Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 605
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Ехеее, това да не е в кафенето на новата болница? Много добре Simple Smile

# 601
Тази с гревичката със сигурност няма как да е от сега 😀

Слави и аз трудно зацепвам кой е 😃
Имам приятелска от детството Велислава и винаги е била Вели/Вили, та Слави грам не го свързвам с това име.

# 602
Оф.. Велислав поне каза, че ще участва на края на миналия сезон. А и той попринцип нищо не качва.
А Владо качва постоянно някакви неща, никое, от които не е свързано с ОЖ. Е, кога ще го обявят тоя състав, от половин месец снимат вече Sad
Теодора също качва постоянно някакви неща, които нямат нищо общо със сериала, но пък знаем, че ще участва. Оставете ги да си заснемат нещата хората. Може пък този сезон за разнообразие да са решили да не ни издават половината сюжет още в самото начало. На мен това ми допада. Има не повече от месец до началото и съвсем скоро ще почнат да излизат промота, тийзъри, официални статии и т.н. Simple Smile
Засега просто усилено работят Simple Smile

Даа да, така е. Ама аз вече нямам търпение и търся под вола теле и се чудя за какво да се хвана😄

# 603
  • Разпиляна във въображението
На мен Вели не ми допада, но в Тази събота го наричаха Слави и така вече няма да ми се налага да го изписвам Велислав.

# 604
За мъж да, не са подходящи.
Просто исках да кажа, че Слави никак не го асоциирам с това имена, иначе и аз съм срещала така да го наричат колеги или по интервюта.

# 605
Велю, така му казвам аз пък😁

# 606
Дано не се окаже верен страха ми Велислав да не участва. Лесно могат да го изпратят в Израел или в Германия при Тони и айде чао. И без това имам усещането и съм писала и преди, че той някак страни от останалите актьори от екипа, дистанциран е. Или го дистанцират? Но има нещо такова.В интервютата си почти не говори за ОЖ, то и много не го канят, докато другите актьори са навсякъде. Другият вариант е да последва съдбата на Тони.
Почти изгубих надежда за него.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 18:28 от *Melanie*

# 607
Ралица е имала лайв в Инстраграм, Емил лежи на кушетката. Наум е там също, дразнят се с Ралица нещо😃 Нищо интересно общо взето.

# 608
  • Берлин
Иван Юруков утре сутрин по Нова с анонса "каква ще бъде ролята му"

# 609
Иван Юруков утре сутрин по Нова с анонса "каква ще бъде ролята му"
О, боже, алелуя!
Имат не повече от месец до началото, време им е да почнат да подгряват публиката.

# 610
Който ще гледа да сподели. И линк , ако може.😊

# 611
Хаха, и той утре ще каже - аз ще бъда лекар. Какъв - засега е още тайна, ще разберете по-късно Grinning

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 20:20 от Mosquita

# 612
Хаха, и той утре ще кажа - аз ще бъда лекар. Какъв - засега е още тайна, ще разберете по-късно Grinning

Е какъв да е? Парцалът е зает от Христо (не го пускааааа), а Магда не ще мъж - мед сестра, защото се притеснява, че ще разврати другите сестри Joy

# 613
# 614
Да не е хвърлила око на Иванчо, че така през рамо го поглежда? 😄

Общи условия

Активация на акаунт