Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 402
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • На топло в неговото сърце.
На мен Тепавичарова сама ми предложи 15 дни,но си пуснах седмица платен отпуск и след това се върнах на работа!

# 91
Katia.hadzhieva33 довери му се изцяло,голям естет е.Аз правих при него бюст и виждането ми беше различно от неговото,но му се доверих и не сгреших.

# 92
  • Пловдив
Дами, здравейте!
Края на декември сложих ботокс. Чело, гневна, очи. Почти не ме хвана и сред 20-тина дни направи корекция. За жалост резултата пак е крайно незадоволителен. Препоръчаха ми я. Уж, голяма работа...едва се вредих за час. Супер клиника, обаче резултат почти няма.
Вчера и писах и тя ми каза да отида пак. Можела в рамките на месец да ми направи 2-ра корекция. Чували ли сте подобно нещо? Аз никъде не прочетох за такава възможност. Може ли някой по-запознат да ме посъветва какво да направя? На мен това ми е първия ботокс (и явно последния 😂).
Благодаря!

# 93
Дами, здравейте!
Края на декември сложих ботокс. Чело, гневна, очи. Почти не ме хвана и сред 20-тина дни направи корекция. За жалост резултата пак е крайно незадоволителен. Препоръчаха ми я. Уж, голяма работа...едва се вредих за час. Супер клиника, обаче резултат почти няма.
Вчера и писах и тя ми каза да отида пак. Можела в рамките на месец да ми направи 2-ра корекция. Чували ли сте подобно нещо? Аз никъде не прочетох за такава възможност. Може ли някой по-запознат да ме посъветва какво да направя? На мен това ми е първия ботокс (и явно последния 😂).
Благодаря!
Хм,и при мен май нещо такова се получи във вторник го сложих и почти нищо не виждам като резултат .Сега дори говорих с лекарката и в сряда ще отида да ме види .

# 94
  • Пловдив
Дами, здравейте!
Вчера и писах и тя ми каза да отида пак. Можела в рамките на месец да ми направи 2-ра корекция. Чували ли сте подобно нещо? Аз никъде не прочетох за такава възможност. Може ли някой по-запознат да ме посъветва
Хм,и при мен май нещо такова се получи във вторник го сложих и почти нищо не виждам като резултат .Сега дори говорих с лекарката и в сряда ще отида да ме види .

До 14-я ден знам,че трябва да се изчака, за да "хване" максимално.

# 95
Коя Марка е препоръчителна за Ботокс и защо ?
Интересувам се за зона чело, забелязвам линии които не виждам как ще се заличат освен с него.

10лв за единица, малко ли е ?
Нормално за чело колко излизат?

# 96
Дами, коментирали ли сте поставянето на хиалурон в устните с инжектор пен, каквато реклама ми излезе сега, за да знам дали да чета назад или направо да питам за мнения и впечатления за ефикасността?

# 97
Моето чело се изпъна за около 10-14 дни след процедурата, от вторник до сега е рано да се види резултат.
Ботокс е марка (на Вистабел), на ботулинов токсин, няма марки ботокс. За единица-не съм сигурна, аз платих 200лв за зона.

# 98
Моето чело се изпъна за около 10-14 дни след процедурата, от вторник до сега е рано да се види резултат.
Ботокс е марка (на Вистабел), на ботулинов токсин, няма марки ботокс. За единица-не съм сигурна, аз платих 200лв за зона.

Цитат
:
АТА дерма

Най-известните търговски марки на пазара са: ВОТОХ® 100U ALLERGAN – Ireland, VISTABEL® 50U ALLERGAN, регистриран в България, Dysport® 500U IPSEN, регистриран в България. Преди да проведете процедура, задължително се информирайте за дали лекарят има сертификат за преминат курс за инжектиране на ботулинов токсин.  ,,

# 99

Цитат
:
АТА дерма

Най-известните търговски марки на пазара са: ВОТОХ® 100U ALLERGAN – Ireland, VISTABEL® 50U ALLERGAN, регистриран в България, Dysport® 500U IPSEN, регистриран в България. Преди да проведете процедура, задължително се информирайте за дали лекарят има сертификат за преминат курс за инжектиране на ботулинов токсин.  ,,
Именно! Ботулинов разтвор е разтворът, който се инжектира.БОТОКС е търговска марка, това е наименованието.
Няма марки ботокс, както е казала NiaV.

# 100
Но молекулното тегло на Диспорт и Вистабел е различно и всъщност ако слагаш 25 ед. Вистабел по принцип, от Диспорт трябва да се сложат 2-3 пъти повече, независимо, че типът ботулинов токсин е един и същ, нали така ?

# 101
Дами, коментирали ли сте поставянето на хиалурон в устните с инжектор пен, каквато реклама ми излезе сега, за да знам дали да чета назад или направо да питам за мнения и впечатления за ефикасността?

Тотална глупост. Измислили са си го хората, които нямат правото и знанието да поставят инжекции... Така се води козметична процедура, а не естетична. Не си давайте парите за подобен род интервенции... Мое мнение.

# 102
  • в 1001-та нощ
Момичета, тези от Вас които разчитат на отговор в лично съобщение, моля проверявайте дали пощенските  Ви кутии не са препълнени. Поизпразнете ги, и пишете отново.

Безкрайно неприятно е да отделяш от времето си - да пишеш персонален отговор на някого, и накрая когато трябва да го изпратиш, да се окаже невъзможно, защото пощенската му кутия е пълна.

# 103

Тотална глупост. Измислили са си го хората, които нямат правото и знанието да поставят инжекции... Така се води козметична процедура, а не естетична. Не си давайте парите за подобен род интервенции... Мое мнение.

Това беше полезно, защото всички обяснения как е без болка, без игли и без странични ефекти, като образуването на топчета и спукани капиляри, наистина звучеше твърде добре.

# 104

И аз мисля така. Как без инжектиране ще се увеличат устни? С гърдите е същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт