Звездни компромати - 395

• 82 008
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Кристен Стюарт е като двойник на Робърт Патисън.

# 61
  • Варна
Снахата Халваджиян с все по-ужасна метла на главата. Задминала е свекито си. Завиждам и само за местоположението, One and only! Малкият им Еди си има профил в Инста, на 4 години, с повече от 1000 последователи!

# 62
  • София
ми, не знам, Серина...Ана Уинтър беше в ложата ти  Rolling Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:

# 63
  • На морето!
Снахата Халваджиян с все по-ужасна метла на главата. Задминала е свекито си. Завиждам и само за местоположението, One and only! Малкият им Еди си има профил в Инста, на 4 години, с повече от 1000 последователи!
За сметка на това има страхотно тяло.
Снимките им ми харесват, малкият е голям бонбон.

Скрит текст:
Седмица на модата в Париж:

Кая Гербер

Скрит текст:

Кристен Стюарт

Скрит текст:

Тилда Суинтън

Скрит текст:

Марион Котияр

Скрит текст:

Карол Буке

Скрит текст:

Джералдин Чаплин

Скрит текст:

София Копола

Скрит текст:
Дано Джони Деп да не е ходил за седмицата на модата в Париж, че ще се насмърфи от страх. То клоун до клоуна, братко! 😳

Никога не съм разбирала идеята да превръщат моделите в плашила, да ги увиват в юргани или всякакви подобни естетически гаври, нямам претенции да разбирам от висша мода, но някога може и да схвана тази "ексцентрична гениалност".

# 64
  • Rock & Roll feeling ...
на 4 години, с повече от 1000 последователи!
Съвсем нормално Simple Smile Детето е сладко и ми харесва как го "носят", въпреки дългата коса,която на неговата физиономия му придава нещо женско.
Има дом. любимци с доста повече последователи, така че не ме учудва,че на 4г. и вече го следват.

А снаХалваджиянова с годините погрознява в лице. Не знам дали използва наркотични вещества,като по-голямата част от хората,но някакъв отпечатък й се отставя върху фейса.
Принципно ме кефи ексцентричността й,но тоя цвят е толкова пиклив,че ...

# 65
Тая Сери-на с тоя гъz как точно играе тенис не ми е ясно.Мернах я по тв,егати бутовете,доста ми е отвратителна,винаги ми е била.

# 66
Кристен Стюарт е като двойник на Робърт Патисън.
Направо петият Волтури все едно виждам!
Снахата на Халваджиян малко отчаяно иска да задържи младостта.

# 67
Тая Сери-на с тоя гъz как точно играе тенис не ми е ясно.Мернах я по тв,егати бутовете,доста ми е отвратителна,винаги ми е била.

Аз се чудя как въобще бяга по корта без да се задъха или измори, това са бая килограми.

# 68
Серина е машина. Или чудовище, не знам кое е по- вярното за нея.

# 69
Волтури бяха симпатяги 😆 За Кристен не мога да кажа същото.

А момичетата имащи фобия от клоуни всъщност от Пениуайз ли е породена? Винаги ми е било чудно. Аз също се страхувах известно време след като гледах филма, но бях малка де, после ми мина, даже и книгата прочетох.

# 70
Щерката има страх от клоуни, откакто в ДГ един от клоуните от "театъра" ѝ е извил пръстите (учителките са ги изтървали и група деца са отишли да му разгледат клоунските неща). ММ реши вместо да му счупи ръцете, да го накара лично да ѝ се извини, но не помогна особено за страха.

# 71
Повлияна от постовете на Радика в тази и по-старите теми, ми беше интересно да разбера кои са любимите парфюми на звездите.

Аманда Сейфрид
Виктория Бекъм
Ема Стоун
Рита Ора
Гуинет Полтроу Stuck Out Tongue Closed Eyes
Майли
Ема Уотсън
Оливия Палермо
Ким К.
Сиена Милър
Джесика Алба

# 72
Серина е машина. Или чудовище, не знам кое е по- вярното за нея.
Чудовищна машина. Все се сещам за една шега от времето, когато обяви бремеността си - от нея щял да излезе чудесен баща.

# 73
  • Mediterraneo
Е, от Пениуайс, няма начин! Моята голямата, същата със закачалките, няма фобия, но й е ужасно неприятно да гледа/ вижда клоуни. Като малка, докъм 5 години, ревеше като съдрана на всеки детски рожден ден или където попаднеше на клоун. Никога не е имала неприятна случка с клоун, а с Пениуайс се "запозна" с излизането на новия филм.

# 74
  • Viena
Снахата точно на тази снимка благодари за лазарното й подмладяване на дерматоложката си, а вие викате че зле изглежда...за очила сте значи. 😂 😂 😂 😂

Общи условия

Активация на акаунт