Звездни компромати - 395

• 81 973
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Много странни фобии. Накрая ще излезе,  че всички известни личности имат фобии. 😃
Наистина само се правят на интересни.

# 31
Коментарът на Паскалева:
Скрит текст:
Хм .. стоя и размишлявам над нещо.
Скоро разбрах за едни нови и явно доста модни награждавания. Не знам за коя поред година се прави грандиозно парти и се раздават награди в различни измислени категории.
Зачитайки се в тях виждам категории от сорта на : "Двойка на годината", "Инфлуенсър на годината" и стигам до "Майка на годината". Така .. подминавам всички забавнички награждавания, които ние сами си измисляме през годините, за да разнообразяваме скучното си ежедневие и да си повдигаме самочувствието, като се наричаме "Мъж на годината" и "Жена на годината", но да има категория "Майка на годината" .. това е просто нелепо. Та какво за Бога означава да те наградят в категория "Майка на годината". Кой и как определя коя от всички тези жени е майка на годината. Какъв е точния критерий, за да бъде отличена някоя с този безценен приз. Коя сменя най-добре памперси? Коя знае най-много детски песнички? ..
Няма нищо лошо да си мислим, че по този начин се доближаваме до Оскарите или Златните Глобуси например , но някак всичко си има граници.
С още по-голямо учудване разбирам, че моето име и то без да бъде искано съгласие от мен е било включено във въпросната категория "Майка на годината". Чудя се да се смея ли или да плача.
Да сложиш имената на 4-5 млади популярни в сферите си майки и да ги поставиш едва ли не в конкуренция - "коя видиш ли ти ще бъде удостоена с приза" е просто подигравка.
Скъпи креативни създатели на това безумие :
Майка на годината, на десетилетието и на века е всяка една жена, която е дръзнала да износи детето си, да го роди и/или да го отгледа и да възпита един достоен човек на нашето общество.
А ако искате един истински и добър пример за "Майки на годината/хилядолетието", то погледнете на жълтите павета. Точно там до вчера бяха майките на деца с увреждания. Всички те, които въпреки проблемите, въпреки финансовите затруднения, въпреки мъката, грубите подмятания, натиска от системата и какво ли още не, гледат децата си със сетни сили и отказват да ги оставят на произвола на съдбата - ето това е добър пример за "Майка на годината".
Съветвам ви, ако друга година искате да провеждате подобни събития, то първо да се допитвате до мнението на номинираните в конкретните категории и второ да се ограничите до “Резил на годината” и "Кифла на годината". А най-добре, ако се чудите къде да пръснете парите си за безумни награждавания, прически, брокат и рокли, то ги дайте на някой дом за деца, на някоя баба, която не може да си плати тока, на приюта за животни, за измазване на някое училище или храм .. просто предложения 'for free'!
Изпитвам срам от това, че съм била замесена по някакъв начин в такава пошлост и то без дори да подозирам.
Бъдете здрави и .. мислещи!

С уважение
Ралица Паскалева

# 32
Браво на Паскалева.
Благодаря за темата, да им имам фобиите на ДзвИздитИ.

# 33
  • София
Наистина много добре написано от Паскалева.
Сега жълтурите дето копират от тук,да вземат да го разпостранят,защото си заслужава да бъде прочетено  и желаещите за призове, да се напънат да дават за добри каузи,не за брокати.

# 34
Тя напоследък доста се заяжда( предполагам с право) за авторски права, за орязване и интерпретиране на интервюта и изказвания, та не знам дали пишман журналистите ще я копират. Па и ще им е сложно, по-добре "новини" и мисли като Джугани и Тоца

# 35
Аз много харесвам Ралица . С майка ѝ нещо не се бяхме спогодили в един момент, но това е друг въпрос.
И кой взе майка на годината? Гери Малкоданска. Как разбраха реално, че тя заслужава повече от другите?

Снахата на Халваджиян
https://www.instagram.com/p/Bs-eEM4hnjR/?utm_source=ig_share_she … shid=kp26rv19k6lz

# 36
Ралица ми е приятна само на снимки. Хубаво го е написала, но на живо е гръмогласна и говори като латерна..Груба ми е, въпреки нежния си вид.

Странно ми е как некви тетки тренират (или поне се снимат) по фитнесите с професионален грим, лицето контурирано чак. Не се ли потят тия жени?

# 37
Антония е жеУезна просто! Днес е споделила 17 публикации на различни сайтове с новината за бебето. 17!

# 38
Хареса ми и на мен коментарът на Ралица!

А Герито явно си е взела забележка от темата и днес е пуснала стори с бебето:
Скрит текст:

# 39
  • Бургас
С едно палто с косъм ще е досущ като Голямото пиле.

Как се определя майка на годината? Висят им в къщите по 24 часа, за да видят как и колко се грижат за отрочетата ли? Направо падам с тия изсмукани номинации.

А тези фобии - много модерни бре. Ама за Памела съм склонна да вярвам. Често изглежда така все едно не се е докосвала до огледала. А с Джони Деп споделяме обща фобия. Пък ако се намирам до клоун със змия на врата и няколко котки в краката върху 100 метрова скала, пишете ме одрищена до ушите

# 40
Антония е жеУезна просто! Днес е споделила 17 публикации на различни сайтове с новината за бебето. 17!
Е, нали 17 било нейното любимо число Laughing Сигурно е просто суеверна Wink

# 41
Записвам се с Емели Санде, която е отслабнала и се е разхубавила:
https://www.instagram.com/p/BsyRRltHqss/
https://www.instagram.com/p/Bs3HnjeH3p0/
https://www.instagram.com/p/BsGDenEnSVq/

# 42
Julia Roberts
Скрит текст:

# 43
  • Blondeville
Хубав е коментарът на Паскалева. Как може да се измери коя майка е по̀ по̀ най? Може ли да се измери любовта и грижата? И кому е нужна такава категория изобщо...А и отделно не мисля, че качването на снимки на/с бебетата показва нивото на отдаденост. Аз лично не съм фен бебета и деца да се показват постоянно в социалните медии.

# 44
  • Пловдив
Как е възможно организаторите да не я информират, че е номинирана в съответната категория?
Пълна пародия, пълна.

Общи условия

Активация на акаунт