Звездни компромати - 395

• 82 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
А какво ще кажете ЗА София Лорен? Намирам я за невероятна, а не съм чула (и не изглежда) да си е слагала филъри и ботокс.
Дори и да си е слагала филъри и ботокс, какво значение има? Или някой изглежда добре или не. Филърите и ботокса, когато са поставени с мярка, не се забелязват и не са нещо ново или ненормално, че са се “чува” за него. Всеки сам решава да ли да прекали и изглежда гротескно, да се подържа или да остарява естествено.

# 436
На Селин ми хареса само гаджето Simple Smile.

Тодор Колев имал внучка, че се и била омъжила. Виждала съм дъщеря му(извънбрачно дете със старозагорска (?) актриса), много прилича на баща си. Но сякаш и внучката е наследила типичната брадичка. За таланта не знам, гледали ли сте я - играела в Откраднат живот?

Скрит текст:

# 437
Талант липсва. За съжаление

# 438
За колко ли такива извънбрачни на известни не се знае?

# 439
Признавам си, не знаех че е внучка на Тодор Колев.

# 440
Ивана Главчева (16), дъщерята на Ванко 1
Скрит текст:

# 441
Бе как на 16 😳 Трябва да има грешка. Изглежда ми наборка. 🙄

Таланта не се предава по наследство за съжаление. Преди време в София ден и нощ играеше друга внучка, на Сърчаджиев мисля, та и там положението беше трагично.

# 442
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Съмнявам се да изглежда толкова състарена по собствено желание. Все пак филъри, ботокс и фейслифт има навсякъде. Може наистина да има здравословен проблем.
Здравословният проблем на Селин е, че се бори с анорексията от години, поне преди 20 години съм чела, че има такива проблеми и макар да е все още жива (което също е победа), явно лишенията си оказват думата.Никак не им е лесно на талантливите, богатите и известните. 

Така е,друго си е да си некадърен,беден и неизвестен.Някак си,по лесно се справяш със здравословните проблеми.

# 443
На Селин ми хареса само гаджето Simple Smile.

Тодор Колев имал внучка, че се и била омъжила. Виждала съм дъщеря му(извънбрачно дете със старозагорска (?) актриса), много прилича на баща си. Но сякаш и внучката е наследила типичната брадичка. За таланта не знам, гледали ли сте я - играела в Откраднат живот?

Скрит текст:
Може да има извънбрачни деца (то в тази гилдия кой ли няма вече), но специално тази актриса - внучка му, е дъщеря на негова законна дъщеря, родена в брак.

# 444
Марая Кери - преди и след Фотошопа. Как е пукнала роклята обаче...

https://i.redd.it/ut9ysx7p4uc21.gif

# 445
Марая Кери ако иска може и на Джаба да се направи,тя има истински талант-Глас!
Щерката на болния затворник Ванко 1 защо и тя е станала модерна патица в муцуната??!Давам ѝ 35+
Аз си чакам един зверски звезден скандал да станИ-Хигиена Нулева и Божана готвачката да се хванат за косите!Ех,това ще е яростно! Grinning

# 446
Chloe Grace Moretz
Скрит текст:

# 447
  • Бургас
Защо се карат Вулева и Божана? newsm78

# 448
Новата красавица до Бруклин Бекъм - Хана Крос

доста снимки в галерията, на мен хич не ми е красива Rolling Eyes
https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/gallery/yellow/ … -hana-kros-524888

# 449
  • На топло
Красива е на тези снимки 😂, но са далеч от реалността
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт