Откраднат живот • в очакване на сезон 7 • тема 73

• 27 603
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Не знам ама Иванчо май някаква мома го държи за ръка. Кога дойде, кога почна да има нужда от успокоение Joy

# 616
Да не е хвърлила око на Иванчо, че така през рамо го поглежда? 😄
Сакън😧

# 617
Не знам ама Иванчо май някаква мома го държи за ръка. Кога дойде, кога почна да има нужда от успокоение Joy

Те в Свети Кирил...така де, Света Анастасия идват емоционално обременени Joy
Нормални не ги приемат, още на интервюто ги пита Генадиева

# 618

Как пък видя бре?! Нищо не убягва под зоркото око на БГ мама 😂

Иначе те принципно си пристигат в болницата травматизирани, ако не са там ще им помогнат Wink

# 619
Ванилия, има една ръчица върху ръката на Иван, той гледа към нея. Изглежда немощна, значи е женска Grinning
Но това е снимка между снимките, предполагам.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 21:02 от Mosquita

# 620
И аз като я видях се зачудих дали ми се вижда ръка или си въобразявам Grinning

Залагам, че ще е хирург Joy. Сега какъв точно........коремен е най-вероятно, неврохирург има шанс.

# 621
Аз още като го видях Юруков, че е в един кадър с националния консултант по неврохирургия, заложих, че и той ще е неврохирург. Да видим какво ще каже утре. Неврохирург, който мъти водата на Банков и главата на Банковица, така виждам ролята му Grinning

# 622
Мисля, че ще е коремен. В един кадър е с Романова, значи заедно снимат.
А да не е покрай Виктория. Всички около нея няма нужда. Един Банков стига. Да се заформи нещо с Кая, защото вече си мисля, че историята и с Христо няма да е на преден план този сезон.
Относно Велислав на нито една снимка го няма. И аз почвам да мисля, че няма да го бъде този сезон. Много тъпо ще е да заформят 3-та любовна история около Зорница евентуално с Юруков, ще я изкарат голяма мъжемелачка и пак ще сринат образа и. В тази болница не си спомням герой с 3 различни любови и ще ми дойде прекалено.

# 623
  • Там,където се събуждам щастлива.

# 624
А да не е покрай Виктория. Всички около нея няма нужда. Един Банков стига. Да се заформи нещо с Кая, защото вече си мисля, че историята и с Христо няма да е на преден план този сезон.
Относно Велислав на нито една снимка го няма. И аз почвам да мисля, че няма да го бъде този сезон. Много тъпо ще е да заформят 3-та любовна история около Зорница евентуално с Юруков, ще я изкарат голяма мъжемелачка и пак ще сринат образа и. В тази болница не си спомням герой с 3 различни любови и ще ми дойде прекалено.
Веднага давам пример - Тасев и Банков. Налага ли се поименно да припомням кои бяха жените? Joy

# 625
Ооо дано каже нещо ново Юруков утреее! Поне специалността си и името на героя. Залагам на неврохурург аз. Дано както казвате да не каже, че ще е “лекар” 😃Моски, в колко часа ще го дават?

# 626
Не съм Моски, но обикновено тези гости, свързани с театър, кино, концерти и др. са след 9.00 часа.

# 627
Мен не ме вълнува специалността и името на героя му, а коя ще му е партньорка. Smile

# 628
Веднага давам пример - Тасев и Банков. Налага ли се поименно да припомням кои бяха жените? Joy

Офф, вярно за Тасев бях забравила, че и с Галя се гаджоса за малко. А пък Банков той е рекордьор, ако му броим и аферите за един път.

# 629
Мен не ме вълнува специалността и името на героя му, а коя ще му е партньорка. Smile
Е да, ама това абсурд да го каже😃 Затова по-вероятните, все е нещо..
@Little Pearl, и аз тогава мисля, ама да питам😃

Общи условия

Активация на акаунт