Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 346
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • Varna
При мен са минали 9 месеца от както спрях да кърмя, още се отделя секрет. Другият месец ми е операцията, никой не ми е казал, че не може.

# 451
Моля, някой да сподели след операция на бюста дали е имал подуване на корема, чувствам се подута като балон, талията ми съвсем е изчезнала. Операцията беше тези дни. Има ли връзка?
Нормално е да. Аз също бях като бременна. Всички ми казваха, че съм много надебеляла след операцията 😀 Но след седмица някъде отмина. Simple Smile

# 452
Здравейте момичета! Чета последните 3-4 теми. Интересува ме поставяне на филър в устните. От Стара Загора съм. Ако имате наблюдения на някой, който би се справил тук или в околностите ще съм благодарна да споделите. За първи път ще ми е и затова искам да прочета повече и да се информирам. Насочила съм се към д-р Панайотова, която работи с Априлин и една доста добра дама, работеща с Филорга, която за съжаление не е лекар. Прилагам и снимка и бих се радвала да ме посъветвате колко мл да сложа. Страх ме е да не стане прекалено, затова засега съм се насочила към 0,5 мл, но не и към конкретен филър.
Според мен 0.5 е прекалено малко в случая и след спадане на отока няма да има почти никаква, да не кажа и никаква. За да се изравни симетрията между горна и долна устна ще трябва по-голямо количество. Най-добре си избери филър, които има половинки и ако толкова се съмняваш, че 1мл ще бъде много помоли доктора да ти сложи 0.5 и ако прецениш, че не е достстъчно тогава да ти сложи и другата половинка. Simple Smile

# 453
m0rti6a666, много си хубава!

# 454
Може би първоначално 0.5 ако се притесняваш, да не е много и след седмица две отново може другата част, аз така направих.

# 455
Моля, някой да сподели след операция на бюста дали е имал подуване на корема, чувствам се подута като балон, талията ми съвсем е изчезнала. Операцията беше тези дни. Има ли връзка?
Нормално е да. Аз също бях като бременна. Всички ми казваха, че съм много надебеляла след операцията 😀 Но след седмица някъде отмина. Simple Smile

И аз съм така много надута, дори се шегувам, че с големите цицки идва и големия корем да могат да се подпират.

# 456
Д-р Ванеска добър избор ли е за поставяне на ботокс за първи път? Препоръчаха ми Каляшева, но разгледах Инстаграма й и не ми допадат корекциите, които прави, нито тя самата.

# 457
И според мен 0.5мл. е много малко, да не кажа нищо. Аз имам 2мл. в разстояние от 4 месеца и пак няма кой знае каква разлика, по-напред съм качила мой колаж.

# 458
  • Пловдив
Може би първоначално 0.5 ако се притесняваш, да не е много и след седмица две отново може другата част, аз така направих.
Напълно подкрепям написаното. m0rti6a666. Винаги може да добавиш, ако след 2-3 седмици решиш, че сложеното количество не ти е достатъчно. Аз започнах така, с много малко количество от страх да не заприличам на поп-фолк певица...сложих 0,4мл. След два месеца още малко, след още два пак малко. Т. е първата ампула е разделих на три инжектирания. Не съжалявам, никой около мен не разбра, че устните са ми правени, но пък всички отбелязваха "някакво разхубавяване Simple Smile". След това имам още слагания, но отново не повече от 0,5 - 0,6мл. Миналата седмица по повод едни разговори за лидокаин в къщи, синът ми (12г.) с изненада разбра, че съм си правила устните. Това ми е била целта, хубави устни, но корекцията да не се вижда. Мъж ме е питал, дали устните са ми природно хубави или са правени. За мен и докторката която ги прави, това беше комплимент за добре свършена работа.
m0rti6a666 устните ти със сигурност ще поемат по-голямо количество от 0,5мл., тънки са, но аз бих слагала постепенно.

# 459
При кого сте ги правила?

# 460
  • Стара Загора
m0rti6a666, много си хубава!
Благодаря ти много😊

# 461
  • Стара Загора
Ще послушам съвета ви. А вие с какви филъри сте? Четох,че от теосиал кис има топчета, а перфекта е доста твърд. Ида, бе съм видяла сякаш колаж. Ще се радвам ако пак споделиш.

# 462
Аз бях с теосиал кис, нямах топчета, но смених лекаря и новия ми сложи Apriline, много повече ми харесва, мек е. Когато се наложи пак от него ще сложа.

# 463
Ще споделиш ли при кой лекар Simple Smile

# 464
  • Стара Загора
Аз бях с теосиал кис, нямах топчета, но смених лекаря и новия ми сложи Apriline, много повече ми харесва, мек е. Когато се наложи пак от него ще сложа.
Тук в града има лекар, работещ с Априлин. Много добре стоят устните, които съм виждала. Много се чудя. Не знам на кой филър да се спра и ми е голяма каша.

Общи условия

Активация на акаунт