❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

• 29 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Цвети, благодаря за почерпката. Няма да откажа сладичко!

Цвети, признай си - почнала си да гледаш сериала заради Танер Румели, но си харесала и другия. Хубав мъж е, но поне засега очите ми виждат само Ийт Козан и неговата любима Нур. Гледам каквото ми попадне (е, разбира се, подбирам главните актьори)  но то е колкото да си запълвам времето, за съжаление.

Ийт въобще не ревнува, да не си помислите нещо друго!

Слънчице!

Красота неземна!

# 106
  Здравейтеее  Hug

Обичам сладичко  но ми се отразява на талията   не мога да устоя  Crazy

От мен  вишнев ликьор   ааах, колко го обичам  Crazy  наскоро си купих но Орехов ,той не е лош  .     Бейлиса е  класика но е скъпичък  

Идвам с новина ,която ще ви  зарадва  Party

http://tvnovellas.blogspot.com/2019/01/02-btv-lady.html#more

Ще го зяпаме по 3 епизода  през уикенда . Не съм фенка на Амине  не ми е на сърце но знам че няма да ми се разсърдите като го споделя . Всеки си изразява мнението  Hug Толга е страхотеен барут  , пали и гаси като Ийт Козан  Crazy Визията е страхотна .  Капитана си харесвам .  

Лалета в Истанбул   Heart Eyes Емии , Мерси за фотото  bouquet   Харесмам лалета ,  в темата на ОС често слагаме със съфорумките .   Кой сезон ще идем  да е от топлите ,ако изобщо дойда с вас  Rolling Eyes Rolling Eyes
https://twitter.com/istanbulism/status/1088149976969109504
 Емии  да  спретнеш гифка или от Т  ти е трудно ?

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 17:46 от femmi2

# 107
Снежи не съм започнала да гледам "Султанът на моето сърце", чета отзивите на рускините, те са влюбени в Али Есран Дуру, Запознах се с биографията му, добро семейство, има 4 братя, скромен, добър, ерген, висок почти 2 метра, страхотна спортна форма. И му е харесала Москва.
Е, как е?

А нашата красавица..... спяща

# 108

Феми, страхотна новина си ни донесла! Ще си гледаме любимците още веднъж на големия екран. (то аз не съм спирала да ги гледам и нощес до 3:00 ч. тичах заедно с Нур след Ийт Козан). Много ми хареса това:
Цитат
Напомняме Ви, че завладяващата любовна история за Нур и Ийт Козан стартира премиерно у нас през есента на 2017 г. в праймтайма на bTV, като се следеше с рекордна гледаемост от над 1 милион зрители.
    Много е хубаво клипчето, но аз не мога да го сваля оттам. Ако някой може - помогнете ми - веднага ще направя и гифчета!

Да украся малко и с Чачо! И той като Толга е пуснал брада, но какво да се прави - всяка нова роля иска жертви! Вероятно това ще е новата визия на Чачо в Защитника.

Не мога да подмина маминия сладък хубавец!

# 109
Цвети, имаш вкус!!! Става момчето - рускините ще го прелапат като топъл хляб. Но няма да му е зле, де!
За нашата красавица, че и за нашия красавец е абсолютно валидна поговорката: "Хубавите ябълки свинете ги ядат!". Аз само ще добавя: Всеки тегли от главата си и аз от моята!

Я да сложа един друг красавец. Тази фотосесия най я харесвам.

# 110
Ами да сложа и аз моите красавци.

# 111
Purple Heart

Flowers Cherry Blossom Ние не сме спирали да го гледаме сериала..
но ако има някъде зрителКи без нет ще е добре за тях!!
Grinning

Heartbeat

# 112
Никой не иска от ликьора ,ще си го пия сама виртуално . Най  - добре с красавчика   азе ще го зяпам ,той ще ми шепне на ушенцето . Yum
Ееееех,Чачииии докъде ме докара  да дрънкам Flushed

Али  Дуру  е в агенцията на  Енгин Айканат  . Той е мениджър и близък приятел на Ча ,Хазал  Кая и Енгин Йозтюрк .  Двамата бяха в Москва. Рускините много се зарадваха .

Последна редакция: нд, 27 яну 2019, 20:51 от femmi2

# 113

Аз пък ще си разходя Ийт Козан!

Фемиии, ти докато се появиш отново  ние изпихме ликьора и преминахме на красивите актьори.  Всеки хвали своя си любимец, а всички заедно - Толга.

# 114
Емиии Flowers HibiscusFlowers Hibiscus Закъснях .
Пресушихте пиенето и преминахте към еркеците .  

Амине  ще се  омъжва и Хазал Кая също .
Сватбата е на 6 февруари и дано роклята е  избрана с вкус , щото  стилът и за дрехи е ужасен .
Аз изказах предположение  Ча ще е  гост на сватбата    на някои не им се вярва . Те си останаха приятели ,гостуват си в къщите ,живеят в един район . Също и Арас си купи къща там .   С техните хонорари  си го позволяват.

Младоженеца  Али му викаме Мишока .
Подкрепи я в труден момент. Хубав ,грозен  ,важното е да се разбират и подкрепят .  Хубостта е до време. 

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:12 от femmi2

# 115

Феми, аз също много харесвам Хазал Кая. С Чачо направиха страхотен тандем в "Огледален свят". Този сериал  също се помни! Невероятни бяха и двамата!

Хареса ми този колаж, браво на автора!

Не зная кой е годеникът на Хазал, но Амине го закъса с този грозник! То и на Толга не му е лесно с неговата албанска любов, ама много си я обича маминия.  А аз си го обичам него.

# 116
Nature BoomФЕМИ* хубостта е до време ама как пък нашите любимци
все грозници ги подкрепят.. ако Ча* се загледа по-сериозно в Шаманката и реши да се жени
нЕма да ти е така философски..аз не съм луднала по никой до степен да ме вълнува кой с кой е
извън темата в реала
но все пак не разбирам как в грозници се влюбват.. докато екранните им изпълнения
са  хитови..харизматични и химията си личи във всеки жест поглед докосване..
Thinking
Broken Heart

# 117

Софи, аз също не ги разбирам нашите любимци. Но да ти кажа честно и не страдам много. Това е техният живот, тяхното виждане за красота, взаимоотношение и любов. За мен по-важно е присъствието им на екран и ролите, които правят. Искам да се наслаждавам на играта и таланта им. Останалото е просто - реалност!

# 118
  • On the sea
Феми, чудна новина си ни донесла, тъкмо преди няколко дни си мислех, че доста се забавиха с повторението и ето прочели са ми мислите Satisfied
Ликьора го изпуснах, но пък се насладих на красотите, които сте постнали.
Аз малко ще ви разнообразя с няколко красиви дами в черно

А този линк е към едно интервю на Шафак Пекдемир, на което случайно попаднах, от времето на снимките на Сега и Завинаги, направила е интересен анализ на образът Иджлял от нейната гледна точка.
http://www.-spam251-/2017/11/blog-post.html

# 119
Велви, линка не се отваря, копирай го целия.
Тази вечер гледах 26 серия на "Не пускай ръката ми"-беше интересна и вълнуваща.

Общи условия

Активация на акаунт