Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
За Венска аз бях звъняла миналия май месец, без изискване за специален ден от седмицата, и ми казаха, че има свободни дати чак след около два месеца. Миналия месец като звънях попитах за свободен час само в петъчни дни и ми дадоха дори няколко варианта за  след само две седмици. Струва ми се, че зависи от сезона - май месец има балове, след това цяло лято сватби... може би тогава е по-натоварено и повече се чака, само така си го обяснявам.

# 496
Ида, може ли линк, бих желала да прочета за рисковете и вредата? Също и да кажеш кой е този филм, ако е удобно.

# 497
Ида, може ли линк, бих желала да прочета за рисковете и вредата? Също и да кажеш кой е този филм, ако е удобно.

Да, няма проблем.
https://www.facebook.com/groups/Healingbreastimplantillness/
Това е фейсбук групата.

Филмът се казва The Bleeding Edge на Netflix.
https://www.netflix.com/be-en/title/80170862?preventIntent=true

# 498
  • София
Е не,че нещо,ясно ми е,че за всяко нещо има за и против и има пострадали,но е нормално,когато си в група за пострадали да виждаш много такива Simple Smile

# 499
Е не,че нещо,ясно ми е,че за всяко нещо има за и против и има пострадали,но е нормално,когато си в група за пострадали да виждаш много такива Simple Smile
То за всички е ясно това. Въпросът е да си премериш на личния кантар плюсовете и минусите, и да решиш, да се подлагаш ли на такава операция, или не. Защото всяка една от нас може да попадне в същата тази група.

Последна редакция: вт, 19 фев 2019, 23:01 от sharpy

# 500
Така е-вероятност да си докараш нещо я има от всичко и винаги.Това ми го каза и Денкова преди няколко години. В страни от естетическата тема,аз самата имам личен пример и собствен опит за това как нещата се случват,въпреки всикчо.
Sharpy е права-ако си в група за потърпевши,ще четеш само за това.
Решението-четеш за плюсове и минуси и сама си взимаш решението и си носиш отговорността от него.Нищо чисто на 100% няма,все от нещо трябв ада се умре:-) Сори,ако на някой му звучи не добре

# 501
Аз никого не агитирам против силиконови импланти. Отговорих на въпрос коя е страницата и кой е филма. Аз съм чела достатъчно и за себе си съм взела решението, че не ми се рискува. Защото когато се случи на теб, вече не е просто страница с пострадали, а е твоята лична история. А здравето ми е нещо, с което не съм си играла никога.
Ще видя лятото дали ще ме огрее за трансфер на мазнини, ако ли не, ще си стоя плоска, не е голяма драма.

# 502
Не мисля,че някой агитира някого в тази тема,спокойно.Изказват се мения.
Това,което ми казват лекарите е,че съм проценти.Това е истината-взимаш решения и се надяваш да си от другата страна.Не ща да разводнявам темата-ясно е,че решения се взимат трудно. И в крайна сметка си е късмет- при мен уж едни от най-добрите и лекари и импланти и 2 месеца след като всичко мина,ги нарочиха за опасни..
Това със сериозните интервенции не е като да си смениш цвета на косата  Simple Smile
Успех на всички!

# 503
  • София
Как си избрахте лекарите, при които отидохте? Мен също това ме вълнува. Изобщо как протича посещението- първо консултация и те ли ви препоръчват колко слагате и какъв филър да ползвате или вие сте наясно преди това?
Тъй като Butterfly90 ти е отговорила изчерпателно, аз само ще допълня : ако имаш приятелка/позната правила  някъде устни да я питаш при кого.  Flowers Bouquet

Аз никого не агитирам против силиконови импланти.

Мисля, че всички сме наясно. Flowers Bouquet

# 504
И според мен 0.5мл. е много малко, да не кажа нищо. Аз имам 2мл. в разстояние от 4 месеца и пак няма кой знае каква разлика, по-напред съм качила мой колаж.

Напълно съгласна, същото е и при мен.

# 505
Ще послушам съвета ви. А вие с какви филъри сте? Четох,че от теосиал кис има топчета, а перфекта е доста твърд. Ида, бе съм видяла сякаш колаж. Ще се радвам ако пак споделиш.

Жуведерм Волифт - без топчета, без уплатнени зони. Лично при мен.

# 506
Ида, благодаря за отговора!

# 507
  • Plovdiv
Момичета аз си запазих час за консултация при Желев. След него ще запазя при още един двама, много съм боса в темата и ме и итересуват хиляди неща. Консултацоята ми е утре и ще споделя мнение после. Толкова неща изчетох, че вече незнам какво точно да питам ...
Cristaline, мина ли прегледа? Какви са ти пречатленията? Насочила съм се към същият доктор за импланти, ще ми е полезно мнението ти. Коментирахте ли, марки, количество, цени, престой в болницата, възстановителен период?

Да мина прегледа. Доктора е голям образ, спукахме се от смях, пускаше смешка след смешка. Цената в момента е 3500евро + 200лв изследвания и около 50лв за сутиен. Стоиш един ден в болницата. Доста говорихме . Определено ми хареса доктора. Работи с ментор защото алерган не са получи разрешение да се използват в Европа .  Измери ме и каза, че 375/410 в този диапазон е най добре да сложим. Пошегувах се и го попитах какво ще стане ако се запъна и искам х600 и той ми каза, че ще ме изгони 😁

# 508
Моля ви някоя ако е била в Турция за уголемяване на бюст да каже доктор ,цени ?
За България навсякъде Ильо Стоянов ми препоръчват но за него много се чака ...

# 509
  • Пловдив
Cristaline, много благодаря за споделеното. Докторът оперира в болницата до градската градина нали, на ул. Велико Търново?

Общи условия

Активация на акаунт