Звездни компромати - 395

• 81 977
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • Mediterraneo
Понякога на Памела мога и да й повярвам, че има фобия от огледала.

# 16
  • Пловдив
Каментара на Ралица Паскалева във FB за майка на годината много ми харесва. Добре ги е наредила 😊

# 17
  • На морето!
Адриана Лима се е разделила с гаджето си, турски писател. Голямата и страстна любов продължила 1 година. Били са хубава двойка.  
Скрит текст:

# 18
  • София
Каментара на Ралица Паскалева във FB за майка на годината много ми харесва. Добре ги е наредила 😊
Може ли и коментара.

# 19
  • Пловдив
Опитах се да го сложа, но днес форума е на различно мнение от моето.

# 20
  • София
Радика, благодаря за темата.
И аз чакам коментара на Паскалева. Който го издири, моля да го копира.

# 21
  • където ми харесва
Сега ми попадна статия, че Енджи Касабие пак е бременна, но този път се криела. Ако е така, пожелавам й този път всичко да е наред.

# 22
В дневника й, от 5 януари е публикацията

# 23
Благодаря за темата. Тая фобия за фъстъченото масло ми е позната. При мен е от октопод. Имам чувството, че ще ми се залепят вендузите за гърлото и няма да мога да го преглътна.
Ел Макферсън
Скрит текст:

# 24
момичето с кучетата- Цвети Петрова, направила се е на нищо в устата.

Тц, това е бивше гадже на собственика на ЧЕХ , а не тази с кучетата.

# 25
  • Rock & Roll feeling ...
Адриана Лима се е разделила с гаджето си, турски писател. Голямата и страстна любов продължила 1 година. Били са хубава двойка.  
Скрит текст:

Много странно. Големи статуси имаше помежду им,голямо нещо.  А като двойка въобще не ми харесваха.  Той сам по себе си  ми е някак инфантилен на визия, не мога да го възприема като мъж, камо ли до нея... до нея тя изглеждаше едра... А Адриана никога не ми е изглеждала едра,въпреки че е висока. Не можех да ги възприема като двойка дълго време. Накрая поразрових малко за него и ми стана интересен характера му,започнах да свиквам с идеята и те взеха,че се разделиха...

Новата песен на Галена. Харесва ми като идея за видое реализация, спрямо посланието.
https://www.youtube.com/watch?v=6ObJbsreLpg

# 26
# 27
Ива Екимова
Скрит текст:

# 28
Крис Браун пак се е проявил и тази сутрин е бил пуснат от ареста,след обвинение в изнасилване.На този му има нещо.Личи си по муцуната.
Наистина ли тези звезди имат такива фобии?От дъвка?От закачалки?

# 29
Много странни фобии. Накрая ще излезе,  че всички известни личности имат фобии. 😃

Общи условия

Активация на акаунт