Звездни компромати - 395

• 82 005
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • ВАРНА
 Бащата на Мона Гочев много ми прилича на Стелан Скарсгард

# 646
Георги Христов много остарял, не можах да го позная.

# 647
  • софия
Георги Христов, препечен много и много състарен
Скрит текст:
Ужасно изглежда. Както и останалите на тези снимки. Малко фийк шоу е това. Лъха ми на нечистоплътност, не буквална, от тези снимки.

# 648
  • Sofia
Тоз,който го милва по ушите,адвоката от Съдебен спор ли е?

# 649
  • София
Тоз,който го милва по ушите,адвоката от Съдебен спор ли е?
Вярно прилича на адвокат Сотиров 😆 Нещо не го разбирам Георги Христов - от малкото интервюта, които дава лъха някакво чувство на неразбран и недооценен творец, огорчен от простата публика.
 И изглежда като мумия на тези снимки.

# 650
Ама как адвокат?! Съдията е това! 😂

# 651
  • софия
"Съдия" Сотиров, мис Бони, Катя Близнакова, Нели Рангелова и една жена, която не знам коя е. Нито един от тези "герои" не ми е симпатичен. Всички са яко префърцунени и с високо самомнение, мазни.

# 652
А този “съдия” половинката ли му е?

# 653
  • Sofia
Може би...отдавна го подозирам Сотиров Thinking

# 654
А за Визаж да кажа -имаха наистина манекенки и страхотни жени, доста бяха успешни и в чужбина. Не смятам,че каквото и да са правили “допълнително” е било на сила, просто са търсили лесни пари. На фона на всички травестито изглеждащи , които в момента се мислят за модели ,направо няма място за сравнение.

# 655
Според мен Георги Христов не е препечен, ами има проблеми с черния дроб. Пиянството му е пословично, дори последните месеци/година изкара във вилата си в Гърция за да си пие на спокойствие.
Дано да греша...

# 656
Боже, от къде знаете толкова много инфо за хората?
За първи път чувам , че Георги Христов пиянства

# 657
  • където ми харесва
http://m.cosmopolitan.bg/zvezden-bulevard/djenifur-anistun-shte- … ka-prez-2019.html
Дженифър Анистън ще става майка.

# 658
# 659
Според мен Георги Христов не е препечен, ами има проблеми с черния дроб. Пиянството му е пословично, дори последните месеци/година изкара във вилата си в Гърция за да си пие на спокойствие.
Дано да греша...

според мен си е баш препечен. при проблеми с черния дроб се пожълтява много специфично, вкл. и склерата. иначе да - кърка. преди ходеше с един съдия по вписванията, който беше хванат в издънка.

Общи условия

Активация на акаунт