Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 085
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Пак казвам, че има медицински стандарти по всички специалности и бъдещия медицински надзор ако разбере, че някой различен от кожен лекар поставя филъри и ботокс, никакви кетапи и сертификати няма да ги трогнат.
А на пластичните хирурзи не са ли им го включили в стандарта?

# 691
  • Нидерландия
само като информация, да сверим часовниците, ето ценоразпис на една дерматологична клиника тук близо в квартала, работят със филЪРи на Juvederm 1 ml €500,00. Като чели в България излиза все още по изгодно!

[/b]

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 16:58 от Madelief

# 692
Еха, че скъп ФИЛТЪР.
За Инстаграм ли е ?

# 693
  • Варна
Пак казвам, че има медицински стандарти по всички специалности и бъдещия медицински надзор ако разбере, че някой различен от кожен лекар поставя филъри и ботокс, никакви кетапи и сертификати няма да ги трогнат.
Има го, но сметнах, че е логично и няма смисъл да го пиша, а по добре да обърна внимание на другите.

# 694
  • Нидерландия
Еха, че скъп ФИЛТЪР.
За Инстаграм ли е ?

Не, не е само за Инстаграм, разбира се просто от там им влязох на сайта защото ги следя и беше по лесно. 😊🌸 Центъра не е комерсиален, работи със здравните каси по направления, основно за кожни проблеми. Това с филЪРи, ботокс и козметичните процедури е по междудругото ( без здравна каса)
Като цяло тук, поне в моето обкръжение жените не са големи фенки на боцкането като визия и резултат, предпочитат да остаряват естествено и си харесват бръчките🤷‍♀️🤗
Хаха извинявам се... ФилЪР 😁 пиша през телефона и ми излизат предварително редактирани думи а нямам време да доглеждам...

Последна редакция: пт, 01 мар 2019, 17:26 от Madelief

# 695
Здравейте 😊
Честита Баба Марта! Да сме бели и червени, здрави и засмени! И без значение на колко години сме да се чувстваме красиви и неустоими 😉
Моля ви, препоръчайте ми добър специалист дерматолог за София или Пловдив! Става въпрос за дерматологичен проблем, а не за естетична корекция.

# 696
ЦветиКо, може би ако конкретизираш поне малко за какъв проблем става въпрос, ще е по-лесно да ти се препоръча специалист.

# 697
ЦветиКо, може би ако конкретизираш поне малко за какъв проблем става въпрос, ще е по-лесно да ти се препоръча специалист.
Специалистите, при които съм ходила до сега казват, че е себореен дерматит (на скалпа е), но досега никой от тях не се справил с проблема, а нещата стават все по-сериозни-има вече малко петно, на което косата е окапала въпреки предписаното лечение.
Ще съм много благодарна ако ме насочите към наистина добър специалист!

# 698
Д-р Джалдети.Мога да дам телефон на лични.

# 699
Някой питаше по-назад в темата за д-р Каляшева. Аз я препоръчвам. Два пъти съм си правила устните при нея с малко количество - по 0,5 мл, и изобщо не личи, че са пипани, а са страхотни! Много ми харесва как се получиха.

# 700
Някой питаше по-назад в темата за д-р Каляшева. Аз я препоръчвам. Два пъти съм си правила устните при нея с малко количество - по 0,5 мл, и изобщо не личи, че са пипани, а са страхотни! Много ми харесва как се получиха.
А с какъв филър и какви цени за това количество?Simple Smile

# 701
Д-р Джалдети.Мога да дам телефон на лични.
Ако може да ми изпратите телефона на д-р Джалдети на лични.
Благодаря!

# 702
по дентална медицина също поставят

# 703
Специалистите, при които съм ходила до сега казват, че е себореен дерматит (на скалпа е), но досега никой от тях не се справил с проблема, а нещата стават все по-сериозни-има вече малко петно, на което косата е окапала въпреки предписаното лечение.
Ще съм много благодарна ако ме насочите към наистина добър специалист!

# 704
Аз Ви препоръчвам Д-Р.Мариела Хитова Евродерма се казва клиниката в която работи!На мен преди години ми беше окапала коса на две места до голи петна(много страшно)до гола глава чак.Бяха голями колкото 2лв.(железна монета)а тази жена ме спаси.Много съм доволна.Оказа се от стрес.Препоръчвам я!Много добър специалист.Вижте я в Гугъл.Успех Ви желая😉

Общи условия

Активация на акаунт