❤️ Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги ❤️ тема 16

• 29 879
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • On the sea
Чаят го изтървах, но на сладкото не мога да му простя, по терлички ще се почерпя Smile
Ева, според мен и Алабамата и Грозника имат вина в отчуждението на нашите 50/50 Satisfied, а ако е имала и някаква мимолетна връзка както подозираме е логично, но ако не е нито едно от изброените не мога да предположа изобщо, какво може да ги е провокирало.
И аз четох някъде, че Шафак се е разделила с съпруга си. Поне се е отървала и тя от този "убавец". Не преставам да и се възхищавам на таланта и в Забраненият плод, невероятна актриса.
И малко усмивки от старите ленти, всички изглеждат щастливи и доволни Smiley

# 136
И аз да сложа "зад кадър"

# 137
     Цвети, този въпрос много го разисквахме, когато вървеше "Сега и завинаги". Да не забравяме, че става въпрос за турските нрави, обичаи, традиции и култура. Братовчедът в Турция се третира като брат, не може и дума да става за  връзка между Фърат и Иджлял.  Засегната е честта на семейството, на майката на детето му. И това е причината за този гняв у Ийт, който никога не би си позволил да се възползва от ситуацията, за да бъде с Нур. Неговата искреност, добродушие и желание всички да бъдат добре, да няма страдащи, го доведе до тези нелепи ситуации. Не мисля, че Ийт иска да задържи Иджлял в харема. Но пък винаги съм се възхищавала на отношението му към Иджлял. Никога не я е обичал, но винаги я е уважавал - та тя е майка на най-скъпото му - сина му Мерт.
       Много ми хареса интервюто с Шафак - не бях го чела.

Софи, ще остане загадка за нас отчуждението между Толга и Амине след този хитов сериал. Но и аз като Велви си мисля, че виновни за това са Арсенала и Алабамата. Феновете на "Сезони на любовта" са много, пък и Толга е имал 2-годишна връзка със Селен, били са непрекъснато заедно и на снимачната площадка, и в реала. Семействата им са се познавали и са подкрепяли тази връзка. Снимки много и феновете непрекъснато ги пускат. А Толга и Амине  имат общи снимки само от сета. Те се въртят непрекъснато, но нищо друго поне аз не открих - ако са имали връзка - било е много дискретно, за да не ги уловят папараците.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 20:00 от Emiliya

# 138
Момичета, аз също дълго време се питах първо, наистина ли повярва Ийт на Иджлял, че няма връзка с Фърат, и второ, защо толкова се вбеси като разбра, че Фърат обича Иджлял. Нямам логично обяснение.
Аз правя извод по израза на лицето му и по начина, по който си тръгна от Иджлял, че той не й повярва.
А относно любовта на братовчед му и реакциите на Ийт си ги обяснявам със силно развитото му собственическо чувство към близките и с навика - той просто е свикнал с нейното присъствие. Не знам, може и да греша.
Еми, за прекрасния сериал заслугата не е само на Мелис Дживелек. Според мен "по-силната" сценаристка е Сърма Янък (Войната на розите, Госпожа Фазилет и нейните дъщери). А двете заедно са прекрасен тандем.

А откъде вземате тези прекрасни снимки? За гифчетата на Еми мога само да изкажа моите аплодисменти - прекрасни са!
Еми, извинявай, но докато си напиша поста (а аз го писах 1 час, защото все някой нещо искаше), ти си отговорила.

# 139

Много ми харесва Толга с тези очила.
Скрит текст:
     Тази снимка е от интервю с Алмеда в Албания. Докато гледах интервюто (без да разбирам нищо) имах усещането, че водещият беше дошъл не заради Алмеда, а за да интервюира Толга. И когато Толгахан се появи камерата беше насочена само към него, забравиха за Алабамата.

# 140
Purple HeartGreen HeartYellow Heart

Yellow HeartPurple Heart

Flowers Bouquet Добро утро
хубав и усмихнат ден !!
Flowers Four Leaf Clover

Blue Heart

Broken Heart

# 141

Здравейте, момичета!

Денят се познава от сутринта, затова нека го започнем с чаша ароматно кафе, гарнирано с любов, шепичка щастие и щипка сол!

Добро утро!

Щастлив да е денят ви!

TOLGAHAN SAYISMAN - 09.06.2015

# 142
Добро утро.

Още снимки зад кадър

# 143

Направих бърз обзор на по-известните сериали и филми с участието на Толга в главната роля.  За "Една надежда стига" не съм писала нищо, но него доскоро го коментирахме, а "Сега и завинаги" ще си го коментираме сега и ... завинаги.

Време е за единствения сериал, който снима Амине след хитовата поредица "Сега и завинаги". В очакване сме да се появи и филма "Турска приказка".

IKISINI DE SEVDIM/ Обичах и двамата
 ( 2017)
Канал - ATV

С участието на: Амине Гюлше, Бурак Сердар Шанал и Мехмет Мехмедов

Суна (Амине Гюлше) е журналистка, която иска да се докаже в работата си и да бъде повишена. Тя има годеник, който търси лесната печалба и мечтата му е да станат богати.
Един ден, Суна получава информация, че синът на богато и уважавано семейство Караджабей е затънал в незаконни сделки, тя започва да ги наблюдава. Водеща журналистическото разследване, момичето открива, че нейният годеник Хасан има връзка с Езра, дъщерята на семейство Караджабей. Мурат е най-честният в семейството в Караджабей. Но Ферхат вижда журналистката като заплаха за семейството им.
Зрителите ще станат свидетели на интриги, които ще се развият в отношенията на един любовен триъгълник: Мурат, Суна и Хасан.

✨Поради нисък рейтинг сериалът е приключен след 3-ти епизод.

# 144
  • On the sea
Здравейте момичета!
Понеже днес пропуснах сутрешното кафе, ви каня на следобедното със сладичко, разбира се Smiley

Днес отново сме без новини Disappointed.
Еми, добре си ни припомнила и за другото превъплъщение на Амине. Не знам изобщо как се е навила да участва в този сериал, актьорите са подбрани безвкусно, а и без красив мъж в главната роля, от който да омекнат колената не върви Smiley
Аз отново споделям малко информация (статията обаче ми се струва малко нескалъпена, но за жалост нямам редакторски умения Smile) за Шафак Пекдемир, в последно време взех доста да и симпатизирам 

Скрит текст:
В хитовия сериал Сега и завинаги Иджлял е човекът, който застава на пътя на Нур и Ийт. В образът на бившата жена се превъплътява Шафак Пакдемир.

Актрисата е родена в Истанбул на 18 юни 1988 г. Има по-малък брат, когото обожава и доста пъти в интервюта заявява, че той е нейната най-голяма слабост. Вижда семейството си като щастливо и сплотено. Смята го за малко по - нетрадиционно, защото мъжете се събират у дома, а жените прекарват свободното си време навън.
Шафак отдава този факт на черкезките корени на родителите си. Още от дете тя е запленена от кино индустрията и иска в бъдеще да се занимава именно с нея, но това не е единствената й мечта. В продължение на осем години тренира волейбол в „Галатасарай“, но след тежка травма прекратява спортните си занимания.

В университета „Бейкент“ учи актьорско майсторство и още тогава дебютира на театралната сцена. По-късно получава няколко второстепенни роли, а продукцията, която я открива за широката публика е „Сладко от смокини 2″.

За ролята си в Сега и завинаги Шафак споделя, че с нетърпение е очаквала сценариите на всеки следващ епизод, за да разбере какво ще направи Иджлял. Актрисата до голяма степен разбира персонажа си и смята, че той не е по-различен от всички жени.
Бившата жена на Ийт обича да се поддържа, държи на външния си вид и внимателно подбира дрехите си точно като повечето дами. Успешното превъплъщение на Пекдемир се дължи на факта, че тя успява да вникне в образа и приема действията на героинята си като постъпки на една наранена жена. Шафак е на мнение, че Иджлял се държи като всеки човек, който се бори за това, което смята, че му принадлежи.
Ролята й в сериала Сега и завинаги леко повлиява на актрисата по-скоро в негативна посока. В едно интервю Пекдемир споделя, че до преди да се превъплъти в ревнивата бивша на Ийт, не се е оплаквала толкова много. Докато в момента смята, че е започнала, както екранния си образ, да недоволства и мрънка от малки и дребни неща.
Актрисата споделя, че не обича да прави планове за бъдещето. Иска й се да реализира мечтите си и за това се оставя на момента и взима решения спрямо настоящата ситуация.
А допада ли ви Амине с черна коса? Не я бях виждала тази снимка, прилича ми на доста по зряла жена с този цвят на косата.

# 145
       Велви, благодаря за кафето, прекрасната тортичка и интервюто, което е доста интересно. Шафак заслужава да й обърнем внимание. Като Иджлял много я проклинах заради всички манипулации и лъжи, с които искаше да спечели Ийт. Но актьорските й умения са безспорни. Изгради един много вълнуващ и реален образ! За съжаление аз все нямам време да гледам и други продукции с нея.
     Амине с тази черна коса не ми харесва!

Аз ви водя Ийт Козан - и с пистолет в ръка е невероятен! Де да имаме това щастие да го видим в екшън сериал!

# 146
Благодаря, Велви, вкусно е. Аз ще пийна чай, още гоня вирусите.

И пак хубавицата ни

# 147

Цвети, пожелавам ти по-скоро да се оправиш, да пребориш вирусите и да продължим да мечтаем за Истанбул!

Много ми харесва Амине с тази визия  - жената вамп!

И Толга ....

# 148
Flowers BouquetЕМИ* тази с Толгахан коя е..
да не е сестра му ?

# 149
Ева ,ще отговоря  на въпроса ти . Еми няма да се сърди Hug
Тази красавица е Аслъ Тандоан .  Гледала съм   я добра актриса е . Има неуспешни проекти   за най - големите имена не е гаранция заради пустия му рейтинг.   Слъсък се говори ,че ще окапе. Стискаме палци  се задържи .Каста   си заслужава   . В началото го зяпах ,но го зарязах .

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 21:31 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт