Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 610
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Ми поне едното да гледаме 😂

# 586
Дълбокото гърло май имаме по-голям шанс да го видим Joy

# 587
  • София
Чудя се Ина дали се е развела с Фотев. Защото сега като възкръсне да не си вземе болницата и пак да е собственик.

# 588
Не се разведоха. Тя иначе как ще го наследи след смъртта му, ако имат развод.

# 589
Мисля, че не успяха да стигнат до развод. Той нали отложи последното дело заради опит за покушение срещу светлата му личност и след това му хрумна да инсценира смъртта си. Та Ина стана направо вдовица. Не знам какво би се случило при възкръсването му.

# 590
Ако Фотев е обявен официално за мъртъв със смъртен акт и т.н. не е толкова лесно да се появи и да каже "Здравейте, аз съм ваш'та леля" Joy Най малкото властите веднага ще го придърпат да си поговорят с него за евентуално инсцениране на смърт, за укриване след това, за подвеждане и един куп други неща. И освен физически, ще трябва да "възкръсне" и по документи. Simple Smile
Разбира се в нашия сериал тези подробности могат да изчезнат като с магическа пръчка, но ако искат да е поне малко достоверно, все нещо такова трябва вземат предвид.

# 591
  • Разпиляна във въображението
А Ина, Тасев и Стаменова са може би подсъдими, защото са видели Фотев след "смъртта му", помогнали са му отново да се "умре" /може би/, а Стаменова знае, че все пак има реалната възможност да е жив. Но въпреки това знание Ина се възползва от мнимата му смърт, харчи парите му, строи болница.

Слави няма ли най-накрая да се отбележи някъде в болницата?

# 592
Едните непрекъснато напомнят за себе си , Слави се крие като кошута ...можеше поне една снимчица да пусне  от новите кабинети .

# 593
Някои снимат и се забавляват Simple Smile

Велислав така или иначе не качва снимки и мен не ме притеснява, но виж за Владко това си е доста съмнително....

# 594
  • Разпиляна във въображението
Кристалната ми топка днес е безпогрешна - На утрешната снимка на Вергов/Банков ще е усмихнат. Може и да гушка някой.

Чудя се на какво да заложа утре - с Тасев, или опрян на стъкления парапет, или със Захариев...

Едните непрекъснато напомнят за себе си , Слави се крие като кошута ...можеше поне една снимчица да пусне  от новите кабинети .

Поне да го тагнат, но уви.

# 595
Оф.. Велислав поне каза, че ще участва на края на миналия сезон. А и той попринцип нищо не качва.
А Владо качва постоянно някакви неща, никое, от които не е свързано с ОЖ. Е, кога ще го обявят тоя състав, от половин месец снимат вече Sad

# 596
Оф.. Велислав поне каза, че ще участва на края на миналия сезон. А и той попринцип нищо не качва.
А Владо качва постоянно някакви неща, никое, от които не е свързано с ОЖ. Е, кога ще го обявят тоя състав, от половин месец снимат вече Sad
Теодора също качва постоянно някакви неща, които нямат нищо общо със сериала, но пък знаем, че ще участва. Оставете ги да си заснемат нещата хората. Може пък този сезон за разнообразие да са решили да не ни издават половината сюжет още в самото начало. На мен това ми допада. Има не повече от месец до началото и съвсем скоро ще почнат да излизат промота, тийзъри, официални статии и т.н. Simple Smile
Засега просто усилено работят Simple Smile

# 597

Сега са пуснати, а дали са нови   Rolling Eyes не знам.

# 598
  • София
Оф, докато се сетя кой е Слави. Mr. Green

# 599
Виктори, снимката на Милена и Неда е нова, заради екипчето на Кая, което е новичко. Втората с Диана и Велислав е от края на 5-ти сезон Simple Smile

Другата седмица може да пуснат промото на сезона. Дано този път са го направили по-добре и да ни разкрие какви ще са историите и групичките Joy

Общи условия

Активация на акаунт