Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 26 тема

• 105 104
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,
колежка ми препоръча д-р Йорданова (която работи в София и Бургас).
Но тя е ходила при нея поради проблемно акне.
Дали е добра в поставянето на филъри?

# 676
д-р Чолакова, Пловдив

# 677
Може ли да ми кажете добър дерматолог в Пловдив, който работи с Filorga? Някой беше писал в назад в темите,  но не намирам коментара!

# 678
Аврамова -стоматолог.

# 679
Здравйте , някой може ли да каже мнение за Д-р Дингилева. Как се справя с поставянето на филъри?

# 680
Здравйте , някой може ли да каже мнение за Д-р Дингилева. Как се справя с поставянето на филъри?

За филъри не мога да се включа, но имам една ужасна мезотерапия при нея. Направи ми я два дни преди семейно тържество, като каза, че ще съм най-хубавава.. Mr. Green. Е бях с ужасни хематоми и купища грим. Wink Добре , че тук в темата момичетата ми казаха с какво да мажа. после четох, че не са прави подобна процедура толкова близо до очаквано събитие и  Дингилева е трябвало да е наясно, а тя направо ме дезинформира.
Имайки предвид това, както и цялостната обстановка в кабинета и филърите, които предлага, аз не бих й се доверила. Peace

# 681
  • Пловдив
Кажете добър специалист за Пловдив.Искам да направя консултация за наколко корекции и понеже ще ми е за първи път не знам на къде да се насоча.
Д-р Ива Стойлова - Дермавист. Често пътува, и понякога може да се наложи да се поизчака за удобен час.

# 682
  • Варна
Момичета, имайте предвид, че в бг право да слагат филъри и ботокс имат само лекари със специалност кожни. Знам, че това го правят и зъболекари, и очни, дори унг, но по закон те нямат право. Имайте едно наум.

# 683
Момичета, имайте предвид, че в бг право да слагат филъри и ботокс имат само лекари със специалност кожни. Знам, че това го правят и зъболекари, и очни, дори унг, но по закон те нямат право. Имайте едно наум.
Може ли да цитираш според кой закон?

# 684
  • Варна
Стандартите по изброените специалности.

# 685
Стандартите по изброените специалности.
Няма такова нещо, още повече пък,  закон. Ходят си по обучения и семинари и си слагат, което не казвам, че е правилно.

# 686
  • при Arctic Monkeys
Кой има дава тогава и защо, сертификати?  Слагала съм ботокс при стоматолог във Варна - Людмила Колева, няма да повторя, но това е  друга тема🙂

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 21:51 от karmacoma

# 687
  • Варна
Пак казвам, че има медицински стандарти по всички специалности и бъдещия медицински надзор ако разбере, че някой различен от кожен лекар поставя филъри и ботокс, никакви кетапи и сертификати няма да ги трогнат.
Въпросните стандарти ги има както в сайта на МЗ, така и в сайта на одита, нищо, че се нуждаят от малко актуализация.
Който не вярва, всички те са достъпни за четене.
Наредбите за утвърждаване на стандартите са издадени на основание на член 6 от ЗЛЗ и това ги пише в началото на всяка една Наредба. Те са Закона!

Последна редакция: чт, 28 фев 2019, 21:42 от missNoir

# 688
За Пловдив  съм доволна от Д-р Ива Стоилова.

# 689
Момичета,някой да е пробвал лазера за ресърфисинг в Белисимоклиник?Дали е по-добър от този в Хил?Ще се радвам на мнение!!!

Общи условия

Активация на акаунт