Звездни компромати - 395

• 82 226
  • 745
  •   1
Отговори
# 375
# 376
  • Viena
Ама бих се прежалила за това парти, като гледам не само аз.! Joy

# 377
Детето на Мария Илиева става на 1год. /готина снимка/:
Скрит текст:

# 378
  • София

Сара Джесика Паркър, и тя е попрекалила с филърите ми се струва Confused https://www.instagram.com/p/Bs5XfLYAs1f/?utm_source=ig_share_she … hid=1m9v6emlidyu4
оле, мале! Сара Джесика Паркър никога не ми е била красавица, но имаше някакъв чар в нея, а и с достойнство разнасяше недостатъците си.  Сега не е попрекалила ми направо се е оляла. Изглежда ми подпухнала и ужасно състарена.
Състарена ми изглежда и Селин Дион. Признавам, отдавна не съм виждала нейни снимки, но тази, първата, в профил- направо ме изплаши. Така си представям Баба Яга-точно със същата брадичка.

Алиша Викандер https://www.instagram.com/p/BtDqyJGldpO/?utm_source=ig_share_she … hid=11rji45byqdrm

Натали Портман https://www.instagram.com/p/Bs-HEiMFm2W/?utm_source=ig_share_she … shid=lr6afnkjkqh3
Алисия и Натали- много свежи
Натали ми е любимка. От снимката осъзнах, че вече и тя не е толкова млада ( Smiling Imp ), но въпреки порите и бръчиците е естествена,  свежа и не се свени дасе покаже такава, каквато е!

# 379
  • софия
И аз гледах на Азис с бавачките лайфа, гледаха само на негови познати, на другите (питах и аз нещо) казваше че е лично това и е по - добре да звъннем на посочените телефони.
Колбилкина съм я засичала,писала съм тук. За нея не знам, но една от нейните ученички има ВИП агенция за запознанства (все със заможни мъже), които в последствие се оказва че са всичките женени.

# 380
Детето на Мария Илиева става на 1год. /готина снимка/:
Скрит текст:

М..имам чувство, че вчера роди.

Дарко Тасевски е трансфериран в Славия, тъй че семейството се завръща в България. Много ми е симпатична Ромина и дано на родна почва си останат така нормални, каквито изглеждаха в Тайланд.

# 381
Много обичам да гледам неща, които споделя Ромина. Много са ми мили и задружни. Децата са страхотни!!!

# 382
  • Murcia, Spain/Ruse
Много ми допада този колаж по повод Инстаграм и реалността (визирам повечето ни звИздИ)

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 08:47 от venelina81

# 383
  • София
Мелaния

Скрит текст:

# 384
Pamela Anderson
Скрит текст:

# 385
Мелания, натисната от стилистите и протоколчиците на Белия дом, си промени не само дрехите, но и погледа. Сега все по-рядко гледа като котка пред оргазъм.

# 386
Pamela Anderson
Скрит текст:

Памито май наистина има фобия от огледала.   Whistling

# 387
Pamela Anderson
Скрит текст:

Но завесата й за баня ми харесва.

# 388
  • Бургас
Pamela Anderson
Скрит текст:

Но завесата й за баня ми харесва.
Точно това щях да напиша 😁😁😁

# 389
Но пък в лице е голяма свежарка! Жалко, че у тях няма огледала, можеше да смени завесата.

Общи условия

Активация на акаунт