Звездни компромати - 395

• 82 046
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Като гледам профила на Женката,вече са я подкарали.Днес ще й отворят работа, да трие пост след пост.Така и не разбраха,че с тия постове във фейсбук,вместо да лъскат имидж,се заливат с ...кал (друга дума исках да пиша) ,ама сутрешен пост е, да не съм много вулгарна.

# 616
  • София-в сърцата на моите деца
Носеше се тогава слуха , че е искала да има дете да се омъжи и Маргина с големи кандърми и е казал "Може за този да се омъжиш/тачко/.
Може , ама да си останем пак "приятели".....

# 617
Jude Law
Скрит текст:

# 618
  • До морето
Ми той Тачко затуй може да е изтрещял. Бая под чехъл ми се струва, а то все отнякъде избива. В Биг Брадър като я гледах Калканджиева каква й е стилистиката на общуване и поведение - жива мутра си е. То няма как да не прихванеш. Представям си как се карат вкъщи и тя му крещи в лицето "Кой си ти, бе? Аз съм Ви Ай Пи!"

# 619
Абе какво разбирате и Вие Бг мами.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Вижте последните два коментара от поста и, не можа да ги снимам...
Елена Светлева Някоймай нямат какво да правят,че се захванаха с теми от предш 8-9години 😂😂
3
Hide or report this
Харесване
 · Отговор · 10 ч.
Desi Mileva
Desi Mileva абе как да види че темата е стара като не спира да се алкохолизира госпожата?!?!? айде госпожо КЪРКАНджиева НАЗДРАВЕ!!! 🍺🍻🥂🍷🥃🍸🍹🍾
2
Hide or report this
ХаресванеПоказване на още реакции
 · Отговор · 8 ч.

Всеобща "тайна" е на кой е била любовница, нищо че отрича. По-горе писахте , че била женска мутра, ами точно такава е, нищо че ние сме прости, без работа и нищо не разбираме.  Laughing

# 620
  • Англия
Помните ли, че едно време я бяха нападнали и буквално разпорили. После се беше снимала гола с белега по продължението на корема(ако не се лъжа). Каква беше версията, забравила съм...

# 621
“конкуренция”...

# 622
  • ГО
Срамно ли е да пишеш в Бг мама?
Тия хора изтрещяха!

# 623
Помните ли, че едно време я бяха нападнали и буквално разпорили. После се беше снимала гола с белега по продължението на корема(ако не се лъжа). Каква беше версията, забравила съм...

Не са я разпорили, а я пребиха. След това и извадиха далака. Снима се с белега за Егоист. Версията беше грабеж. И го писах на предната страница.

# 624
Онази нежна душа шеф Петров май има някакъв фетиш към котките. Че и хамстери намесва....
Четат Форума, та пушек се вдига, ама реват като биволици.

# 625
Носеше се тогава слуха , че е искала да има дете да се омъжи и Маргина с големи кандърми и е казал "Може за този да се омъжиш/тачко/.
Може , ама да си останем пак "приятели".....
Е това с белега беше много преди Тачко

# 626
  • софия
на Нина Добрев новото сериалче се казва Fam ,  пуснаха го по торентите вече

# 627
нема лоша реклама като гледам колко се говори за кавалджиева

# 628
Визаж в ТР последно беше на името на сестрата на Маргините в съдружие с Калканджиева. Това е достатъчно за да се бяга далеч от агенцийката.

# 629
Мона Гочев, дава пример на синът си още първите седем дни. И после първите седем години били важни, я вземайте пример.
https://www.instagram.com/p/BtFxwKHBFRe/?utm_source=ig_share_she … hid=12kfgfjxkz67p

Общи условия

Активация на акаунт