Звездни компромати - 395

• 82 048
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
С любовницата  на мъжа си ,си развяват "долните  гащи" в Биг Брадър.
Е..направо е смешно да се коментира. Професионално,не съм компетентна да я обсъждам.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 22:42 от MyPlace

# 601
Ма и на мен ми е много забавна Женито.
Ще кажеш, че ние живеем на Марс, не сме били способни да видим с очите си, нямаме приятели и познати, а бившия на Милянкова е нещо като Каспар.

# 602
Може пък да е дълбоко и безвъзвратно наранена, че темата  е толкова стара. Значи тя самата не е актуална вече, а това може да ти скъса сърцето... мъка

# 603
Кобилкина и тя по модата..baby shower правила

https://www.instagram.com/p/BtJ0RC4hHxB/?utm_source=ig_share_she … hid=14phkjxxou75i

# 604
Ха, Калканджиева успя да ме развесели. Българска майко, не е нужно да четеш в Гугъл за агенция Визаж, просто отиди и погледни в очите собственичката й. Тези честни сини очи... ''Калканът се вмирисва откъм главата" ли беше поговорката, че нещо ми се губи?

# 605
Аз пък не знам с кого е била Калканджиева,че и заложница на някой. честно. или ми се губи информацията.
но пък, че е маман трудно бих повярвала,че не е.

# 606
  • Варна
Беше любовница на по-големия от братя Маргини- Красимир.

# 607
  • софия
                      29 Януари
Oprah Winfrey, 65
Скрит текст:
Adam Lambert, 37
Скрит текст:
Tom Selleck, 74  /има много секси излъчване .....Simple Smile /
Скрит текст:
Justin Hartley, 42  /лигльо Wink/
Скрит текст:
Heather Graham,49 /вечно ще има излъчване на момиченце/
Скрит текст:
Sara Gilbert, 44
Скрит текст:
Isabel Lucas, 34
Скрит текст:
Edward Burns,51
Скрит текст:
Sam Trammell, 50
Скрит текст:

Reese Witherspoon
Скрит текст:
Jennifer Lopez
Скрит текст:
Nina Dobrev   /btw вчера гледах първите три епизода от новия й ситком и /учудващо за мен/ беше много сладка, но наистина доста посредствена/
Скрит текст:
Jennifer Garner
Скрит текст:

# 608
Бъни, кой е новия ситком с Нина? Хич не съм в час, но виж новите на Дисни всичките ги знам.

Жени толкова беше затънала, че дори я бяха пребили за сплашване. Уж с цел грабеж, ама нали... 

# 609
  • До морето
Ами взрива в офиса на Визаж? И боят не беше бой, ами направо си беше с друга цел, чист късмет беше, че оцеля. Направо беше затънала до гуша в лайната. То тоя алкохол дето го поглъща в индустриални количества, не е от много хубав живот.
Пък нека се мисли за много успяла!

# 610
Пише по клюкарските сайтове, че пак се объръщала към него за финансова помощ, откакто се е омъжила.

# 611
  • Пловдив
Българин гримира Адриана Лима за Chopard...
Скрит текст:

# 612
  • София-в сърцата на моите деца
Ами взрива в офиса на Визаж? И боят не беше бой, ами направо си беше с друга цел, чист късмет беше, че оцеля. Направо беше затънала до гуша в лайната. То тоя алкохол дето го поглъща в индустриални количества, не е от много хубав живот.
Пък нека се мисли за много успяла!
Даже й бяха извадили далака и тя си снима белега от операцията. Демек : вижте ме какво мъжко момиче съм! Да , ама не! А пък Тачо даже визуално прилича на Маргина!

# 613
Брей, то било чудно приключение да те пребият мутри...

# 614
Носеше се тогава слуха , че е искала да има дете да се омъжи и Маргина с големи кандърми и е казал "Може за този да се омъжиш/тачко/.

Общи условия

Активация на акаунт