Звездни компромати - 395

• 82 023
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ама знае Женката как се привлича внимание, а:) Тръгна на неравна война обаче😂😂🤪

# 631
Няма да ни остави на мира. Даже Батинкова се поспря.

# 632
Сега като го забранят сайта със закон и ще трябва да почваме работа 😂😂😂
И на сайта направиха реклама, ако някой не е чувал за него и той ще дойде.

# 633
Няма нищо странно в това човек да търси странично мнение ако му е трудно да вземе решение, дали е сред хората около него или в интернет форум реално няма значение. Ако искаш конкретна информация - питаш директно, ако искаш обективно мнение със сигурност няма да го получиш директно от самата агенция! Това е все едно ресторант да напише: “Защо четете рецензии и оценки за нашата кухня?!? Елате да ни питате и ние директно ще ви кажем колко вкусно готвим!”

Изобщо не знам коя е жената и каква е агенцията и, но се дразня адски много на нелогични изказвания.

# 634
Алисия
Скрит текст:

# 635
Реално колко от известните жени у нас са станали с някакви качества, коя не е стигнала до някъде с помощта на спонсор, някой по млад, друг много стар, то не са прехласвания, не са чупки, колко сме велики. Писателки, бизнес дами, виайпита, много станаха. Само примерно Роси манекенката не успя да стане заможна, въпреки красотата си и сякаш не подхвана нещо със заработеното. Дамата пък след толкова бракове и богат живот, скъпи тоалети, нямала заделени пари дори за един апартамент, горката. А една Калина Паскалева от момиче изкусителка как стана писателка Simple Smile

# 636
За мен най-гадното и некрасиво в цялата история беше заливането с киселина на Мария Бонева. Тогава имаше война за правата за Мис България, а Мария Бонева работеше за конкуренцията при Дарина Павлова (Илия Павлов). Май нищо не се доказа, но нещата сочеха към конкуренцията. Голяма красота, голям бизнес, голямо нещо.

# 637
Там не е личен мотивът предполагам, но заливането с киселина поне по принцип е в следствие на лични отношения с някой разочарован тъпанар, отмъщения и т.н., но от личен характер. Интересно е коя е конкурентната фирма, на Папазова ли беше?

# 638
  • До морето
Не, точно Визаж си беше. Не казвам, че те са поръчали заливането, казвам, че Мегаталант на Дарина Павлова и Визаж се бяха хванали за гушите по това време. Няколко години подред имахме по 2 Мис Българии от два паралелни конкурса, които се организираха почти по едно и също време.

# 639
На пръв поглед какво пък толкова един конкурс, но явно зад това са стояли много повече дейности и пари, в крайна сметка потърпевши са само момичетата и нататък по веригата. Макар, че някои са толкова горди с тези си постижения.

# 640
Ужасно е това , което и се е случило ,  няма официална версия май.
Аз иначе имам много добри впечатления от нея-много мила и възпитана.

# 641
  • София-в сърцата на моите деца
Ужасно е това , което и се е случило ,  няма официална версия май.
Аз иначе имам много добри впечатления от нея-много мила и възпитана.
От Мария Бонева и аз

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:17 от didiela

# 642
За Мария Бонева съм писала.

# 643
Не ѝ вярвам аз на Тоца, че е родила без предизвикване. Тя не би ли тъпана няколко седмици преди това, че бебето със сигурност ще се роди по-рано от очакваното. Това може да го каже жена, която или ще ражда секцио или предизвикано. Или и тя като Венета прибягва до врачки и магове...

Синди е уникална!

Аз това за по-ранното раждане не съм го чувала, но като беше в 7 месец някъде обяви, че бебето се очаква на Антоновден (17.01). И около 100 пъти спомена, че тази дата (17-ти) им е много важна и всичко им се случва на нея...

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Георги Христов, препечен много и много състарен
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт