За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 74

• 42 419
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Моята ми я яде косата.До под кръста ми е и ми тежи като я вдигна високо и ме боли глава после.

# 586

Бебето ми е на 5 мвсеца и от няколко дена се буди нощем да цока на всеки 3 часа, което е смазващо, бешв се научила около Коледа да спи 9-10ч плътно! На какво се дължи? Много се тревожа
[/quote]

# 587
  • София
Расте детето,спокойно.
Моето на почти 16 месеца  още се буди да яде.
Ще премине и този етап.
Не си започнала още захранване?

# 588
Кога е най-подходящо да се махне решетката на леглото и да сложим преграда?

# 589
Не съм започнала, но мисля да я захраня вече. Не се търпи тва безсъние, денем шетам до изнемогваме в нас, защото все е мръсно и вечер съм капнала от умора.

# 590
Намирай време да почиваш, че по-нататък не става по-лесно Simple Smile Само дето няма да го носиш на ръце, а ще ходиш след детето Simple Smile

# 591
Каква преграда?
Аз също мисля да я махам до месец (беба е на седем месеца), защото ще започне да се набира и ме е страх да не тупне от високо. Въпреки, че леглотоѝ е до земята пак от съображения за безопасност.

Последна редакция: пт, 15 фев 2019, 09:58 от Amphibia

# 592
dolca.callejo
Не си единствената  майка с неспящо и будещо се дете. Не е драма, успокой се, ще премине.

# 593
# 594
  • София
Ние сме с такава Пий,моите спят на двуетажно легло.То е високо около  метър.Само се надвесва от нея.

# 595
  • София
Каква преграда?
Аз също мисля да я махам до месец (беба е на седем месеца), защото ще започне да се набира и ме е страх да не тупне от високо. Въпреки, че леглотоѝ е до земята пак от съображения за безопасност.

На седем месеца бебе ще се набере и ще падне от леглото ли? Че каква кошара имате?

# 596
Не се изненадвай.. Моя калпазанин веднъж ми го причини (още нямаше годинка). Не искам да си спомням! За това ще съм много по-спокойна ако е с преграда и си слезе сам, отколкото да се чудя дали ще се набере.

# 597
  • София
Е как се набират, че да се прекатурят? Дребен е с трансформираща кошара, не е имало проблеми досега.

# 598
Леглото е до земята, защото ме е страх (вече е падала от спалнята преди два месеца). Не е кошара, дървено легло от чам с махаща се решетка. Брат ми е падал от такова. Нашето имаше и платформа с чекмеджета под него и механизъм за люлеене. Но накарах при преместването ѝ в нейна стая да е до земята. Още не се изправя сама в седнало положение, но стане ли, ще намери начин. Много е дива, все се дрънка някъде, няма никакъв страх, суперлюбопитка Joy
Честно казано ако не е за двуетажно легло, не виждам смисъл да заменям решетка с преграда. Това ми беше и идеята слагайки леглото на земята. Направо ще я махна и за по-плавен преход към земята може да сложа някакъв дунапрен или възглавницата за бременни по дължината на легълцето.

# 599
Оо как се набират.... много ме е страх, че ще се изтърси, но ще вдигна решетката още.

Общи условия

Активация на акаунт