❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

• 29 869
  • 737
  •   1
Отговори
# 120

По традиция - нова страничка - нов филм с главен герой Толга:

Eski Sevgili/ Бившата ми Любов
(2017)

В образа на Barış - Толгахан Сайъшман

Режисьор:  Emir Khalilzade
Премиера: 5 май 2017 г.
В ролите:
Bade İşcil
Tolgahan Sayışman
Баръш и Фериде са заедно от дълго време, всъщност, те много се обичат, но  непрекъснато се карат и не са съгласни по сериозни и невъобразими причини. Разделят се около 63 пъти ... и накрая решават  да сложат край на връзката. Времето минава и въпреки факта, че очите не се виждат, сърцето не забравя за любимия човек. По случайност бившите възлюбени се срещат няколко години по-късно на 14 февруари, в деня на Свети Валентин ... И започват весели приключения на героите, по време на които те осъзнават, че няма нищо по-ценно от техните чувства, че са узрели и сега по различен начин гледат на различията, които са  ги разделили.

# 121
Heart Heart

Heart Exl

Revolving Hearts

Purple Heart Yellow Heart

Revolving Hearts

Broken Heart

Heart Exl

Скрит текст:

Guitar Hands V

# 122
Добро утро!
Нова седмица, ново начало, нови надежди, много усмивки и радост:

# 123
  • On the sea
Добро утро и успешна нова седмица! Smiley

Да пийнем по кафе с Толгахан Smile

Цвети аз нещо не откривам 25 епизод на Не пускай ръката ми и до днес си мислех, че все още не е излъчен, с тези почивки съвсем се обърках, а и в темата не надничам.
Не знам защо не се е отворил линка с интервюто, надявам се вторият опит да е успешен Smiley
http://www.-spam251-/2017/11/blog-post.html

# 124
Добро утро,  момичета.

Велви, не се отваря, пише сървърът не е намерен. Ако другите момичета  успяха да го отворят, значи грешката е в моя телевизор.
Да, не пуснаха 25 серия на "Не пускай ръката ми" преведена на български. Аз гледам в неделя по турската с онлайн превод във фейсбук, неудобно, но какво да се прави.
Боже, Велви, от къде изрови тази красота!

И аз да добавя стари, като няма нови....

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 10:35 от Цвети &

# 125
Велви, и аз не мога да го отворя този линк, а пък ми е интересно. А не можеш ли да копираш текста и до го сложиш в темата?

# 126
  • On the sea
Цвети снимката е от 2014г, случайно ми попадна като си ровех из google.
Снежи не става да се копира текста, самият сайт не позволява, аз като го проверявам линка при мен се отваря, да не би нещо да е против правилата. Копирам само линка, ако може така да се отвори в браузър. Или влез направо с сайта www.-spam251- > Сега и завинаги> Шафак Пекдемир - интервюто е от 02/2017
http://www.-spam251-/2017/11/blog-post.html
Като няма нови снимки се налага да се примиряваме със старите, но специално Амине навсякъде си е красавица

И аз съм била тук Smiley

Добавям и Тоглаган не се разсърди Innocent

# 127
Момичета, изписвате в Гугъл Интервю с Шафак Пекдемир от 11.2017 и ви излиза в seriali of bg
Не се копира интервюто, не се копира и линка правилно.
Интересно е - нещо старо, което за нас е ново.

# 128
Ето едно интервю от 17 февруари 2018 с Гьoздe Myтлyep - Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“

Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“: B живoтa cъм пълнa пpoтивoпoлoжнocт!
Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“ пpизнaвa, чe нямa нищo oбщo c гepoинятa cи
Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“ cпeчeли фeнoвeтe c пpoтивopeчивo пoвeдeниe. Гьoздe Myтлyep, ĸoятo e дoбpe пoзнaтa oт cepиaлитe „Aнгeли пaзитeли“ и „Ceзoни нa любoвтa“, paзĸpивa, чe тoзи oбpaз e бил гoлямo пpeдизвиĸaтeлcтвo зa нeя.
„Tpябвaшe дa игpaя Яpeн в cepиaлa — cecтpaтa нa Иит и Джaxит. Taĸa ce cтeĸoxa oбcтoятeлcтвaтa oбaчe, чe нe мoжax дa ce вĸлючa в cнимĸитe. Πo-ĸъcнo пpoдyцeнтитe тъpcexa aĸтpиca зa дpyг oбpaз, нo пaĸ ce paзминaxмe. Haĸpaя, cцeнapиcтитe cъздaдoxa нoв гepoй, peжиcьopĸaтa ми ce oбaди и тaĸa ce пpeвъpнax в Ямyp — дивaтa, нeпoзнaтa cecтpa нa бpaтятa Koзaн“, paзĸpивa Гьoздe.
Чapoвницaтa нe ĸpиe, чe й e билo дocтa тpyднo дa изигpae пoдoбeн oбpaз.
„Ямyp e вcичĸo, ĸoeтo aз нe cъм. Tя e дивa, нecпoĸoйнa, щypa, лyдa и нeвepoятнo paзличнa oт мeн. Ha мoмeнти ce плaшa дoĸъдe cтигa нeйния xapaĸтep, нo в тoзи cepиaл вcяĸa oт жeнитe ce дъpжи пo oпpeдeлeн нaчин c ĸoнĸpeтнa пpичинa. Ямyp тeпъpвa щe ви изнeнaдвa“, paзĸaзвa тя.
Гьoздe пpизнaвa cъщo, чe нa cнимĸитe вcичĸи ca ĸaтo ceмeйcтвo. „Hямa дpaми мeждy нac. C Aйшeгюл Гюнaй /Aйтюл/ дopи ce cмeeм нa пpeдлoжeниятa нa фeнoвeтe дa ce cбиeм нa cнимĸитe. Aминe / Hyp/ пъĸ e нaй-милия чoвeĸ, ĸoйтo cъм имaлa зa пpиятeл. Tя пpeз цялoтo вpeмe мe пoдĸpeпяшe. Oбoжaвaм и Шaфaĸ Πeĸдeмиp /Иджлял/- тя e нeвepoятнa. Mнoгo ce зaбaвлявaм c цeлия eĸип“, ĸaзвa oщe тя.

Ямyp oт "Ceгa и зaвинaги" paзличнa в живoтa

Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“ oбeщaвa дa изнeнaдa фeнoвeтe c oщe интepecни иcтopии в cepиaлa. „Teпъpвa oчaĸвaйтe нaиcтинa интepecни oбpaти oт мoятa гepoиня. Tя щe ви изнeнaдa“, paзĸaзвa oщe aĸтpиcaтa. Tя нe издaвa нa чия cтpaнa щe зacтaнe във вoйнaтa мeждy двeтe cъпpyги нa Иит Koзaн. „Bcяĸa имa cвoeтo oпpaвдaниe зa пocтъпĸитe cи. И пoвяpвaйтe — нaй-интepecнoтo тeпъpвa пpeдcтой.

# 129
Здравейте, момичета!

С пожелание тази седмица да ви донесе това, което предната е пропуснала в бързината!

Да онагледя интервюто с Гьoздe Myтлyep - Ямyp oт „Ceгa и зaвинaги“, което е пуснала Цвети с няколко гифчета.

# 130
Следобед е! На кафе.

Шафак

С бившия си приятел Умут Курт

С мъжа си, май вече бивш

# 131
Цвети, благодаря! Ще си пийна чайче днес и ще хапна от сладичкото.
Чудесни снимки сте постнали. Като видя актьорите от "Сега и завинаги" и ми се оправя настроението. Веднага се пренасям в Имението Козан.
От мен по чашка Бейлис:

Цвети, той и на Шафак настоящия (или бившия) съпруг много грозен. А бе да не ги е хванала някаква болест, която поразява естетическите им възприятия докато снимаха "Сега и завинаги"? На Толгахан любимата не става, на Нур грозника хептен, като гледам и на Шафак не е по-малък грозник. Както казваше Нур "Болни мозъци!".

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:18 от Snezhana.

# 132

Днес нещо съм все на опашката. Не можах да ви кажа "Добро утро", сега за малко и кафето да изтърва!
Цвети, Снежи, благодаря за почерпката! За Шафак и аз май прочетох някъде, че се е разделила със съпруга си. Наистина и той грозник, но за сега лидерското място на Месут се пада - никой не може да го измести - по-грозен от него не съм виждала.

Да сложа няколко гифчета с Иджлял,  че нещо и идеите ми се изпариха от главата. Няма новини и аз направо се чудя какво да пусна! Ще отварям архивите отново.

Сетих се за този разговор на Ийт с Иджлял - записала съм го. В "Сега и завинаги" имаше толкова динамични и съдържателни диалози! Харесвам си сценаристката Мелис Дживелек и се ядосвам, че не можа да се разгърне в "Една надежда стига".

„Ти си част от живота ми, Иджлял! Ти си неразделна част от моето детство и от младостта ми, част си от живота ми! Ти си майка на най-скъпото ми същество! Преживяхме заедно много неща, много! Имахме и хубави и лоши дни! Имаше и време, когато не ти вярвах, не можех да ти вярвам! Задавал съм ти въпроси, чиито отговори знаех и не съм ти задавал въпроси, чиито отговори се страхувах да чуя! Сега отново те питам, Иджлял, за последно, този път наистина те питам за последно! Ти ще ми отговориш, а аз, аз ще  повярвам на отговора ти, без да питам повече! Ще повярвам, каквото и да ми кажеш! Знаеш ли защо? Защото нямам друг избор, нямам никакъв друг избор, освен да повярвам на отговора, който ще ми дадеш ти, майката на детето ми! Погледни ме! Има ли нещо между вас с онзи мъж?“

„Добре! Зададох ти въпрос и получих отговора. Повярвах ти! Повярвах, повярвах в отговора, който ми даде!“

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 17:54 от Emiliya

# 133
Nature Boom Гледам фенове на Толгахан са пуснали много снимки с
бившите му  партньорки  и  любовници  както и с албанката* но не и с Амине..
чудна работа защо продължава отчуждението между тях..!?
Thinking
Purple Heart

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

Animal Paw Prints

# 134
Еми, все още не схващам - какъв е проблема даже и да има връзка с "онзи" мъж Фърат? Че му е братовчед ли? И какво от това, нали не му е брат? Или я иска все още в харема? Не е ли това възможността да приключи с Иджлял и да се отдаде на любовта си с Нур?

Общи условия

Активация на акаунт