Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 448
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
foxy-the infant prodigy, "в косата на слепоочията" с каква цел се слага, в смисъл придърпва вежди или опъва околоочния? Не ме бодоха там, май само там де... Laughing

# 361
момичета има ли полза от Ултразвуковият фейслифт Doublo-S ?

# 362
Някой скоро да си е правил RF или HIFU? Козметичката ми предложи да си избера една от тези процедури, защото били препоръчителни за мен, но все още търся инфо от някой който си ги е правил Simple Smile

# 363
  • Пловдив
Цитат на:  link=topic=1089136.msg38203535#msg38203535 date=1549889510
Здравейте, момичета! Simple Smile Кои според вас са подходящите процедури за мазна кожа - разширени пори, омазняване, черни точки?
Хидрафейшъл, ако се прави редовно, прави чудеса с кожата. Поне при мен беше така. Кожата ми е склонна към омазнявате, особено в Т-зоната (най-вече челото), много реактивна, лесно се дехидратира, и с пори. Преди правех епизодично процедурата, реших обаче да я направя по протокол, и тогава видях ефект - свежа кожа, свити пори, чиста, и с по-малко омазняване. Сега гледам да я правя всеки месец, пропусна ли и станат ли два месеца, кожата вече изглежда кофти, или аз просто свикнах да я вижда по-хубава.
mamaden
И аз да питам къде ходиш  Grinning Въпреки,че и сегашната козметичка има ама се казва воден вакуум/водно дермабразио.Същото е нали?
Водя тийна на такова почистване за черните точки,обаче все остава по нещо неизсмукано  Rolling Eyes

# 364
foxy-the infant prodigy, "в косата на слепоочията" с каква цел се слага, в смисъл придърпва вежди или опъва околоочния? Не ме бодоха там, май само там де... Laughing

Ами не знам подробности, предполагам, че обира свличането на клепачите и веждите, че при мен е много. Той си чертае всеки път едни схеми, не боде, там където предния път е бол. Питаше ме първия път дали си спомням къде е бодено и по колко единици. След като разясних, че не е подновяван близо три години, отсече, че ще работи по неговия протокол и толкова. Около две седмици след първия път имах нужда от малко корекция на гневната бръчка, този път нямам. Направо ще слагам филъра.

# 365
Благодаря много Simple Smile, и ще изнахалствам с още един въпрос - не е подновяван близо 3г.(! Open Mouth), а преди това колко слагания е имало?
Ако си споделяла преди, се извинявам, трудно ми е да следя за всеки потребител кой, какво, кога...

# 366
София, толкова си  млада и хубава, не се разваляй зорлем! Нямаш нужда от нищо, не си пипай лицето, само можеш да развалиш даденото ти! Има време като дойдат 40-те мило и драго ще даваш за свежестта, която имаш сега. С най- добри чувства ти го казвам.

# 367
Да, забравих да отбележа - София, красавице, не си пипай устните поне в следващите 3г., сериозно! WinkSimple Smile

# 368
  • На топло в неговото сърце.
Здравейте,
дали някоя от вас е ходила и има мнение за Кликика в Истанбул - estethica?

Моля, за отзив.
Благодаря,

+1

# 369
И леко да си сверя часовника Simple Smile, вас предупреждават ли след попълване на устни да не се целувате страстно в следващите ненамси колко часа? Е, при трима съм била досега, все това повтарят. Абе, какво целуване, аз пари съм давала за тези устни, се пак! Stuck Out Tongue Closed EyesДа не говорим, колко ми е мерак с отока...

# 370
Абе, какво целуване, аз пари съм давала за тези устни, се пак! Stuck Out Tongue Closed EyesДа не говорим, колко ми е мерак с отока...
Joy Joy Joy

# 371
Jacklin, Ik, благодаря Ви! Sharpy, не мисля че устните ми изглеждат като на Мария, та нейните са криви от всякъде. С моите нямам такъв проблем.

# 372
Sofiya8, много хубаво момиче си! Simple Smile

Последна редакция: чт, 14 фев 2019, 06:10 от Палечк@

# 373
  • София
Jacklin, Ik, благодаря Ви! Sharpy, не мисля че устните ми изглеждат като на Мария, та нейните са криви от всякъде. С моите нямам такъв проблем.

Проблемът не е дали са криви или не, а че си прекалила и почти си докарала нейния вид.

# 374
  • София
На Мария е силикон и няма нищо общо с устните на София.Не намирам никаква прилика.

Общи условия

Активация на акаунт