Звездни компромати - 395

• 82 186
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Селин Дион има нездрав вид, дали пък не боледува от нещо.

# 406
Jennifer Lopez
Скрит текст:

# 407
Ужасни обувки.

# 408
Бързо да си признава кой върза тенекия на Ирини?? 🤔
Скрит текст:
Мили хора,  наред с това, когато ползвате ескалатор, да заставате отдясно; когато видите гладен човек, да го нахраните; когато пишете думи от женски род в множествено число, да ползвате окончанието "ии" (чинии, а не чиний; контракции, а не контракций), ВИ МОЛЯ, когато си направите резервация в ресторант и установите невъзможност да се възползвате от нея, да предупредите екипа на заведението, че няма да дойдете. Не е срамно. Не е и страшно. Нормално е да се случат неочаквани промени в плановете на всеки. Ненормално е при лист с чакащи за заведение с 25 места, да отнемате възможността някой друг да се зарадва на храната и старанието ни да бъдем добри домакини.
Няма да посочвам имена 🤣,но ... нали стана ясно, че не е ок?

# 409
направо ми иде да запазя десет места и да не ида

# 410
Що бее? Оставете я жената да храни гладните.

# 411
  • Варна
Има лист чакащи? Брей !

# 412
Кой пък толкоз чака да баничарницата на Стрина?! 😆 Яко си е повярвала.

Кристиян Костов ми е много...анти. Нито музиката му ми допада, нито визията му. Тоя к-поп ми е толкова...омразен. 😆

# 413
  • До морето
Има лист чакащи? Брей !

Поздравления! Само ти четеш с разбиране- това е единственото, което е искала да каже, но понеже не може просто така да изпляска листЪТ, та го е замаскирала с 20 реда писаници.

# 414
😂😂😂на Стрина хич не и върви, първо персоналът я върза сега и клиентите.
Представям си на хората, ако им се е случило нещо ужасно лошо и тази патка изпрасква такъв пост, така ще я насмета ако съм аз.

# 415
  • Rock & Roll feeling ...
Селин Дион 50г.
Скрит текст:
Има нещо в което ми напомня на Кейт Мидълтън. 

# 416
Ами да,  ако се е случило нещо непредвидено, инцидент и т.н. , едва ли първата им мисъл е била да пишат на стрина Ирина. ....😬

# 417
отново Селин
Скрит текст:

# 418
Ужас, това ли е гаджето-на предпоследната снимка?  Ако е така -все едно е на разходка с баба си.

# 419
  • София
Милата. Изкукала е.

Общи условия

Активация на акаунт