Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 519
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Dete2, в предишната тема бях писала мн подробно- виж на стр 47, мнение #700. Продължителността на ефекта е индивидуална, но поне 3 години би трябвало да има видим резултат.
Ако имаш още въпроси, на разположение съм на лични 😊

# 241
  • Пловдив

Др Георгиева работи в Пловдив, но идва в София 1 път на 2 седмици. За първи път се правя при нея и останах доволна. Консултацията ми беше преди 2 седмици и беше подробна и безплатна. Подходът й не е да сложи много и да ти вземе парите, а да направи най-доброто за симетрията на лицето.

За д-р Мануела Георгиева ли става въпрос, стоматолог?

# 242

Др Георгиева работи в Пловдив, но идва в София 1 път на 2 седмици. За първи път се правя при нея и останах доволна. Консултацията ми беше преди 2 седмици и беше подробна и безплатна. Подходът й не е да сложи много и да ти вземе парите, а да направи най-доброто за симетрията на лицето.

Да, стоматолог.

Понеже съм Тома Неверни, на консултацията много държах да разбера защо и как практикува естетичните процедури - има доста сертификати от обучения в Израел, отделно на всички филъри, с които работи (но това не го броя, защото всеки, който ходи на брандови обучения, получава сертификат).
Аз се доверих на квалификациите от Израел и обученията на руски техники. Преди бях питала в темата дали знаете за специалист в БГ, който прави един особен вид контур на горна устна, който следях в работата на една украинка в Инстаграм. Сега на мен ми направиха точно такава "чупка" и съм доволна Simple Smile)))

# 243
  • Пловдив

Да, стоматолог.

Понеже съм Тома Неверни, на консултацията много държах да разбера защо и как практикува естетичните процедури - има доста сертификати от обучения в Израел, отделно на всички филъри, с които работи (но това не го броя, защото всеки, който ходи на брандови обучения, получава сертификат).
Аз се доверих на квалификациите от Израел и обученията на руски техники. Преди бях питала в темата дали знаете за специалист в БГ, който прави един особен вид контур на горна устна, който следях в работата на една украинка в Инстаграм. Сега на мен ми направиха точно такава "чупка" и съм доволна Simple Smile)))

Аз правя устните си също при стоматолог и съм доволна, за мен това е плюс. Исках да съм сигурна, че за една и съща доктор Георгиева пишем Simple Smile. Тази "чупка" при твоята горна устна е станала убийствено добре, много ми харесва. Разгледах снимки в ФБ на други устни, но там нищо не ме превлече работата и. bonibon_ ако не е много нахално може ли снимка на устните ти преди процедурата при М. Георгиева, ще ми е много полезно. Харесвам устните си в момента, но ако мога да се сдобия с тази чупка в горната устна, не бих отказала Simple Smile. Също така, ми харесва как са повдигнати ъгълчетата на устните, работено ли е там?

# 244
Работено е за "отваряне на връхчетата" оправяне на асиметрия от лявата страна. И отляво ми е правено връхче, понеже имам нещо като бемчица-връхче от дясно. И отгоре на чупката. Пак казвам общо количество 0.3мл, не очаквайте велики разлики 🤷‍♀️

# 245
  • Varna
Здравейте,момичета исках да попитам какво представлява тези процедури за склуптуриране на лицето.Забелявам го във все повече известни лица.Не коментирам,веждите,носа и устните,а самата промяна на лицето,която виждам и в Николета Лозанова,Златка Райкова,Тита,Галена и т.н. Някой запознат ли е с тази процедура и кои са добрите специалисти.[/img]

# 246
  • до морето
Да и аз забелязвам същото, относно лицата на известните дами. Гледах, че Енчев прави някаква нова процедура с която се премахва обема в долната част, изрязват се мазнините. Следя..

# 247
За Моника Валериева знам, че си скулптурира лицето с филъри. Аз също пробвах първата седмица ефекта беше много видим, но после доста спадна и сега почти не се забелязва( може би става с натрупване, както при устните)

# 248
  • София
От преди нова година гледам,че Дерма акт са пуснали промопакети с различни процедури и филъри на страхотни цени. Някой закупувал ли е,има ли нещо подвеждащо ?

# 249
От преди нова година гледам,че Дерма акт са пуснали промопакети с различни процедури и филъри на страхотни цени. Някой закупувал ли е,има ли нещо подвеждащо ?
Не, те постоянно имат такива промоционални пакети.Аз и много мои приятелки ходим там.

# 250
Днес, при д-р Чолакова-устни,.0.8, Белотеро, малко корекция на филър под очи(добавихме още около 0.2), две три боцвания ботокс. Много лека ръка, подвърждавам за втори път!
 Резултатите: за сега един малък хематом на горна устна, още съвсем леееко са пО( не искам да спадат!), знам си, че правя хематоми, но не е като миналия път при друга-синини и над устна. Устните- ако не се променят много след това-убийствени! Както аз ги исках! Със запазени и подчертани горни ръбчета, форма супер. Твърд е филъра, но на мен това ми харесва,.умувахме и за Волбела, но това е ок, дано, дано се запази!

под очите филъра....няма мн ефект, аз имам доста хлътнало, по-нагоре, но д-р ката не боцка там. Ботокса пО ова, в смиаъл хвана ме,, но в резултат на ботокса във  вътрешните ъгълчета на очите кожата сякаш.се събира

На 02 /събота/ следобяд и аз бях при д-р Чолакова за втория Радиес. Първият ми го постави през окгомври м.г.за контуриране на лицето.Бях доста скептично настроена, но й се доверявам от 9 години/не само, защото ми е съименичка Wink / Невероятен резултат, разбира се дойде към втория месец.Точно тжва, което исках Вече съм луд фен на този продукт

# 251
Днес, при д-р Чолакова-устни,.0.8, Белотеро, малко корекция на филър под очи(добавихме още около 0.2), две три боцвания ботокс. Много лека ръка, подвърждавам за втори път!
 Резултатите: за сега един малък хематом на горна устна, още съвсем леееко са пО( не искам да спадат!), знам си, че правя хематоми, но не е като миналия път при друга-синини и над устна. Устните- ако не се променят много след това-убийствени! Както аз ги исках! Със запазени и подчертани горни ръбчета, форма супер. Твърд е филъра, но на мен това ми харесва,.умувахме и за Волбела, но това е ок, дано, дано се запази!

под очите филъра....няма мн ефект, аз имам доста хлътнало, по-нагоре, но д-р ката не боцка там. Ботокса пО ова, в смиаъл хвана ме,, но в резултат на ботокса във  вътрешните ъгълчета на очите кожата сякаш.се събира

На 02 /събота/ следобяд и аз бях при д-р Чолакова за втория Радиес. Първият ми го постави през окгомври м.г.за контуриране на лицето.Бях доста скептично настроена, но й се доверявам от 9 години/не само, защото ми е съименичка Wink / Невероятен резултат, разбира се дойде към втория месец.Точно тжва, което исках Вече съм луд фен на този продукт

Радиес е невероятен продукт. Имах възможността да посетя няколко семинара извън БГ за Радиес и бях впечатлена. Единствен по рода си! Жалко, че в БГ има специалисти, които не са добре обучени за техниките при поставяне, и пациентите са разочаровани от резултатите.

Честито за новата корекция 😊

# 252
Благодаря от сърце! Така е, да.Щастлива съм, че животът ве срещна с нея още преди 10г.във  Weergans HIGH CARE Center Bulgaria. Има хора, на които веднага се доверяваш.Успех, момичета!

# 253

Радиес е невероятен продукт. Имах възможността да посетя няколко семинара извън БГ за Радиес и бях впечатлена. Единствен по рода си! Жалко, че в БГ има специалисти, които не са добре обучени за техниките при поставяне, и пациентите са разочаровани от резултатите.

Честито за новата корекция 😊

И от мен един + за Радиес .Аз също бях много скептична и уплашена ( заради страничничнте ефекти от неправилно поставяне и лошо приготвяне на разтвора ) .Но от миналата седмица съм него но шията , много добър ефект .Поставен е с канюла , няма синини има лека болезненост в областа на шията .Но ефекта е добър и ще се разгъва във времето .
За мен като цяло новите бяха добри , лицето на деветият месец след поставяне на Anchor е още по - добре и поне там все още спестявам бодене .Има много свеж вид ,здрави скули и хубава линия на долна челюст .

# 254
  • Пловдив
nkv_sz при кой си поставяла Радиес по шията, при д-р Чолакова ли? Какъв ефект гонеше, и какво постигна?

Общи условия

Активация на акаунт