Звездни компромати - 395

• 82 180
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
Ясно. Значи няма връзка с него. Не знам защо винаги съм си мислела, че Пениуайз е в дъното на всичко. 😆 Аз имам необясним страх от стълби, качих се за сефте преди две години, но не знам дали пак бих го направила. Имам вкъщи стабилна нова стълба, майка ми я донесе да си свалям пердетата по-лесно, но аз пак се качвам на други неща. 😆

# 76
  • Burgas, Bulgaria
Малкото Халваджиянче плаче  за бръснач просто. Докато тръгне на училище ли ще го мъчат с тая коса

# 77
Снахата точно на тази снимка благодари за лазарното й подмладяване на дерматоложката си, а вие викате че зле изглежда...за очила сте значи. 😂 😂 😂 😂
Ау, наистина ли бе? Уж виждам перфектно без очила, но не съм разбрала за лазерното подмладяване. Просто видях косата с цвят на лимонада и викам: пак се прави на млада тази.

# 78
Тая Сери-на с тоя гъz как точно играе тенис не ми е ясно.Мернах я по тв,егати бутовете,доста ми е отвратителна,винаги ми е била.

Аз се чудя как въобще бяга по корта без да се задъха или измори, това са бая килограми.
Не се чуди ... изморява се и диша като ранено животно ... само да не й ги подават в нея ... тогава задейства чука Simple Smile

# 79
  • Варна
Снахата ми е много грозновата, сал едно тяло има. А така и се иска да е красавица.....То по принцип на всяка жена и се иска същото, но при нея някак много натрапчиво го усещам.

# 80
  • Burgas, Bulgaria
Кое е специалното място на което почиват Халваджиянови?

# 81
Джаферович фемили плискат легена..

Скрит текст:

# 82
  • София
Малеее, как ме дразни Серина. 😆 И с тоя впит панталон, над полите е тя, то бива демонстрации, ама нарочно да се правиш на чучело.

# 83
Ей, тез Джафетович, бе! Жената е един от най-скучните влогъри.

# 84
  • Варна
Антония е жеУезна просто! Днес е споделила 17 публикации на различни сайтове с новината за бебето. 17!
Ще ми предизвика фобия от числото 17

# 85
Това не е стандартна обява за продажба на автомобил, авторът оставям да познаете сами Wink

Скрит текст:

# 86
Стрина...ама що я е снимала пред Лидл?

# 87
  • Mediterraneo
То не е необходимо да си Ванга или да хвърляш боб, за да познаеш Simple Smile

# 88
Аз се чудя друго, като си я обичат толкова, що не си я карат те?! Защо искат да се разделят с тази прекрасна кола? Припад!

# 89
Въобще не съм се и съмнявала, че няма да я разпознаете 😄

Само сега не знам тази обявя как да я разбираме - баниците не вървят и имат нужда от кеш или е пожънала небивал успех и искат да ъпгрейднат возилото? 😄

Общи условия

Активация на акаунт