Мач за двама
(2008)

В образа на Уур - Толгахан Сайъшман

В главните роли: Толгахан Сайъшман, Фахрийе Евджен, Мурат Айконоолу, Али Ерказан, Тим Сейфи и др.
Режисьор: Мурат Шекер

Aşk tutulması е сниман през 2008 година и разказва за живота на двама млади хора в съвременна Турция. Уур (Толгахан Сайъшман) е фанатичен фен на футболния отбор "Фенербахче" и търговец на лекарства. През деня е изключително спокоен и отговорен, но когато е на стадиона или пред телевизора, се променя напълно. Обсебен от идеята за победата на любимия си отбор, той непрекъснато сътворява талисмани и това го отличава от останалите фенове. Живее с майка си и по-малката си сестра и е подложен на семеен "тормоз", защото още не е женен. Пънар (Фахрийе Евджен) е млада жена, която също като него не е семейна и търпи критиките на своята майка. Една лека катастрофа събира двамата млади и низ от случайни срещи преобръщат съдбата им.

✨На български оригиналното заглавие на филма Aşk tutulması е преведено като "Мач за двама", макар че буквалния превод е друг - "Уловени от любовта". Но в това няма нищо странно - не винаги заглавията на чуждоезичните продукции се превеждат буквално, дори по-често заглавията се избират в контекста на филма. Така например на английски филмът е озаглавен "The Goal of My Life" ("Целта на живота ми").

✨По време на снимките в пресата плъзва слух, че Толгахан най-после открива любовта, влюбвайки се във Фахрие.
И двамата опровергават слуха. 

# 93
# 94

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 11:28 от Цвети &

# 95

Снежи, сложих тази снимка, за да ни подсеща колко красота се крие в Истанбул. Дано да имаме късмета да го видим в този сезон. Мисля, че Велви точно тогава беше  там.  Но съм убедена, че  когато и да отидем ще се наслаждаваме на магията и очарованието на този мегаполис и на този красавец:

Момичета, аз загледах "Дъщеря ми" заради Тугай Мерджан (Джахид), но там е и друг актьор, който харесвам - Буура Гюлсой. Сериалчето ми хареса - динамично, смислено, играта на актьорите е много добра (само Лейля-Лидия Тугутлу не ми е по вкуса, но бива). Малко информация за сериала:
Скрит текст:
Ойкю е изоставена от майка си още като бебе. Отглежда я една приятелка на майка й до момента, когато разбира, че Ойкю е болна. Дава на детето адреса на баща й и детето само го намира и заживява с него. Отначало баща й не може да я приеме, но след това с нея са като най-добри приятели, винаги и навсякъде заедно. Болестта се развива бързо и Ойкю престава да го разпознава, тя има пропуски в паметта. Оказва се, че Ойкю развива болестта на Алцхаймер в детска възраст. Виждайки как баща й страда за нея, Ойкю решава да го запознае със Зейнеп, момиче, което й помага във всичко. И така започват драматичните, авантюристични и забавни приключения на това трио, които попадат в различни ситуации, които ще ги свържат с истинска любов.
    Прочетох още веднъж информацията за "Дъщеря ми". (Наистина съм го объркала с "Майка") Бих гледала сериала заради Буура Гюлсой, харесвам този актьор, пък и ролята на любящ родител му пасва много добре. Изгледах го в романтичната комедия "Любов от втори опит". Допадна ми.  
     Улавям се, че след "Сега и завинаги" предпочитам по-леки и неангажиращи сериалчета. Когато започвам нов сериал обикновено тръгвам от финала. Затова и не обичам да гледам сериали, които в момента се снимат. Търпеливо чакам и чета отзивите. Така чаках и "Вътре", сега чакам "Ямата". И докато чакам следя зорко Толгахан и Амине и непрекъснато си гледам избрани моменти от "Сега и завинаги".

# 96
Green Heart Green Heart

Софи, за теб - отново  2015 година!

...изкуши ме този сладур - направих и стоп кадри.

Цитат

Flowers Bouquet ЕМИ** благодаря ти от сърце за страхотните кадри и гифчета
с Толгахан*.. точно такъв ми харесва и на тази му визия съм фен..
откъде са тези кадри  и на последния гиф който съм отделила това някаква постановка ли е
 или наистина Толга действа като Иит в някакво шоу предполагам.. уникален е !!
Kissing Heart

# 97
  • On the sea
Здравейте момичета!
Кафето го пропуснах, да похапнем по един турски сладолед в този топъл и слънчев неделен ден 😊

Еми, добре ми напомни за лалетата, бях там, но не бих повторила, колкото и да ги харесвам, голяма блъсканица, много народ. За това се глася/им  за май или юни тази година 😊.

# 98

P.S. И това е 2015 г.

# 99
Flowers Bouquet Толгахан*.. точно такъв ми харесва и на тази му визия съм фен..
откъде са тези кадри  и на последния гиф който съм отделила това някаква постановка ли е
 или наистина Толга действа като Иит в някакво шоу предполагам.. уникален е !!
Kissing Heart
      Софи, пускам линк от това участие на Толга в Beyaz Show.(между другото Толгахан е чест гост в шоуто на Beyaz) Направи ми впечатление, че в шоуто пускат непрекъснато скечове с главно действащо лице водещият и един от гостите. Всички участия на Толга са свързани с такива забавни клипчета. Нашето момче веднага влиза в образ и без притеснение демонстрира и чувството си за хумор, и таланта си. Виждам, че искрено се забавлява и самият Толга. А темата в това видео е футбол - говорят и за любимия отбор на Толгахан "Фенербахче". (само толкова успях да разбера, но пък гледах с интерес) Толгахан е непредсказуем - накрая или се нахвърля върху водещия или изсипва вода върху него.
 https://www.youtube.com/watch?v=QZVcoG-eWmA

Охх, харесвам Толгахан на всяка снимка и във всичките му превъплъщения, но и аз си харесвам най-много Ийт Козан - и като визия, и като излъчване, и като поведение.
     Но не мога да подмина безучастно и тези снимки:

# 100
Велви, аз мислех май месец да отидем - хем все още има лалета, хем е и топличко. Аз също не обичам блъсканиците.
Еми, в момента гледам "Любов от втори опит" - разтоварващо сериалче. Пък и достатъчно реклама има в него на красотите в Турция, за да възбудят още повече желанието ми да посетя тази страна.

Между другото, Буура Гюлсой също ще има бебенце - съпругата му е бременна в 6 или 7 месец.

Основно искам да отида на местата, където е заснет сериалът "Сега и завинаги" - да изпия едно кафе в имението Козан Simple Smile

# 101
     "Заковахме" момчето на 2015 година и няма мърдане!

Аз пък си мечтая да гушна ето така Толга и нямам претенции кой ще е месеца на посещение в Истанбул.

А тази снимка е от 2018 г. - по времето на "Една надежда стига" - да ви кажа - не виждам никаква промяна - все същия сладур! (изключвам брадата)

Софи, това много ми хареса!

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 14:33 от Emiliya

# 102
Следобедна почерпка-за всекиго по нещо.

Да ви представя и още един турски красавец - Али Ерсан Дуру
Играе главната роля в сериала "Султанът на моето сърце", който се излъчи по руската телевизия 1канал. Руските зрители много го харесаха, за разлика от турските. Пред август в Турция беше спрян поради нисък рейтинг. За Нова година Али Ерсан Дуру посети Москва и беше очарован и възхитен.
P.S. В този сериал играе и моя приятел Танер Румели. Simple Smile)

И една смешка - еволюция на сценария на турски сериал

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 15:09 от Цвети &

# 103
Purple Heart

Flowers HibiscusЦВЕТИ* за мен локум и чаша киви*
много съблазнително..благодаря!!
Cocktail
Animal Paw Prints

Heartbeat

# 104

Цвети, благодаря за почерпката! Кафето много добре се връзва със сладичкото!  За Али Ерсан Дуру не съм чела нищо, но е симпатяга.
     А "еволюцията на сценария на турски сериал" толкова нагледно проследява замисъла и краха на турските дизита, особено през 2018 г., когато много от сериалите не успяха дори по един сезон да изкарат. Според мен това се дължи не само на сценаристите, най-виновни са продуцентите и телевизиите, които излъчват сериали. Рейтингът също може да отреже крилете и на най-добрия сценарий. Най-малка вина имат актьорите, защото всеки от тях работи неуморно, иска да покаже най-доброто, но в крайна сметка отнася цялата негативна реакция на зрителите.
    Водя ви Ийт и Нур Козан - подготвят се и те за парти! Иджлял също няма да я подмина този път.

Общи условия

Активация на акаунт