Звездни компромати - 395

• 82 042
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Хубаво се бие в гърдите, че е родила нормално, а спомена ли защо са го предизвикали да излезе толкова рано?!

# 526
  • Sofia
Не било предизвикано,водите  изтекли половин час преди полунощ на 17-ти и за 3ч родила

# 527
Естествено Антония каза, че бебето само е тръгнало и тя е родила лесно благодарение на моралната подкрепа на таткото това голямо бебе - 3.6 кг. Мислех, че това е нормален размер за бебе, но щом казва, че е голямо вероятно бебетата около 4 кила са гиганти...

# 528
Aз съм се родила 5,600,настоявам на майка ми да и се връчи орден Стара планина 😂😂😂

# 529
Ирина има финансовата възможност да направи хубав голям ресторант. Що се мъчи с тая баничарница с 4 маси на кръст? Абсурдно е капацитетът на обекта ѝ да покрива нейните претенции и заплатите на служителите, отговарящи на претенциите.
Това е малка бутикова баничарница, в която трябва да работи собственика + макс още един човек.

# 530
Aз съм се родила 5,600,настоявам на майка ми да и се връчи орден Стара планина 😂😂😂

Горката ти майка..вярно е за медал!♥️

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 15:11 от MyPlace

# 531

Горката ти майка..верно е за медал!♥️
Ами тя продължава да си пати за геройството за съжаление, но.. какво да се прави, благодарна съм и❤️

# 532
# 533
Интересно ми е как би изглеждала Джулиан Мур без интервенции...

# 534
С риск да ме разкостите, ще споделя, че харесвам Ирина.  Mr. Green
На мен ми действа много позитивно и зареждащо. Преди с удоволствие следях влоговете й.

# 535
Emma Roberts
Скрит текст:

# 536
За мен точно на тази снимка е просто ужасна

# 537
  • Пловдив
Цитат
Криско не попадна в класацията на хип-хоп наградите. Рапърът отново не е сред номинираните в различните категории. Габровецът не фигурира нито за "Най-добър изпълнител“, нито в тази за "Песен на годината“, писа "България Днес“. Според запознати той не е сред номинираните заради непрестанните му дуети със Слави Трифонов. Габровецът записа два хита с Дългия за няколко месеца, а се говори, че подготвят и трето общо парче.

От хип-хоп гилдията здраво скачат на популярния изпълнител. Те се вдигат на бунт срещу него, тъй като според тях той вече не прави песни в този стил. Колегите му считат, че той е минал от отбора на чалгата и отдавна е загърбил рапа. Той е в конфронтация със 100 Кила, а именно Килата е един от фаворитите за най-добър изпълнител в гилдията. Варненецът има сериозна конкуренция в лицето на победителя от "ВИП Брадър“ – Тото. След като излезе от къщата, кариерата на певеца тръгна яко нагоре и всяка негова песен е хит.

Че за мен Криско, Тото, 100 кила са си чалга отвсякъде...

# 538
Ирина има финансовата възможност да направи хубав голям ресторант. Що се мъчи с тая баничарница с 4 маси на кръст? Абсурдно е капацитетът на обекта ѝ да покрива нейните претенции и заплатите на служителите, отговарящи на претенциите.
Това е малка бутикова баничарница, в която трябва да работи собственика + макс още един човек.

Така си мислиш ти, но не се знае. Що продават джипа?

# 539
Синди Крауфорд на подиума, 1991

Сега на тази снимка ще мине ли за дебела?

Общи условия

Активация на акаунт