Звездни компромати - 395

• 82 184
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
Не знаех, че Тодор Колев си има деца (
и внучки) от брак. Не че съм се вълнувала де. Но в такъв случай силно издиша твърдението на тази внучка, че когато е кандидатствала в класа на Стефан Данаилов, не са знаели коя е.

https://m.dir.bg/life/zvezdi/vnuchkata-na-todor-kolev-se-omazhi

# 451
Албена Колева е дъщеря на Тодор Колева и е страхотна - гледах я в 'Секси пране'. Чудесна постановка за семейния живот, а тя игра прекрасно!

# 452
Ама какви са тия вЕжди говежди на тези известни красиви жени?! Нова мода ли има? Нещо като анцунга и токчетата?! 🤔🤭

# 453
Rosamund Pike (днес има рожден ден)
Скрит текст:

# 454
Не знам дали на някого ще му е интересно, но аз се задълбах в житието на Тодор Колев. Има три брака, от първия - дъщеря Албена(Теодора е нейна дъщеря), от втория - син Александър. Нищо не открих за въпросната извънбрачна дъщеря, което ме изненада. Винаги съм разчитала на гугъл, но явно и той не знае всичко. А съм сигурна, че има такава. Преди време гледах интервю с нея, жена на възраст вече. Впечатли ме това, че майка й много време е мълчала и сама си е отгледала детето. Не съм сигурна, но май съобщава на бащата, когато дъщеря му е вече пораснала. Майката също е актриса, а детето е плод на кратка авантюра по време на командировка на Тодор Колев. Това, което ме впечатли тогава, беше огромната прилика на тази дъщеря (която също беше станала актриса), и скромността и дистанцираността от известния баща. Много любим актьор ми е, но личния му живот май е бил доста объркан!

# 455
  • На топло
  Ето певецът, който ще представя Франция на Евровизия 🙄на този конкурс само палячовци бутат...
Скрит текст:

# 456
Селин Дион 50г.
Скрит текст:
Има нещо в което ми напомня на Кейт Мидълтън. 

А на мен не знам защо, но ми прилича на анорексична версия на Дюи от "Малкълм"

# 457
Аман от джендъри

# 458
  • На топло
Проблемът не е, че има хората с различна сексуалност..а, че това тъпо конкурсче лансира само такива, направо ги рекламира, излиза само те имат талант във Вселената. Айде те да си го гледат и без това е пълен шит.

# 459
Наско Колев
Скрит текст:

# 460
Извинявам се , че нахълтвам в темата. Чета ви отдавна, но досега не съм писала.
Реших да пиша по повод
Не знам дали на някого ще му е интересно, но аз се задълбах в житието на Тодор Колев. Има три брака, от първия - дъщеря Албена(Теодора е нейна дъщеря), от втория - син Александър. Нищо не открих за въпросната извънбрачна дъщеря, което ме изненада. Винаги съм разчитала на гугъл, но явно и той не знае всичко. А съм сигурна, че има такава. Преди време гледах интервю с нея, жена на възраст вече. Впечатли ме това, че майка й много време е мълчала и сама си е отгледала детето. Не съм сигурна, но май съобщава на бащата, когато дъщеря му е вече пораснала. Майката също е актриса, а детето е плод на кратка авантюра по време на командировка на Тодор Колев. Това, което ме впечатли тогава, беше огромната прилика на тази дъщеря (която също беше станала актриса), и скромността и дистанцираността от известния баща. Много любим актьор ми е, но личния му живот май е бил доста объркан!
Доколкото съм запозната от интервюта на Тодор Колев майката на Албена Колева е била актриса Адриана Някояси(губи ми се фамилията), та много е вероятно спомените ти да са свързани именно с нея. Тя впрочем е жената на Павел Попандов.
Самата Албена нашумя покрай един ситком , в който участваха заедно с  баща си "Сутрешен блок".
Вероятно майка ѝ и баща ѝ са се разделили , докато е била съвсем малка и затова един вид не се е знаело много за нея.

# 461
BaDBluEeYeS, май си права. Явно фактите са се омотали в главата ми и са заживели собствен живот в паралелна реалност. Погледнах снимки на Албена Колева, и май е точно същата от интервюто. Извинете за дезинформацията!

# 462
  • На топло
Не може да пее...френската певица.
Викам, дай да го чуя. Може би....Няма глас, няма сила, нищо, само се фръцка 😷

https://youtu.be/xsAQCsiV3fU

# 463
  • Варна
Не може да пее...френската певица.
Викам, дай да го чуя. Може би....Няма глас, няма сила, нищо, само се фръцка 😷
https://youtu.be/xsAQCsiV3fU
Намерих два пропуска в тази тъй интересна визия на това същество.
Къде е френския маникюр?!
Много ми липсва едно нежно диамантче на нежното му безимено пръстче...Толкова много ще му ходи на идеалната прическа!

# 464
С това име явно е от най-натуралните французи тази певица.

Общи условия

Активация на акаунт