Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 518
  • 741
  •   2
Отговори
# 105
  • Пловдив
Търся отзиви за блефаропластика, искам (и имам нужда) да направя на десен клепач. Търся добър специалист в Пловдив, може и в София.
Някой с отзиви за процедура - Plasmage?

# 106
Коя Марка е препоръчителна за Ботокс и защо ?
Интересувам се за зона чело, забелязвам линии които не виждам как ще се заличат освен с него.

10лв за единица, малко ли е ?
Нормално за чело колко излизат?
Аз за чело пачи крак и гневни бръчки платих 400 лв или 40 Е ,обаче никъде не пише марка пише botox и това е

# 107
А кои лекари препоръчвате за ботокс? От известно време обмислям да сложа в чело, но нямам идея при кого. Искам естетичен ефект, а не лицето ми да стане на маска.

# 108
Момичета, нормално ли е 11дни след първо слагане на 2х0.5мл.(на веднъж) да има съвсем минимална разлика да не кажа никаква... Така ли е всеки път, и ако да не чувствам, че 700лв. по този начин са оправдани... Sad

# 109
  • София
Момичета, нормално ли е 11дни след първо слагане на 2х0.5мл.(на веднъж) да има съвсем минимална разлика да не кажа никаква... Така ли е всеки път, и ако да не чувствам, че 700лв. по този начин са оправдани... Sad
Не е нормално.Какъв филър е поставен и при кой?

# 110
Според мен няма понятия като "нормално" и "ненормално". При едни се случва едно, при други - друго. И при мен нямаше голяма разлика първият път, да не кажа никаква, след спадане на отока. Сега има, но не знам колко ще се задържи - 3-ти ден след процедура съм. Лекарката ми обясни, че с натрупване ще се получава по-видим и по-траен резултат. Тя самата има сложени 2мл. в устни в рамките на година и все едно нищо не й е правено. Ще сложа пак лятото и ще видя. Ако не се задържи, няма да слагам повече.

# 111
Търся отзиви за блефаропластика, искам (и имам нужда) да направя на десен клепач. Търся добър специалист в Пловдив, може и в София.
Тази процедура се води неоперативна блефаропластика. Аз правих преди 10 дни, още се възстановявам. Засега съм много доволна. Правих процедурата в София.
Имах увисване на кожата на клепачите, което ми придаваше уморен вид на очите.
Самата процедура си е доста болезнена(поне за мен беше, обезболяването е с Лидокаин.
Използвам случая, че стана въпрос за тази процедура, да благодаря на А.l.e.n.a, която отговори на всички мои въпроси относно процедурата.
Преди това ме беше малко страх да се подложа на нея...

# 112
Тази процедура се води неоперативна блефаропластика. Аз правих преди 10 дни, още се възстановявам. Засега съм много доволна. Правих процедурата в София.
Самата процедура си е доста болезнена(поне за мен беше, обезболяването е с Лидокаин.
Използвам случая, че стана въпрос за тази процедура, да благодаря на А.l.e.n.a, която отговори на всички мои въпроси относно процедурата.
Ще ми бъде интервсно да разкажете, аз имам нужда от подобна манипулация, не съм чела за нея.
Ще е суперако имате снимки преди-след Simple Smile

# 113
  • Sofia
Здравейте, записвам се в темата след дълго отсъствие! bouquet

Не, не съм си слагала филър в устните досега, но имам желание за в бъдеще.

В момента ме вълнува нещо друго, обаче, и се сетих да питам тук. Някой има ли информация за т.нар. "jaw reduction" операция, т.е. оформяне и изтъняване в долната част на лицевия контур, когато е налице прекалено масивна / квадратна челюст? Резултатът би трябвало да е нещо такова (да се получи лице с V-shape):

Всякаква информация би ми била полезна. Нямам нищо конкретно предвид, просто проучвам. Simple Smile

Също – ако се сещате за други процедури (инвазивни или не), които изтъняват / скулптурират лицето, споделете.

# 114
  • Пловдив

Да, аз четах доста по темата, чела съм внимателно и постовете на Алена. Не съм сигурна дали процедурата - неоперативна блефаропластика ще е достатъчна, за това което целя, но мога да започна с нея. Четох, че има възможност да бъдат направени 2-3 процедури ако има нужда. Доколкото си спомням Алена беше правила при д-р Михайлов в София. Беше поискала инжекционно обезболяване. Имам висок праг на болка, но честно казано не искам да си причинявам болка в тази област.
Да попитам запознатите д-р Михайлов дали работи в събота?

# 115
  • Пловдив
Момичета, аз още ведвъж да попитам, че във вторник имам час и наистина не знам касво да правя. Ботокът и след корекция почти не ме е хванал. Предлагат ми втора корекция, но от първата са минали само 20 дни. Навсякъде, където намерих информация пише, че след първата корекция ботокс се слага чак след минимум 2-3 месеца. По тази причина се страхувам да позволя 2-ра корекция.
И след като ефекта е почти никакъв, дали ще имат доблестта да ми върнат някакви пари?

# 116
ДX3, за съжаление нямам снимки от "преди". Докторът ме снима преди процедурата, но снимките останаха в клиниката.
Аз правих блефарото с Plasma BT, но то май  принципът при неоперативната блефаропластика е един и същ - излишната кожа се "стопява".
Има доста информация, а и Алена беше много подробно описала и самото възстановяване.
В момента при мен нещата са  до там, че си паднаха коричките, мажа се с крем за възстановяване на увредена кожа.
Излишната кожата /при мен не беше и кой знае колко много/ вече я няма, имам си очите отпреди 5 години!:stuck_out_tongue:
Само там, където са били самите наранявания от апарата, сега има неравности, затова и мажа с крема, надявам се да се изглади участъка с течение на времето.

Мamaden, аз правих блефарото точно при д-р Михайлов. Питах го дали работи в събота / и на мен ми е по-удобно да ходя в събота заради работното ми време/, каза ми, че работи, но не всяка събота.

# 117
Black cat, до колкото знам за омекотяване на по-изразена челюст може да се ползва ботокс.

# 118
  • Sofia
Чувала съм за този метод, но ми звучи малко нелогично. Инжектирайки ботокс, няма ли лицето цялостно да стане още по-голямо? Simple Smile

# 119
Е, как пък топно ботокс за скулпториране???
За пеъв път чувам, в такъв случай. Лифтинг с филър, конци-да.
Аз с конци попромених малко лицето си, но иска още. Лекарката при, която ходя сега, обаче отрича конците и предлага точков лифтинг с филър. Като събера парите за това ще мога да сравнявам двете процедури.

Общи условия

Активация на акаунт