Звездни компромати - 395

• 81 996
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
За Христов и аз не съм чувала, но дори и да е така, възможно ли е това да е довело до такова потъмняваме на кожата?
Не съм запозната, но не ми изглежда естествено и да е породено от заболяване.
Не съм виждала и при други хора, които със сигурност са имали проблем с алкохола.

# 661
Toзи път се коментира осиновяване. Wink Тя вече натрупа годинки и ще й е трудно, да не кажа невъзможно, да забременее естествено.

# 662
Прочетох. Като я забременяват 157885433 пъти, вече на 49 ще осиновява

# 663
Не е вярно, неин представител е отрекъл

Скрит текст:
None of this is true. Earlier this week, NW made up a similar story about Sandra Bullock encouraging Aniston to adopt a baby, and the actress was said to be considering orphanages in Mexico. Much like this latest article, the premise was based on claims from an anonymous and untraceable “source.” The actress’s rep, however, tells Gossip Cop on the record that she has no plans to adopt a child at this time

https://www.gossipcop.com/jennifer-aniston-adopting-baby-girl-fr … exican-orphanage/

# 664
аз се посмях  с на НЛО пост във фейсбук, тя се разграничава явно..
Скрит текст:

# 665
Според мен Георги Христов не е препечен, ами има проблеми с черния дроб. Пиянството му е пословично, дори последните месеци/година изкара във вилата си в Гърция за да си пие на спокойствие.
Дано да греша...

според мен си е баш препечен. при проблеми с черния дроб се пожълтява много специфично, вкл. и склерата. иначе да - кърка. преди ходеше с един съдия по вписванията, който беше хванат в издънка.

При адисоновата болест се потъмнява така, но дано да е препечен, не болен.

# 666
Скрит текст:
Според мен Георги Христов не е препечен, ами има проблеми с черния дроб. Пиянството му е пословично, дори последните месеци/година изкара във вилата си в Гърция за да си пие на спокойствие.
Дано да греша...

според мен си е баш препечен. при проблеми с черния дроб се пожълтява много специфично, вкл. и склерата. иначе да - кърка. преди ходеше с един съдия по вписванията, който беше хванат в издънка.

При адисоновата болест се потъмнява така, но дано да е препечен, не болен.

дано да не е.

# 667
Мисля, че в Биг Брадър точно Ритон говореха съвсем открито за проблемите на Георги Христов с алкохола, как прекалявал и колко ставал агресивен и нетърпим като попрекали. Там пак бяха споделяли, че псувня отправена към Катя е сложило окончателно край на тяхното дългогодишно приятелство.
За хората в обкръжението му не е новина. Папарашките сайтове са пълни с клюки за него на тая тема, а има и хора от медицинските екипи, които са давали гластност.

# 668
  • До сърцето...
Брадли Купър и майка му

Скрит текст:

боже, колко е мъничка Grinning

Ума с дъщеря си Майа
Скрит текст:

Арнолд Шварценегер и приятелката му Хейзър Милиган в родната му Австрия
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 18:24 от Радика

# 669
Майката на Купър защо е лев и двайсе?

# 670
  • Viena
Преди старта на Капките, малко в Дубай и после Бали.

# 671
Майката на Купър защо е лев и двайсе?

Simple Smile Simple Smile Simple Smile Ми не е пораснала, бе PELLI.

# 672
Скрит текст:

коя е тази булка на пръсти?

# 673
  • София
Скрит текст:

коя е тази булка на пръсти?
Халваджяновата 😁.

# 674
Селин Дион  с новия си възлюбен 34 годишен танцьор.. клип..

https://www.instagram.com/p/BtOCtVXApfx/

Общи условия

Активация на акаунт