Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 537
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Днес, при д-р Чолакова-устни,.0.8, Белотеро, малко корекция на филър под очи(добавихме още около 0.2), две три боцвания ботокс. Много лека ръка, подвърждавам за втори път!
 Резултатите: за сега един малък хематом на горна устна, още съвсем леееко са пО( не искам да спадат!), знам си, че правя хематоми, но не е като миналия път при друга-синини и над устна. Устните- ако не се променят много след това-убийствени! Както аз ги исках! Със запазени и подчертани горни ръбчета, форма супер. Твърд е филъра, но на мен това ми харесва,.умувахме и за Волбела, но това е ок, дано, дано се запази!

под очите филъра....няма мн ефект, аз имам доста хлътнало, по-нагоре, но д-р ката не боцка там. Ботокса пО ова, в смиаъл хвана ме,, но в резултат на ботокса във  вътрешните ъгълчета на очите кожата сякаш.се събира

# 226
  • в 1001-та нощ
...
 под очите филъра....няма мн ефект, аз имам доста хлътнало, по-нагоре, но д-р ката не боцка там. ...

Така е, слага се над скулата и следва да избута твоята тъкан нагоре. При мен док мислеше да сложи под 1 мл, но в  крайна сметка сложи всичко, и се избута твърде много, особено във вътрешната част към носа. Естествено не се забелязва от другите (и според нея е перфектно), но аз си го виждам и го намирам за прекалено. Нямах голямо хлътване, повече имах нужда от хидратация, но здраве да е, не се ядосвам.

# 227
Бях писала в края на предишната тема, че ми предстои да освежа устните си. Този път се спрях на Мануела Георгиева. На консултацията се спряхме на Теосиал РХА2, но в крайна сметка в деня на працедурата реши да ми сложи Теосиал Кис и то съвсем малко 0,3мл за освежаване и оправяне на симетрията. Много лека ръка, много внимателен подход и изключително чувство за естетика. Доволна съм от резултата. Май най-накрая намерих моя си специалист 😋

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 12:14 от bonibon_

# 228
  • София
bomibon_,страхотни са!Честито! bouquet
И зъбите ти са прекрасни!Фасети ли са?Къде са правени?

# 229
bonibon_, прекрасни устни и усмивка.

# 230
  • София
И аз мога само комплимент да направя Simple Smile От това,което се вижда,изглеждате изключително красива Simple Smile

# 231
Здравейте! Вчера сложих 1 мл филър Филорга разпределен основно в назобиал и много малко в устни за освежаване. Последно слагах преди почти две години Теосиал в устни и все още стои. Не знам колко ще бъде траен Филоргата, но първото ми впечатление е много добро. Слагала съм Теосиал кисс и динамичния при три различни лекарки преди, две от които добри специалистки (за Плевен иде реч), но винаги усещах филъра на пипане, като твърди участъци, дори и след време. Визуално беше ок, но като усещане аз си ги усещах, знаете какво имам предвид. С Филорга това го няма. Има една цялостна плътност, не се различава мястото на боцкане, някакси изцяло запълнено и плътно. Чудесно усещане. Дано и да в траен, защото Теосиала ми държи по много на мен. Е, носех и на повече материал, но другия път като се опарича Blush . След седмица ще правя процедура с ай пи ел. Според лекарката, която отдавна работи с Филорга, тя не се повлиява от апаратните процедури и не изчезва. Ще видим.... Хубав ден!

# 232
bonibon_, а къде е тази лекарка?

# 233
  • Пловдив
bonibon_, отличен резултат, много хубави устни, красива форма. Да попитам дали си слагала филър в скулите и брадичката? Много добре изглеждат!

# 234
Bonibon_, чудесни устни имаш. Предполагам обаче, че истинските ти устни също са хубави.
4о4оlina, би ли споделила от кои лекари в Плевен си доволна и каква е цената?

# 235
4о4оlina, би ли споделила от кои лекари в Плевен си доволна и каква е цената?
Последно бях при д-р Недушева. Цена 400 лв. 1 мл Теосиал от този с лидокаин - устни 0,6 и останалото в назобиал.  Прави ми контур и след месец ми се появи онова патешкото над устните и още стои - почти 2 години. Преди това 2 пъти при нея и супер доволна, естет е. При Хайдудова 1 път. Има сайт и цени. Следя и страницата във фейсбук и там има снимки на пациентки с чудесни резултати. А аз слагах вчера при една докторка, която до месец отваря нов  кабинет след кратка пауза. Сега прави стари пациентки и приятелки.

# 236
  • На топло в неговото сърце.
Бонибон страхотен резултат,великолепни устни!

# 237
Аз имам приятелка, която също си слага филър на Филорга в устните и казва, че не го усеща, но за съжаление и го слага козметичка и не смея да рискувам. Знаете ли някой в София да работи устни с този филър?

# 238
Благодаря на всички ви!

Нямам фасети! Моите зъби са, но са избелвани доста пъти. Скули и брадичка също не съм правила.

Др Георгиева работи в Пловдив, но идва в София 1 път на 2 седмици. За първи път се правя при нея и останах доволна. Консултацията ми беше преди 2 седмици и беше подробна и безплатна. Подходът й не е да сложи много и да ти вземе парите, а да направи най-доброто за симетрията на лицето.

Мога да дам координати на лични, ако някой се интересува, за да не става реклама тук.

Колкото до плътността на филъра- трудно ще ми е да преценя,  понеже имам стари "поражения" от Перфекта и ако тръгна да напипвам си ги усещам. Обмислям даже да изчакам още половин година и да разградя всичко само и само да се махнат, понеже от само себе си вече 3-та година не успяват 😵

# 239
Благодаря на всички ви!

Нямам фасети! Моите зъби са, но са избелвани доста пъти. Скули и брадичка също не съм правила.

Др Георгиева работи в Пловдив, но идва в София 1 път на 2 седмици. За първи път се правя при нея и останах доволна. Консултацията ми беше преди 2 седмици и беше подробна и безплатна. Подходът й не е да сложи много и да ти вземе парите, а да направи най-доброто за симетрията на лицето.

Мога да дам координати на лични, ако някой се интересува, за да не става реклама тук.

Колкото до плътността на филъра- трудно ще ми е да преценя,  понеже имам стари "поражения" от Перфекта и ако тръгна да напипвам си ги усещам. Обмислям даже да изчакам още половин година и да разградя всичко само и само да се махнат, понеже от само себе си вече 3-та година не успяват 😵
Интересувам се от избелване то на зъби, даже бях записала час и после го отложим. Може ли да споделиш, ти какво избелване си правила, колко време след това се губи ефекта?

Общи условия

Активация на акаунт